Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 292
  • 327
  •   1
Отговори
# 255
  • ГОре на черешата...
Здравейте!Ама ви поизнервих а Mr. Green?Тук съм,бе,ама на  работа не мога да пиша,щото съм учителка,а в междучасията шефката ми виси на главата Twisted Evil.За статистиката:
1.Нямам лелка. Laughing
2.Не съм правила тест./устисквам някак си/ Rolling Eyes
3.Сутринта температурата ми беше 37,3 градуса. Simple Smile
4.Нямам никакви признаци за идваща лелка. Grinning
Е,отчетох се.Благодаря ви,милички,че всички мислите за мен и аз някак си се поуспокоих.Особено след като мъжа ми вчера реагира с едно "Кааааааааааааак?" на гадната ми лъжичка,че ми е дошло и после изтърси,че бил сигурен,че съм бременна,щото съм се била разхубавила...Нъцки,гадните пъпки си седят още от предишния цикъл.Аз иначе си разнасям 2 теста в чанта и се чудя утре на ранина ли да гръмна единия или да изчакам до понеделник? newsm78

# 256
Пенелопа, ако овуто ти е било на еди кой си ден, смятай 10-14 дни след него, това по принцип е стандартната дължина на лутеалната фаза.
Иринии, да си ни жива и здрава миличка Hug И мъжлето ти също Grinning Весел празник и на двамата Simple Smile
Мариета, нека минат поне 48 часа от последния тест, тогава направи нов, със сутрешна урина.

# 257
Даре, смях се, като те прочетох...някой звъни вика....сладуранка....
Колкото до моето ову-смятам, че е днес-така силно ме болят яйчниците, толкова ми е обилна ЦС, че повече няма и накъде.Виж ми после и температурата-качи се днес на 36.8.Та по всичко мисля, че е днес/ сега/ и довечера ще приложа програмката Гошко. Wink
Мариетке и сега кво?Пак да не спя, така ли? Crazy
Стеф-така си мисля и ще сложа за предполагаема дата на лелката-15.05-19.05.Това си е една седмица удължаване.

# 258
  • Варна
Ирини, честит имен ден   bouquet Само с добро да ти се чува името! На мъжлето ти също!

Мариетка, потърпи още малко, да стане съвсем сигурно  Wink

# 259
Ирини честит ти имен ден  bouquet  bouquet  bouquet. Жива и здрава да си, с гордост да носиш хубавото си име и както старите хора казват, дай Боже някой ден да си го чуеш Wink. Много хубав празник ти пожелавам и днес, и утре.Сигурна съм, че за твоето мъжле ти си най-големия подарък Hug
Мариетке, прави го утре поне аз така щях да направя, ама ти си знаеш де Laughing
Комикс, благодаря ти за това, че съм била твоя фаворитка Embarassed, а колкото до ню-ню шанса, те момичетата преди мен са ти го казали Wink

# 260
Пенелопче гледах я, действай и тази вечер за всеки случай и дано вече само се качва тази Т.
Мариетка и аз съм почти сигурна, че си бременна, тихичко го казвам. Grinning
Иринии, Честит Имен Ден. Да си здравичка и все така обичана. Hug

Съжалявам, че не си усещате овуто, но то и да го усещаш е гадост. Днес така гадно ми се пука фоликула, че се оцъклих чак. Жалко, че снощи милото като ме пита какво ще правим аз казах `М,ммм не знам`, защото ми се спеше, но от тези бебешки дни не мога да се наспя като хората. Ето, оплаках се набързо.

Много хубава петъчна вечер на всички и понеже съм ЗА СРЕЩА сега ще пусна тема, за да се преброим и определим дата.

Последна редакция: пт, 05 май 2006, 14:50 от Дара

# 261
  • Варна
Съжалявам, че не си усещате овуто, но то и да го усещаш е гадост. днес така гадно ми се пука фоликула, че се оцъклих чак.

Гадост я, от 3 дни ме боли вдясно  Crossing Arms Ама Даре, честно казано предпочитам да си го усещам, поне на този етап. След време, като спре да ме интересува (надявам се  Wink ) може да ми дойде друг акъл и да ме дразни, ама засега не се оплаквам  Blush

# 262
  • ГОре на черешата...
Ама голям съм заплес! Иринии,честит имен ден!Бъди много, много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 263
Съжалявам, че не си усещате овуто, но то и да го усещаш е гадост. днес така гадно ми се пука фоликула, че се оцъклих чак.

Гадост я, от 3 дни ме боли вдясно  Crossing Arms Ама Даре, честно казано предпочитам да си го усещам, поне на този етап. След време, като спре да ме интересува (надявам се  Wink ) може да ми дойде друг акъл и да ме дразни, ама засега не се оплаквам  Blush

Брей-аз днес съм по същият начин-много ме боли-то от вчера започна, та днес се засили.и много, ама много ЦС-това скоро не ми се беше случвало.Даре-ако утре задържа тази температура и започне покачване ще съм вече категорична,че днес ми се пука точно в този момент фоликулчето...

# 264
  • София
честит имен ден иринии! Simple Smile

marietka, направо ти се възхищавам на търпението!:-) Но мисля, че утре заранта трябва да пробваш какво е положението!

# 265
  • София
Много сте изписали бре, не мога да смогна!  ooooh!

Пенелопче, стискам палци да не ти мине котка път и довечера мъж ти да бъде сгащен, прелъстен и много обичан!  Wink За цикъла - незнам кога ще ти дойде, ама според мен може и да те пропусне!  Wink  Heart Eyes Пожелавам ти го.

Аз вече място не мога да си намеря кога ще ми отговорят от банката. Ама щом до сега не се обадиха, май няма да ме удобрят за кредита...  Sad

# 266
  • Пловдив
момичета кажете ми защо нямам търпение вече,толкова много искам бебече-знам че пробваме от скоро но вече неиздържам.сега съм се свила в офиса и плача Cry.може би емоциите ми се отключиха от това че научих че една не особенно приятнна за мен личност роди второто си момченце.Чесно казано се осещам че и завиждам толкова много искам...и аз да си имам две момченца.Извиняваите че ви натоварвам, но трябваше да си излея душата някъде.

# 267
Меги, ще ти мине, не се притеснявай Simple Smile
Нормално е да завиждаш и да плачеш и да ти е гадно...излей си гадните емоции, не ги дръж в себе си, после винаги ти става по-добре Simple Smile

# 268
Меги, поплачи си да ти олекне, нормално е.Аз пък се товаря напоследък много от реплики-айде, няма ли вече второ?Все едно съм на съревнование...и се допълва-едикоя си вече роди и изгледа...и въобще не се съобразяват значи-те откъде знаят дали опитваме или не?Ми ако човека насреща се опитва да има дете, а не се получава....хайде-поплачи си, пък ще ти мине... Hug

# 269
  • София
  :bouquet:Честит имен ден, Иринии! да си жива и здрава, много обичана и да си родиш сладичко, здравичко бебче! Да си най-щастливата мама!!! Hug  bouquet
Пенелопа, знаеш ли и на мен колко хора ми говорят да не се ослушвам, че ми било време за второ. А пък като изведа Боби в градинката, където всички майки са с по две деца, първият въпрос е: Какво става, действате ли? - Ами, действаме - казвам, ама нищо не става...Писна ми от тъпи въпроси #Cussing out
А моят мъж снощи ми предложи секс, аз казах, че няма, но на шега...той обаче не ме разбра, прие го буквално, и вместо да бъде по-настоятелен, ми обърна гръб и ми пожела лека нощ Sad Тия мъже... Crazy...ако не им го кажеш направо, не могат да разберат! От намеци хич не разбират...
Аз и преди си казах, че снощи имах силни болки ниско долу, но какво ли значат Rolling Eyes - закъсняло ову, друго ли, съвсем се обърках...

Общи условия

Активация на акаунт