Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 294
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде там...
Диме ти си за сряда нали? Аз съм чак за 14-15.05. Имам още доста време. Дано е станало този път, много се надявам  Praynig
Стискам палци и на вас двете с Цветунчо.

Рози някой друг също споменаваше за среща ми се струва  newsm78 , дано този път се наканя да дойда.

# 241
Здравейте!   bouquet Искам да ви поздравя за утрешния празник! Този ден е важен не само за Гошковците, а и за всички смели мъже и жени! Нали е ден на Храбростта! Защото ние всички имаме нужда от смелост в една или друга степен. Нека всички страхове и притеснения останат зад гърба ни и бъдем много решитерни и храбри от сега нататък!  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
Жабче-имам си лентичка, да ти се похваля Wink, ама тук нещо незнам как я сложих, та е като линк, важното е да ми се отваря температурната графика.Аз с това късно ову, дето сега се чудя кога ще е лелката-май и аз съм за 15-16 някъде newsm78въобще не знам какво и кога да чакам този месец-така се обърка всичко!

# 243
Голди, само аз ти и Дара я споменаваме тази среща, никой не изявява желание   newsm78
Среща, среща, среща, хайде момичета кой е навит и кога ?

# 244
Уф, аз я виждам тази среща, ама ме е срам да ходя така.... Embarassedкато ви гледам кви сте хубавици....та се правя,че не чувам

# 245
  • Някъде там...
Пенелопа видях линкчето, но май не си дала опцията да е видима от останалите потребители, понеже ми излиза съобщение "Този потребител не споделя графиките си"
Трябва да изглежда така:

Кликни на графиката, за да видиш линка Wink

Аз пък не искам да се снимам на срещата Mr. Green
Аааа Цветунчо аз вече се наканих за една среща ама теб те нямаше  Mr. Green

# 246
Здравейте мили момичета  bouquet

Комикс, радвам се че намираш време за форумчето Laughing, а защо си сигурна, че не се дължи на бременност това закъснение?
Дименце, знам че наближава и нашият ден Х, но не искам от сега да го мисля. Утре е такъв хубав ден, дано бъде и слънчев Laughing ще ни водят от програмата за отслабване на Витоша да ни снимат как се катерим и ще си направим пикник, а ако вали ще ядем агънце в една хижа, със сигурност ще си изкараме страхотно Laughing

Айде да се организираме за среща и на мен ми е домъчняло, Жабче а дано се наканиш, че да се запознаем и с теб Laughing с Пенелопа също Wink. А колкото до снимките, който не иска няма да бъде сниман, какво толкова, всичко е въпрос на желание Laughing
На момичетата от Бургас пожелавам страхотна вечер и да не забравят апаратите Laughing
И аз търсех някакво инфо от Мариетка, ама тя явно се е покрила Wink. Палците продължаваме да ги стискаме Praynig

Голдън, липсваш ми бе красавице Hug

# 247
Цвети намирам и още как, може да е малко, но от сърце Heart Eyes
А от теб направо много ме е срам Embarassedголяма съм заспалщина...чета и се чудя, къде, защо, как ослабваш и изобщо не правя връзката с инициативата, в която участваш, даже и по ТВто те гледах и си те определих за фаворитка без да знам Blush ( не се мазня) Абе...заплес, арменски реотан и всичко останало....и накрая като включих, че това е наша Цветунка #Crazy и....срааам, срам....
Не съм бременна, защото се пазихме, но с прекъснат коитус, но пък като се сетя, че съм чела и чувала за един миниатюрен (нюню) шанс, че уж можело да се забременее от течност, която изтича преди спермата, и в която уж се съдържали някакви сперматозоиди,ама как да ти кажа, това за мен е "научна фантастика" .... От друга страна пък, бюста ми е стигнал до носа, боли ме глава, пастата за зъби сутрин нещо ме тормози...Ох, стига, че такива като ги мисля и се самонавивам с глупости.... Sick
Ще дойде и точка, ама по-скоро, че..тази лелка ще си има неприятности #2gunfire

П.А ....мисля, че и аз бих дошла на някоя срещичка и по възможност и аз да не влизам в кадър....

# 248
Хи-хи ...аз пък знам много забременели така-пазейки се...брей, де такъв късмет.Това доказва и тезата-когато най-малко очакваш, тъй че-защо не? Laughing

# 249
Пенелопа нищо не знаеш.... smile3534
Шегувам се, вярва ли ви се или не, просто интуитивно усещам, че не е бебок...

# 250
ПРИВЕТ! ЧЕСТИТ ПЕТЪК!
АЗ ДНЕС ВИ ЧЕРПЯ, ЧЕ ИМАМ ИМЕН ДЕН СВ.МЪЧЕНИЦА ИРИНА
Simple Smile, А УТРЕ МОЯТ ЛЮБИМ ИМА ПРАЗНИК И МИ Е СУПЕРСКО НАСТРОЕНИЕТО... Накупила съм му един сак с подаръци и довечера в 12 ще му ги дам, че едвам издържам.... Laughing
Дано ви предам малко от слънцето и оптимизма, които преливат от мен днес и дано чудесните новини в деня на св.Георги са повече от обикновено!!! Heart Eyes

# 251
Иринииииии, вярно бе!!!!!!!Честит празник, много весело да си изкарате!!!!!!Че да продължите и утре!  bouquet  bouquet  bouquet

# 252
Комикс според брошура, която четох в кабинета на гинеколога си, нюню шанса е 15-38%.

# 253
вероятно е да е толкова ню-ню шанса. От личен опит. За сметка на това, когато го исках ми отне четири години. Живот...

# 254
Здравейте мацки сладки. От този комп не се регистрирам,п но съм Дара. Изчетох ви  и стискам много силно палци на всички, които НЕ очакват лелката.
Пенелопче, или си имала ову на 14 ден или на 20 ден, от тук смятай кога не трябва да ти идва.

ЗА ОВУ ПРИ ПО-ВИСОКИ Т.

Овулацията може да се осъществи и не при една от най-ниските Т., а при малко по-висока. Ако ми отворите графиката ще видите за какво говоря. Овулирах днес, а Т. ми днес е 36,9/не съм я попълнила/. Т.е правилата си имат изключения.

после ще се включа пак, че някой звъни.  

Общи условия

Активация на акаунт