Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Бихте ли ме подсетили /с линк ще съм най-благодарна/ Embarassed
къде беше калкулатора, който изчислява предполагаемата дата на овулация

Благодаря ви за бързите отговори!

Календара ме разби Sad
Няма съответствие на датите с тестовете за овулация, които си направих

Последна редакция: чт, 04 май 2006, 15:20 от 6i6i

# 196
Бихте ли ме подсетили /с линк ще съм най-благодарна/ Embarassed къде беше калкулатора, който изчислява предполагаемата дата на овулация

Виж тук

Тъй като няколко дни бях болна, възможно ли е кървенето по време на цикъл да се увеличи от течен Аналгин. [/color]

Може я. Аналгина действа съдоразширяващо, ако не се лъжа newsm78. Аз затова избягвам да пия аналгин когато съм се оциклила, щото инак става страшно Crazy

# 197
Дара, разби ме с програма Гошко. Mr. Green

Тъй като няколко дни бях болна, възможно ли е кървенето по време на цикъл да се увеличи от течен Аналгин. Изпила съм 2 ампули за сваляне на темп. и положението беше много зле. newsm78

Да, от аналгина е нормално така да стане, не се притеснявай.И на мен ми се е случвало.Тече като река... Confused

# 198
При мен се получи почти същото.Болеше ме като че ли ще ми дойде.Направих тест на сащия ден когото трябваше да ми доиде(понеже изведнъж ми се стори че болките изчезнаха).Отчете ми отрицателен. Добре ,но и следващите 2 дни пак неще да ми идва.Направих повторен тест и ми отчете две черти от които едната по бледа от другата.Оказа се, че съм забременяла.
Вярвам,че и при теб е така Grinning
Стискам палци  bouquet

# 199
Сънчи - Пънчи, не се лъжеш, аспирина и аналгина са съдоразширяващи...   Peace
green_dawn, ехееее значи трябва да действате  Wink това е повече от добра новина... почвайте от сега... Аз като казах на мъжо, че искам бебе и той вика : Добре, айде ама май месец, ама той си мисли, че става от един път, когато ние решим...  Wink Едим месец по-рано или по-късно не е някаква разлика...
  Peace

# 200
  • Бургас
момичета да ви попитам вие след секс колко време не ставате от леглото,защото ние обикновено го правим сутрин преди работа и нямам възможност да се излежавам повече от 15 мин,дали е достатъчно.

# 201
  • София
gk77, аз лежа толкова, колкото ми е възможно. Ако е някоя блаженна и спокойна съботна сутрин, мога да се излежавам и час. Ако е преди работа... понякога ставам веднага или почти веднага. Тук прочетох, че било хубаво да се лежи поне 10-15 минути, но пък аз хем не мога винаги да го спазя, хем гледам да не го мисля толкова много.

# 202
Ами ако е вечер и вече смятам да спя-въобще не ставам.Ако е сутрин-няма начин за нас освен в банята, а там и позата е по-друга-та изтича всичко, къде ти да лягам... ooooh!

# 203
Оставяйте бебеправенето за вечерта Wink Но не пречи и от удоволствието да се взема и сутринта Wink

# 204
  • Пловдив
Оставяйте бебеправенето за вечерта Wink Но не пречи и от удоволствието да се взема и сутринта Wink
И аз съм на същото мнение.
mari_eta имам предчувствие за теб.Стискам палци да се окаже вярно. :  (сопред мен си бременна)

# 205
  • Варна
момичета да ви попитам вие след секс колко време не ставате от леглото,защото ние обикновено го правим сутрин преди работа и нямам възможност да се излежавам повече от 15 мин,дали е достатъчно.

Когато забременях, и двата пъти, не бях лежала нито веднъж. Даже обратното - в месеците, когато усърдно лежах, нищо не ставаше  Crossing Arms На това какво му викате  newsm78

# 206
Светли-природа...
Иначе идеята с лежането е за подпомагане, то иначе знаеш от колко малко може да стане-капчица да се е докоснала само.Аз на това се опирам, когато правим сутрин секс, че ако имам късмет-ще стане и без да лежа Hug

# 207
mari_eta, стискам палци. Ама това спокойствие от къде го изкара бе жена Shocked, аз до сега сто пъти щях да съм се тествала. А съня ти е много хубав, определено е доста интуитивен Laughing

Даре и аз съм се смяла на "програмата Гошко" Laughing, много ми хареса Laughing
За лежането, вечерно време си оставам така, ама сутрин повече от 15 мин. не издържам. Но все си мисля, че ако плувците са качествени и веднага да се стане пак би трябвало да има резултат. Wink
Ним, твърдо те подкрепям за случката с М-тел. Не може все от нас да мине. То това на нищо не прилича. Мен една година като бях в чужбина на почивка, ми бяха натресли едни смс-и, едно чудо не е истина просто. Не, че имаше резултат като се заядох, хем моя приятелка е на доста сериозно ниво в системата им, но поне се чувствах удовлетворена, че не съм се примирила.

# 208
  • ГОре на черешата...
Мегиbouquet,Цветунчо,спокойствието ми се дължи на факта,че съм страшно объркана.Мислехме си за пролетно бебче,защото зимното си е кофти откъм къпане ит.н./синчето ми е януарско/,а пък то какво- май се оказва пак същото.Всички около мен ме убеждаваха,че няма начин да стане от първия път и ние затова почнахме април с презумцията да стане след 2-3 месеца...А то... fertilizationЗатова не бързам,още хиляди противоречиви мисли се въртят в главата ми... smile3506Абе аз онзи ден ви казах, че май трябва да ми се накарате... smile3512

# 209
Мариетке, и аз така се гласях за второто-да било пролетно и бла-бла.Ама сега като се замислям-екстра ще ми дойде пак зимно бебче, тамън ще се закрепи няколко месеца и после ще можем по цял ден навън да сме.Аз преди се навивах много,че е кофти зимно бебе, но не е така.А лятото по жегите по-ли е добре...я не му мисли толкова сезона, че то във всеки си има нещо кофти, но повечето са хубавите неща Hug

Общи условия

Активация на акаунт