Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 298
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
  • ГОре на черешата...
Мариетке, и аз така се гласях за второто-да било пролетно и бла-бла.Ама сега като се замислям-екстра ще ми дойде пак зимно бебче, тамън ще се закрепи няколко месеца и после ще можем по цял ден навън да сме.Аз преди се навивах много,че е кофти зимно бебе, но не е така.А лятото по жегите по-ли е добре...я не му мисли толкова сезона, че то във всеки си има нещо кофти, но повечето са хубавите неща Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
  • София
Здравейте, сладуранки Grinning Днес все се каня да пиша и все изниква нещо в офиса и само ви попрочитам Wink
Мариета, дано тестчето ти е положително, когато и да решиш да го направиш Peace А пък бебчето си знае кой сезон да избере. Всеки сезон има и хубави, и лоши страни. Ти гледай само хубавите!
Сега какво да ви кажа за лежането newsm78 Като "ветеран в занаята" съм пробвала какво ли не....на свещ съм си вдигала краката, с възглавница под д-то съм стояла...не и не! А пък Боби като стана, не помня да съм си вирила краката Rolling Eyes Сега вече не спазвам препоръките за дълго лежане. Ставам, когато ми скимне и си казвам: Ако е трябвало да стане и така ще стане...и не обръщам внимание какво изтича от мен. Ох, много натурално го разказах Embarassed

# 212
Мариеткееееее, стискам палци и на краката да имаш положително тестче  Praynig
За лежането : повечето пъти си оставам да спя така...  а пък за сутрешно кексене, не съм много по тази част, освен ако не е събота или неделя, през седмицата преди работа съм  Tired  #Crazy  и мъжо не е ентусиаст...  newsm78 Трябва да се пробва  Mr. Green може и да ни се отрази добре...
  Wink

# 213
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета. Hugтези дни много бягане много нещо с тия документи.ама ве4е разбрахме къде е проблема де.преди 1.30 като се прибирах за бг на гръцката граница ми сложиха глоба от 1200 евро.и затова е цялата работа.ако не я платя няма да ми направят документите.и сега дове4ера в десет и половина ми е кораба и ще патуваме за границата да я плащам 4е да се оправя най сетне.направо камък ми падна от сърцето щото си мислех 4е е нещо сериозно.така 4е няма да ме има.но ще стискам палци на вси4ки 4акащи и на мен също.след 2 дена трябва да ми дойде ама се надявам да ме отмине за около 9 месеца Joy.
даре много ми хареса тази програмка гошко hahahaи аз трябва да я пробвам.успех с нея  bouquetприятен ден и много хубавки новини да заваря като се върна ина4е ще ви се карам

# 214
Доби, за какво е тая глоба от толкова много евро newsm78

# 215
  • Willebroek, Belgium
за това 4е съм стояла пове4е от 3 месеца в гърция без документи.тоест нелегално.затова Tiredтъпа работа ама няма как #Cussing out

# 216
Доби, успех ти пожелавам дано с плащането на глобата ти се задействат другите неща и си оправиш документите, че си представям колко е криво.
Страчиателке, пробвайте го това със сутрешния секс преди работа, на нас поне много зареждащо ни действа Embarassed, вечерния ме отпуска, но след сутришен съм супер заредена с енергия Laughing

Хубава вечер ви желая прекрасни дами  bouquet

# 217
  • София
днеска лелката дойде с гръм и трясък предсроно. доволна съм, защото това значи и предсрочно започван на "програма Гошко" Simple Smile Много ми хреса това за Гошко! Още повече, че се надявамс ега да излезе момченце Wink Много сте сладички и се надявам при всички да се покажат скоро 2те черти!

# 218
ДОБРО УТРО НА  ВСИЧКИ  и  ХУБАВ  ДЕН!!!!!    bouquet  bouquet
Момичета желая ви много късмет  на чакащите да не им дойде EFP
на заетите с програма Гошко успехи а на тези които все пак им е дошло  Hug все пак нов месец нов късмет Grinning Grinning Grinning
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ
п.с. от Мариета чакаме хубави новини ако се е решила на теста нали  bouquet

# 219
Добро утро, момичета!
Пожелавам приятен ден на всички и само хубави емоции!
Аз днес започвам подготовката по Георгьовден, след малко тръгваме за село, където ще колим агне. Не че ще коля аз де, ама все пак има доста работа около него  Laughing
И следобед трябва да се ходи до Метро да се пазари, после да се почва готвенето    chef Whistling
Обикновено ми се изреждат около 40-45 човека, без да преуваличавам, а утро дори съм си поставила за задача да ги преброя  hahaha
Направо ми се взима акъла!
Така, че ако някой има който още не е решил къде ще изкара празника, да заповяда, лудницата ще е пълна  bowuu
За мен празника започва малко по-късно, но все пак винаги си изкарваме мнооого добре  moresmile  bigdance2 dance  ura

# 220
  • Бургас
здравейте поспаланки,хайде ставайте вече.честит ни празник на тези дето ще празнуваме утре и приятна предпразнична подготовка.

# 221
Добро утрооооо! Hug
Петък е, а честито! Party
Утре е Гергьовден и сме на рожден ден на един малък Гошко даже, та голям купон ще му спретнем на малчуганите.
В тази връзка се сетих и за "програма Гошко" на дарето-та и него да уважим Laughing
И аз очаквам Мариетка да се похвали, а тя нещо се подмотва...
Хайде-лек ден на всички, по-късно ще се включа отново  bouquet

# 222
Добро утро момичета  Coffee ама колко много сте изписали. Аз вчера имах доста работа (то и днес ще е същото) и не можах да напиша и ред тук, но пък ви попрочитах от време на време  Simple Smile
Mari_eta възхищавам се на търпението ти и дано следващият ти тест е неопровержимо  EFP И понеже сподели, че искаш момиченце да ти кажа, че мама когато е била бременна с мен е сънувала един заешки сън, който ясно помни и до днес - и ако знаеш каква дъщеричка има: умна, красива и най-вече скромна  Joy
_Ним_ за сметката ти - преди години имах подобен проблем, но с Глобул и твърдо отказах да им платя. Не само, че ми бяха написали сметка, която не съм изговорила, но и не ми представиха разпечатка на разговорите - а такава ежемесечна се включваше в условията на договора ми с тях. Сумата не беше голяма, но защо трябва да ме правят на глупак. Не им платих, а те почнаха да ми пращат едни писма, че ще ме съдят и то за доста пари (междувременно 3-4 мес. не ми изключиха телефона и аз си го ползвах, а после го изключиха еднопосочно). След година получих различно писмо: ако платя до еди коя си дата само първата си сметка нямало да ме съдят  Rolling Eyes и аз този път си я платих, но вече бях изговорила доста повече от нея  Party Та мисълта ми е търси си правата - както ти го каза поне ще знаеш, че си опитала (дори и само с малък скандал в офиса им  Winkbouquet

# 223
  • София
Здравейте момичета Grinning Честит ви петък!
На мен като за петъчен ден ми предстои доста работа, но няма как - ще трябва да я върша. Снощи имах много силни болки долу ниско. Беше ми 21 ден. Не се надявам да са от имплантация, защото този месец бяхме много несериозни по "програмата Гошко" Wink Ей, Даре, много ме развесели името Laughing При нас обаче трябва да е програма Гошка Joy Нали искаме момиченце Wink Всъщност отсега съм решила да я кръстя Златина. Ама тая Златина голям инат излезе! Две години я няма никаква newsm78 Та снощи пак си сънувах лапароскопията дето мисля да я правя. Побърквам се май Crazy
Мариета, къде си? Прави ли пак тест?
На всички ви пращам петъчни прегръдки Hug и днес не се ядосвайте за нищо Naughty Идват празници! Grinning

# 224
  • София
Хубав предпразничен ден и от мен, момичета

То новините вчера бяха добри ама слънцето реши, че му се цъка WoW, а не му се  правят бебета. Аз в знак на протест цъках Imperia Onlinе.
Да се оплача - сутринта давах кръв за ПКК и още нещо си, ама нали съм с ниско кръвно и както трябва да гладно - леле като ми причерня пред очите, та 10 минути не можах да изляза от лабораторията.
Но довечера никакъв WoW - сексене ще бъде програмата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт