Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 180
  • ГОре на черешата...
Ама аз не съм си я мерила редовно, а само последните 5 дни и е все 37,2.

# 181
mari_eta, щом нямаш спад в температурата, права е Mira. Само ти се чудя от къде ще го вземеш това търпение до понеделник  newsm78

# 182
  • ГОре на черешата...
Олеле,момичета,не ме навивайте да тичам пак до аптеката?Ами ако е отрицателен?По-добре да си чакам лелката... Tired

# 183
Не разбрах, ти имаш ли закъснение?

# 184
  • ГОре на черешата...
Ами трябваше да ми дойде вчера.
А,и забравих да ви кажа-вие оная нощ бебета сънувахте,а пък аз тая-зайци.Ама много-майки с малки зайчета,а една дори ги роди пред мене.И още-у дома,на село, две огромни кайсии,целите отрупани,чак привели клоните си до земята с едни едри,оранжеви кайсии...чак да ти се приядат.Аз за себе си на берекет го тълкувам,че ще видим... newsm12Айде,стягайте се-знаете ли колко много зайчете бяха luvbed EFP stork-boy stork-girl stork-boy

# 185
"...Пенелопке, не винаги овуто съвпада с големия спад, може да е в деня с по-високата Т., какъвто е случаят ти, ми се струва. Ето защо тази вечер прилагай
`програма Гошко` ."

Ще се постарая, защото и аз така си мисля-днес така ме боли, че едвам си върших работата сутринта...и тече като из ведро Embarassedнаправо си е за сексене от всякъде.

Сега за цикличността-аз и сестра ми сме също по едно и също време, но аз си обяснявам по малко по-различен начин нещата.Повечето майки, когато детенцето стане на 1, 2 или 3 годинки, около рождените дни се замислят за второто-та затова има такива съвпадения.Поне около мен  е така-стане детето на 2 годинки и си кажат-хайде-време е за второ, порастна ми детето иии...след няколко месеца като стане второто-то се ражда в този период като голямото Crazyама какво обяснение извадих-какво ще кажете Whistling

А Мариетка да не се подмотва, ами да прави теста и да докладва, че да имаме и малко празник в  днешния ден GrinningА съня ти го тълкувам като-бременна с близнаци момичета Crazy

# 186
  • ГОре на черешата...
Аз момиченце искам,ама близнаци... Thinking

# 187
Здравейте кроасанчета Mr. Green
Мариетка, специално искам да така че стискам силно палци и дано да ни се похвалиш с две тлъсти дебели черти Hug.дано съня ти да е знак за бебе baby_neutral

Момичета от Бургас, хайде да се съберем и да се изкараме страхотна вечер.
Не забравяйте денят е петък  bouquet

Сладуранки [/b] желая ви на всички успешен, слънчев и усмихнат ден Joy Sunglasses Grinning

# 188
Здравейте момичета колко много сте изсписали а аз от работа не мога да дишам.Въпреки че бях много кофти настроение тези дни откакто ми дойде тъпата лелка #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Днес учудващо съм много позитивно настроена Grinning Grinning Grinning
Пожелавам на всички успехи и късмeт

MARIETA чак ти се възхищавам на търпението браво момиче дано да ни зарадваш с хубави новини скоро smile3501 smile3501
Пенелопа а ти действай мила
ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ ОТ МЕН
  love001  love001  love001

# 189
  • Бургас
Ама аз не съм си я мерила редовно, а само последните 5 дни и е все 37,2.
Ами да де последните 5 дена са достатъчни  Laughing Laughing,хайде чакаме новини не се навивай направи го когато си готова да приемеш резултата.
Стискам палци де е  много     EFP

# 190
  • София
Докторката каза: "Тази вечер вечеря на свещи и после хубаво поработете. За по-сигурно и утре поработете". А ние мислехме за юни да действаме, ама защо не от по-раншко  Sunglasses На това му казвам аз хубава зелена светлина  Sunglasses

# 191
green_dawn  браво успех и след девет месеца  ylinfant

# 192
Дара, разби ме с програма Гошко. Mr. Green

Тъй като няколко дни бях болна, възможно ли е кървенето по време на цикъл да се увеличи от течен Аналгин. Изпила съм 2 ампули за сваляне на темп. и положението беше много зле. newsm78

# 193
  • София
helenapeeva благодаря, сега дано и половинката да се ентусиазира  Sunglasses

# 194
  • София
Дарилка, аз взимам аналгин като обезболяващо при цикъл (всъщност това важи при мен за каквото и да е аналгитично лекарство) и първият ден след като взема хапчето е като порой при мен...

Общи условия

Активация на акаунт