Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
"Програма Гошко"  Joy Даре, паднах от смях  Laughing

Моят само пита "бебе ще правим ли" и ела гледай  Flutter Напоследък даже гледам много се ограмотил. Онази вечер като му се похвалих, че имам ову, и той пита "Как разбра? Имаш от онази слуз ли?"  Shocked Ей тъй се опулих. Ще почна да си мисля, че чете из форума без мое знание  newsm78

Късмет на всички нечакащи и весел ден!

# 166
Добро утро момичета!  newsm08

И аз ще стискам силно палци за всички нуждаещи се днес!  newsm10

Аз снощи се замислих по няколко вапроса и искам и вашето мнение да чуя. Първо се чудих защо ли много жени успяват от раз да забременеят първия път и после се мъчат за второ бебче? При майка ми например, сестра ми се е получила веднага, а мен са ме правили 6 месеца. А и форума четя че имам много подобни случаи. Защо ли? Дали не е защото всяка жена имам определен период от годината когата е най-вероятно да забременее? Аз съм септември а сестра ми е октомври, това ще означава че майка ми забременява покрай нова година... (това са си мои измишлиотини, не ми се смейте)  newsm03

Вече забравих за какво друго се чудих, но като се сетя ще ви пиша пак.  newsm12

Много слънчев ден ви желая, изпълнен само с хубави новини.
 smile3521

# 167
Елфче, първото ми детенце стана така.По това време на годината-около Великден.Няма връзка мила, не си го слагай в главата и това,че много вече идва.Щото ей го-сега пак по това време няма как да стане второто, този месец го изпуснахме. WinkАз това съм си мислела пък като късмета на новака....не знаеш, не се замисляш и късмет  най-вече  bouquet

# 168
  • Пловдив
И голям смях падна с"Програма Гошко" Joy Joy Joy.Дано всички Не чакащи скоро да се похвалят. Peace

# 169
Аз само да ви кажа че снощи си говорихме с мъжлето дали да бебеправим преди сватбата или не. Казах му какви са рисковете и той каза ако ще съм по-спокойна, да не правим. Но след една секунда каза, че всичко си е Божа работа и да не го мислим толкова. Продалжаваме както досега, да се кексваме без да го мислим много и ако е писано да дойде, много ще се радваме. Ако стане, ще съм по внимателна на сватбата и така... И аз съм доволна, защото не искам да спираме, много го искаме това бебенце (или бебенца)  Flushed

# 170
Ей това му е най-хубавото да сексиш без много да го мислиш. Бравос.

Пенелопке, не винаги овуто съвпада с големия спад, може да е в деня с по-високата Т., какъвто е случаят ти, ми се струва. Ето защо тази вечер прилагай
`програма Гошко` Wink.

А и не мислете за определен период от годината, аз като го мисля трябва да е минал, защото по Великден правих аборт предната година. Месеците са прад нас. А не става бързо по други причини, които вече сме дъвкали.

Какво става с Теди? Губи се нещо.

# 171
  • BABYLAND
Ха добър ви ден и от мен!
   По повод размишленията на ЕЛФЧЕТО, моите наблюдения са абсолютно същите! Аз съм родена м. Февруари, брат ми 4 години по-късно след мен идва на бял свят....м. Февруари. Замисляйки се над този факт, установих, че почти всички наши близки с по 2 дечица, рожденните им дати са или в един и същи месец или +- 2-3 месеца максимум!

# 172
Голдънче, може и да има някаква цикличност, но не е задължителна при всеки. Майка ми и леля ми имат 7 години разлика, а са м.януари и септември.
Изобщо ако много го мислим рискуваме да  ooooh!
Тази сутрин бях изпаднала в размисъл защо не си усещам овуто този цикъл, но ме заболя главата от мисли и се отказах. Не искам да си предизвиквам стреса. И по повод това, не ви ли се прави срещичка мацки?

# 173
  • Бургас
Здравейте момичета,първо на всички които не чакат лелката,да не я дочакат още 9мес,а на останалите които работят по "Програма Гошко" Joy Joy,успех и резултатно кексене.
И аз да се отчета отрицателното тесче си беше вярно дойде си ми та стой и гледай с пълна сила,явно не му е времето сега ще се отслабва няма накъде,е това трето бебче май най трудно ще стане досега поне лесно хващах пък сега от няколко месеца не иска и не иска,вече си мисля че с тоя последния кюртаж след миседа ме объркаха нещо,но пък ходих на доктор миналия месец уж нищо чак толкова нямаше.
Е ами това е ще чакаме когато дойде,но аз да си кажа съгласна съм всички да ме изпреварите ще стискам палци за това.
Усмихнат и весел ден на всички и не си тормозете красивите главички с черни мисли.

# 174
Ха, здравейте !
Приключих със счетоводната работа  #2gunfire И днес е по-спокойно, ама го казвам тихичко....да не урочасам нещата...
Аз пък не съм на това мнение за месеците... аз съм родена май, а брат ми октомври - нищо близко, повечето ми познати също имат голяма разлика в месеците... Ха сега видяхте ли  - не ви оправдах мненията...  Mr. Green То и аз си мисля, че като излезна по улиците бременните ми преследват  #Crazy
Девойките,които не чакат  #2gunfire пожелавам да не дочакате  Praynig
Даре, разсмя ме с " програма Гошко "  Joy Довечера ще му кажа на мъжо хихихи  Wink
elph, не се притеснявай за бебеправенето, хубаво ти е казал мъжа ти, всичко е Божа работа, бебчо може да реши да ви сюрпризира с две черти на сватбата, тъкмо ще е двоен празник   bouquet
green_dawn, стискам палци и на краката...  
 Praynig

# 175
  • София
Цикличност при нас няма. Ние сме 3 сестри от едни и същи родители и сме родени съответно януари, юли и ноември! За мен това, за което говорите, са просто съвпадения.  Flutter

Срещата е чудесна идея, стига да не е другата седмица, щото ще хвърча като финикиец, а по някое време ще замина и за Гърция!  Wink

Проблемите с документите продължават със страшна сила при мен. Явно такава ми е седмицата. Вчера си получих фактурата от МТел с начислени някакви си 10 лв допълнителна такса.  smile3511 smile3514 Снесох се в най-близкия център да питам що, а те ми обясниха, че грешката била вярна. Викам - искам да подам оплакване с входящ номер - ми ние входящи номера не даваме.  smile3555 Звънете на *88 - викам й "Бе госпожо, аз на крака съм ви дошла, вие ме карате да звъня някъде си"! Ей, полудях, казвам ви!  smile3515 Тоя път ще се заям до край и ще пусна и жалба и ще искам официален отговор и ще си търся тия 10лв до край, защото ми писна да ме правят на балама.

Хубав и спокоен ден ви желая!

# 176
Здравейте!!! Днес наистина е ведър и слънчев ден и по нашия край даже! Дано така да продължи, с хубави и приятни новини. Поне да няма лоши... Аз днес започвам курс и се надявам това да ме резвидри и разнообрази поне малко. А ако науча и нещооооо - това вече ще е много добре!  newsm10

# 177
Stra4iatela, от твоята уста, в Божиите уши.  Flowers Four Leaf Clover

_Ним_ , не се ядосвай... нали знаеш, че това да се ядосваш е да наказваш себе си за грешките на другите.  fiuuuuuu

Относно цикличността, аз си казах че са мои измишлотини и най-вероятно както казахте са просто съвпадения. Не че съм се затормозявала с тези мисли, а просто се чудех снощи.  Rolling Eyes

Знаете ли, голям дебат водя с себе си. Много ми е лубопитно да разбера кога ми е ову-то, и се изкушавам да почна да си меря температурата... но от друга страна, нали казах че до сватбата няма да го мислим много... но как да не го мисля... Аз вместо да работя, с какво неща се занимавам.
 amiiii

# 178
  • ГОре на черешата...
Здравейте,върнах се от работа днес по-раничко и бързам да се отчета-няма още лелка,но и тест не съм правила.То след вчерашните мъки реших да изчакам още някой ден.Решила съм ако не се олеля да направя в понеделник.Дано да започнем с хубави новини новата седмичка EFP!
Еллица,а дано да си късметлийка!Иначе си ме приболява от време на време,ама пък температурата ми сутринта си беше 37,2 градуса.Край,спирам да мисля вече-каквото е санало,вече е станало.Ако ли не-може пък да стане моята зодия-Водолейче Mr. Green.
Само за справка-ние със сестра сме на 8 февруари,но тя е по-голяма със 7 год.Ако пък сега съм бременна,терминът ми ще е точно на рожденния ден на синчето-14 януари.

# 179
  • Бургас
mari_eta ,що, е 37,2 бебче ще е в това съм сигурна аз нали съм паника с първото си я мерих до края на 2месец,и беше около 37,1,37,2 и малко повече понякога,много силно ти стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт