Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 063
  • 327
  •   1
Отговори
# 270
Ами...че и в добавка-напълняла си доста......след подобна реплика пък тотално ме закопават, да ти се отще на площадката да излезнеш.Аз напоследък се улавям, че избягвам тези хора, които така ме питат, ходя по непознати места, по паркове.Имам и няколко познати, които директно си казват-ми то става едикак си/ т.е. с мъж и секс/ а не с ослушване и ще видим,,,защото аз така реагирам в повечето подмятания.Имам и една друга, която пък първо в корема ме поглежда и чак след това в очите... ooooh!

и още малко-хубаво де,ама мен тези болки са ме подпукали от вчера, та и днес цял ден-до кога ще продължава?

# 271
Леичка, сладка, на моя мъж му дай да си лежи. Всички си приличат. Ако не е бебето нямаше и да попита даже.
А за овуто, може и то да е било, може и нещо по `къдрокосо` Wink

За фертилити
Програмата си е програма, имах ову от 12 часа, пукането де, до, когато продължи . А ФФ ме `оформи` с ову преди два дни.
Извод - правете си секса и не мислете програмите и календарите
.  

# 272
  • София
Ами...че и в добавка-напълняла си доста.......
Е, това не могат да ми го кажат, но усещам погледите, които се плъзгат по фигурата ми и със сигурност, ако кача някое килце, ще ме питат дали съм бременна. И всички догадки и питаници, завършват с мъдрата фраза: Ами, не го мисли и ще стане! Еееей, това най-го мразя #Cussing out Как да не го мисля, като го искам? И да не го мисля в някой момент, желанието ми се е вгнездило дълбоко в подсъзнанието ми и две години не ми дава мира...Ох, много взех да се оплаквам Embarassed

# 273
  • София
пенелопа, lea, аз лично казвам (защото и мен постоянно ме питат) - "отскоро работим по въпроса. като успеем бъдете сигурни, че ще разберете". Точка.  Писнало ми е и на мен от нетактични хора, които задават подобни въпроси. Въпреки, че ние де факто от тоз месец почваме, но те отдавна ми го задават тоя въпрос...

# 274
Леа, ти си го мисли, но съм убедена, че ще стане бебето.
На тези, които не мислели и аз не им вярвам.
Но пък и спрях да обръщам внимание на `доброжелатели`, защото ги парирам още с първият им въпрос. Имам готов отговор, а той е- `Ако не стане, ще осиновим` и да видите как ме гледат и се блещят все едно съм извънземна След този отговор дума не могат да обелят и разговорът приключва.. Снощи една позната ми ги надрънка едни, как имало бебета с увреждания, с болести и как било рисковано, а аз и казах да си гледа мъжа и да не се занимава с мен. Хипотетично, ако аз го родя как мога да съм сигурна, че по-късно няма да се появи някое генетично заболяване.

Последна редакция: пт, 05 май 2006, 16:15 от Дара

# 275
пенелопа, lea, аз лично казвам (защото и мен постоянно ме питат) - "отскоро работим по въпроса. като успеем бъдете сигурни, че ще разберете". Точка.  Писнало ми е и на мен от нетактични хора, които задават подобни въпроси. Въпреки, че ние де факто от тоз месец почваме, но те отдавна ми го задават тоя въпрос...

Янче-така казвам , мила и аз, ама те всеки път си питат-какво става, още ли няма?Иначе аз не се поддавам, ама понякога и мен ме стага шапката.

# 276
  • София
Даре, и аз съм се замисляла да си осиновим едно момиченце, но мъжът ми не иска Sad Толкова да обичам децата! От малка обичам с деца да се занимавам. Сега по градинките като ги гледам и всеки ги гушкам, и ги закачам и си играя с тях...Просто си мисля, че не може след като толкова обичам деца, да си нямам второ...
А ти много хубаво си го измислила с доброжелателите Wink Ще си имаме дечица, ще видиш Hug

# 277
  • Някъде там...
Момичета кокичета, какви са тези тъжни размисли  Naughty Я по-ведро, ще стане сигурна съм! Няма да се давате, пожелавам на всички ви скоро да имате повод за честитене!   bouquet

Дара и на мен Фертилитито този месец ми засече едно лъжливо ову на 16 ден, но после се коригира. Добре че си знаех че е невъзможно, всички признаци бяха налице че тепърва предстои.

# 278
Добре де, а колко време ще търпя аз тези болки само не разбрах.Отпочнало ме е от вчера, та днес цял ден и се увеличава болката ooooh!не си нося и ношпа...Колко време трае при вас това чувстване на пукането на фоликула? newsm78

# 279
Чак пък тъжни не са. По скоро са `разсъждения на тема....`знаем коя. Иначе, аз съм вечния оптимист. Ако някой се нуждае-раздавам Wink

# 280
  • София
Пенелопа, болката от пукането трае 1-2 часа, а след това боли от фоликуларната течност, която изтича и тази болка може да трае цял ден. Според мен, скоро трябва да ти мине. Друга причина за болката може да е от НЕпукването на някой фоликул и превръщането му във фоликуларна киста, т.е. става много голям и боли. Не ти го пожелавам.

# 281
Lea-при такова непукване и образуване на киста-какво се случва с другите признаци-ЦС и температура. newsm78

# 282
  • София
Lea-при такова непукване и образуване на киста-какво се случва с другите признаци-ЦС и температура. newsm78
Ето тук ме хвана на тясно Embarassed Отдавна не ги следя тия работи, за да не се тормозя. Като ме боли, отивам на лекар и ми казват имам ли киста или не. Но ти изчакай. Може болките да спрат.
А някой да знае утре от колко часа е парада? Искаме да отидем да го гледаме Simple Smile

# 283
  • Някъде там...
От 11.00 е мисля, започва от Министерския съвет в посока СУ.

# 284
  • София
По повод за вечното подпитване за бебе и аз да се оплача - ние с мъж ми сме заедно от 5 години, макар че до сега се пазехме. В очите на по-далечните ни познати и свекърва ми обаче изглеждаме явно много закъсали и само подмятат и буквално "дуднат"  Sad Особено много се дразня от свекито, защото почва да мрънка все едно не съм там и не чувам как крайно време вече било, колко било хубаво едно бебе и т.н. И май няма оправия, просто трябва да си го пускаме от едното ухо в другото.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт