Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 296
  • 327
  •   1
Отговори
# 225
Тъй, то и аз се заинатих вчера, щото срамота!Програма Гошко я изпълнихме, но ако не бях взела нещата в свои ръце-нямаше да стане.Довечера-пак така.
Сега-имам аз едно въпросче.За тези от вас, които ми знаят терзанията-кога да си очаквам цикъла при такова закъснение на овулацията? newsm78Хвърли ме в смут, но поне е факт, че я имам.Толкова е очевадна по ЦС, болки , надявам се вече и температура от тук нататък, че няма на къде.Та кога да очаквам да се олеля-дали на старата ми дата/12.05/ дали по-късно???

# 226
Добро утро момичета! Приятен петак и на празнуващите утре, весело приготовление.  Joy

Последните няколко дена тук беше толкова слънчево и топло, а днес вали като изведро. За това настроението не ми е най-доброто, но като чета какво пишете, определено ми се подобрява. Дано Мариета да ни зарадва с хубава новина днес, дано и не само тя.  Wink

Аз днес реших да си премеря температурата. Но моите термометри са в фаренхаид (нали живях в Америка дълги години) а в форума чета само за C. Може ли някои да ми каже колко горе долу трябва да е първата фаза и втората в F?
  newsm78

# 227
  • София
Честит ви петък, момичета!   bouquet

Аз си поиграх да си направя календара в Зачатие и сега съм много горда, защото ще си описвам нещата по дни и по месеци (дано да не са много месеците, де!  Praynig )

Да ми стискате палци, че днес чакам да видя дали са ме одобрили за кредита. То пусто няква никва такава сума малка, ама реших на кредит, а не на куп, пък то се оказа сложна работа! Сега треперя като пред изпит!   Rolling Eyes

Пенелопче, давай душата, вярвам в теб! Нали заедно се оциклихме! Хич не я мисли лелката, пожелавам ти довечера пак да го сгащиш и лелката да я чакаш не другия петък, а другата година!  Praynig  Wink

Между другото днес било Св Мъченица Ирина и празнуват Ирина, Ирена. Да са живи и здрави именничките ни, както и много хубаво изкарване на всички, които празнуват или имат именик утре!   bouquet

# 228
  • Някъде там...
Пенелопа би трябвало с колкото дни ти е закъсняла овулацията, с толкова по-късно да ти дойде. При мен поне е така, колкото по-късна овулация - толкова по-дълъг цикъл.

Елф във Фертили Френд съм виждала много графики във фаренхайт, може би там  трябва да погледнеш.   newsm78
Ето ти линк: http://www.fertilityfriend.com/

Ето ти и моята във Фаренхайт за ориентир: http://www.fertilityfriend.com/home/123847/?a=1273373&u=0&

# 229
Дубрютру, милички !   bouquet
Аз днес съм в добро настроение, нали е петък, пък и е слънчево  Grinning Днес нямаме много работа или по-скоро нищо не е спешно... та ще ми е по-спокоен ден...
Мариеткееее, къде си да ни информипаш и дано с хубави новини да ни зарадваш  Praynig
Аз след около 5 дена започвам програма Гошко...  Mr. Green та да видим какви ще ги надробим този месец  Whistling Така ми се иска да имам подарък за РД-то две чертички.... или поне този месец, че РД-то е на 21-ви и малко рано за 2 чертички, но поне към 2.06 на РД-то на мъжо да го изненадам...  Praynig Не знам защо съм се навила този месец.... не знам защо, знам, че не трябва, ама то е по-силно от мен  Whistling
Лек петък на всички и много усмивки !
   bouquet

# 230
Жабче, мерси много, link-a беше страшно полезен.   bouquet

# 231
Добро утро дами!
Честит Петък на всички! Не се преработвайте днес. не е здравословно!
Аз днес отчитам втри ден закъснение, но малко не съм сигурна дали е наистина закъснение. Цикъла ми по принцип не е редовен - на 29, 30, 31 дена, всеки път различно. Но откакто пих 3 месеца противозачатъчни ми идва на 28 дена като по часовнок. Сега (не) очаквам да ми дойде за първи път след като спрях хапчетата, но не знам дали ще е на 28 дена, или ще си бъде като преди хапчетата.... та не знам закъснение ли е, не е ли... Решила съм да не се тествам до понеделник, за да не си развалям настроението за уикенда.
Хубав ден желая на всички!   bouquet

# 232
  • Някъде там...
Ели доколкото знам след прием на противозачатъчни е възможно да има отклонения в дължината на цикъла. Стискам палци при теб да е бебешко закъснение  Hug .

Аз отивам да поработя, въпреки че е петък имаме доста работа  Rolling Eyes .

# 233
Брей, какви се навъдихте-неискащи да се тестват...а ние какво-да не спим ли искате...Стискам палци Praynig
Нимче, ама много ми закъсня овуто бе, цяла седмица го кажи, а такова закъснение на цикъл никога не съм имала ooooh!
Иначе аз неочаквам чудо, защото не кексим усилено този месец, аз бях и в паника около това ову и така...Та затова-да знам кога да чакам лелята... Rolling Eyes

# 234
добро утро на вси4ки,можете спокойно да ме номинирате за поспалана на форума  hahaha
Искам да пожелая успех на вси4ки и хубави събота и неделя.На тези които имат именници 4ЕСТИТО.
Само да кажа цхе след като аз пих противоза4атъ4ни ми закъсня няколко дена и се бях 6а6нала,но в крайна сметка 8 дена след като ги спрях ми дойде.....така 4е спокойно.Аааа и бебето стана то4но на първия месец след като ги спрях....така 4е УСПЕХ.
Целувки на вси4ки и да се радвате скоро на положителни тест4ета.  bouquet  bouquet

# 235
Бимбе, аз никога не съм пила противозачатъчни.А и ми е забранено най-общо казано.Ние досега сме се пазили само с прекъснат полов акт или презерватив.Надявах се през всичките тези години на "гаф", но така и не стана.
А Ели-тествай се...може да сте късметлии.Обикновено тези хапчета регулират цикъла и би-трябвало да ти дойде навреме, а що сте сексили за бебе-направо си се тествай смело.
Мариета още ли я няма-за бой е това момиче!Хайде-тя откри темата-тя да я закрие с една хубава новина!  bouquet

# 236
  • Пловдив
Здравейте момичета.Честит ви пЕтък!На мен днес ми е нещо подтиснато.От вчера почнахме да загряваме че след 4 дни щте е нашата "Програма Гошко" Grinning. Hug HugГушкам ви всички. и чакам с нетърпение новини от Мариета.

# 237
Добър ден дами!   bouquet

Честит ви петъчен ден!

И аз имам доста задачки, които трябва да се свършат днес, но реших да хвърля и едно - две очета тук. Нещо ми е разсеяно и притеснено и никак не ми се работи, но уви, няма кой да я свърши вместо мен ooooh!

Лелката се е замотала някъде и закъснява, но понеже съм сигурна, че бременност няма откъде, също не знам и кога точно овулирах, защото не се следя с мерене на температурки, а само мога да предполагам, съм се шашнала много. Питам се каква ли може да е причината за закъснението, и вариантите никак не ми допадат. Tired

За да си оправя настроението се издокарах петъчно, и като че ли помага Simple Smile

Хубав петък ви пожелавам! Heart Eyes

малко се олях с писанията

П.С Чакам и аз хубави новини от Мариета, но и тя се помотва...

# 238
  • BABYLAND
Момичета, нова среща ще има ли, че бая ми домъчня за вас???

# 239
Привет сладурчета-петъчни Laughing
И аз гледах за новини от Мариетка, нооооооооооо май се е покрила някъде newsm78-айде дано ни зарадваш с най-хубвата новина-стискаме палци Peace
Жабче, Цветунчо, другата седмица чука на вратата, дано на нашите да чука бебчо baby_neutral Praynig Peace
Утре моето свеки е именничка и ние ще ходим на село да колим агне Joy Joy Joy
На всички празнуващи в аванс-ЧЕСТИтОоооооо  bouquet

Дами от Бургас, напомням Ви, че днес е форумската ни среща, ако имате желание да стане обща-пишете ми на лични да ви дам подробности за нея.Найстина за нас ще бъде удоволствие да се съберем. Hug  bouquet Grinning

И да не забравя- ЧЕСТИТ НИ ПЕТЪК
въпреки че в Бургас е мрачно/и май ще вали Sad/ ви желая празнично петъчно слънчево настроение Sunglasses Grinning Wink

Общи условия

Активация на акаунт