Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 150
  • ГОре на черешата...
Стеф,благодаря!Ясно-това ще да е -изпарителна линия,щото се появи след 5 мин.А и усилено започна да ме боли,сигурно ще се олеля до довечера.Ако ли не,май няма да бързам с втори тест-чак другата седмица.

# 151
mari_eta, ще стискам силно палци да не се олелиш...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Нали вече не стискам за себе си и имам много сили да стискам за вас момичета!
  yes

# 152
Мариетче, на `Шуър чек`, когато е отрицателен изпарителна лния се появява чак след няколко часа. Мисля си, че ти е + теста. Повтори го сутринта. Успех.

# 153
  • ГОре на черешата...
Леле,Даре,съвсем се обърках-ми тази блееееда чертичка със сигурност се появи между 5-та и 10-та минута.Досега се рових в Библиотеката и си открих една грешка/незнам доколко е съществена/-трябвало да се въздържаш 4-5 часа от пишкане,а при мен -само два...

# 154
  • София
mari_eta, стига го мисли! Знам, че е невъзможно, ама поне спри да се ровиш в Библиотеката и ако можеш изобщо излез от форума и иди се разходи. Втората черта е втора черта! Стискам всички възможни палци да е бебе и да се задържи, а лелката да си я чакаш до догодина!  Praynig  Praynig  Praynig Можеш да повториш теста утре сутрин с първата урина. Успех!   bouquet

# 155
  • Някъде там...
Мариета освен че си правила теста само след 2 часа въздържание Wink ами е и посред деня. Затова повтори утре сутрин, концентрацията на хормона е най-силна в първата урина, нали се е събирал цяла нощ. Според мен си се обебила Wink

# 156
  • ГОре на черешата...
Момичета,благодаря ви  bouquet!Страшно ми помагате в този момент!Ним,наистина излизам,отивам да взема малкия от градината ,че да ми продуха малко вятъра мислите от главицата Whistling.А за втори тест/ако не се олеля/ май е по-добре да изчакам още 2-3 дена,че не ми се преживяват пак същите терзания... Rolling Eyes

# 157
Ама много сте изписали, не мога да ви изчета Laughing

Аз от днес имам една помощничка, която ще обучавам да ми помага в работата. Да видим, дано става девойчето, иначе мерак има много Laughing
mari_eta, аз също мисля, че теста е положителен. Просто трябва да изчакаш. Стискам палци Praynig
Добито, много неприятна история. Дано всичко се оправи с тази обърквация. Кой знае и гърците, че и нашите какви са я надробили Shocked
Колкото до сънищата с бебе, аз също съм се сънувала много пъти. По принцип обичам да ги тълкувам, но реших, че в случая тълкуването е безполезно. Просто прекалено много мислим за това и го пренасяме в сънищата си.
Браво на момичетата от Бургас. Laughing Дано се съберат повече и както Пенелопа е казала, да не си забравяте апаратите в къщи, щото искаме снимки да гледаме Laughing

Днес умрях от студ. Така студено и през зимата не ми е било. Май ще изваждам зимните якета Shocked
Хубава вечер момичета. Дано утре имам повече време за четене.  bouquet

# 158
Ехоооо, стига спахте!  Mr. Green
От сън спомени няма!
Не че от купищата работа ще ми останат много спомени, ама нема как.
Днес  очаквам лелката да (не) дойде. За първи път от октомври месец подновихме опитите. Бях решила да не изпадам като преди в състояние на очакване и нерви, ама като се събудих тази сутрин и това беше единственото за което мислех! Стискайте палци!
И хайде, събуждайте се че тук е скучно!  Hug

# 159
То и аз рано съм станала, но днес имах поредната истерия на детето, та чак започна да кашля от зор да пищи и реве ShockedИзвади късмет, че не я опердаших на финала,че поне да знае защо реве Confused
Както и да е.Чакам Мариетка днес официално да се похвали с категорични две черти.
На Еллица-браво за подновените опити! Hug
Аз освен да отбележа, че секс не правя и ще си чакам чинно лелката.Само дето май няма да се знае този път кога ще да е това...очевидно е,че май имам късна овулация този месец поради неведоми за мен причини.От два дена имам страшно много фертилна ЦС, доста по-изразени болки и температурата ми днес вече се покачва.Та така-моят първи месец на мерене на температура доста ме обърка и разтревожи, пък тя овулациата като дойде се оказа,че нямам мъж под ръка за кексене Rolling EyesНищо-за мен все пак е успокоение,че си имам овулация, както се бях нашашкала.
Това е сутрешната порция от мен!
Чакам от вас хубавите новини, от мен имате стискане на палци  bouquet

# 160
Добро утро и мен, момичета!
Аз за протокола още чакам да Не ми дойде, ама май-май ще цъфна, че днес и температурата ми спадна малко  Sad
Но докато не ми дойде нищо не се знае  Wink
Приятен ден и приятни емоции пожелавам днес!
Елица, дано не дочакаш!
Мариета, хайде ще се похвалиш ли  EFP

# 161
  • София
Добро утро момичета,

От сутринта едно слънце се е усмихнало. Днес ще ходя на доктор. Стискайте палци притесненията ми за гъбички да си останат само притеснения и да имам зелена светлина за юни месец да действаме по същество  Sunglasses

Мариета, стискам палци за 2 чертички Peace

# 162
Silver81,  стискам палци! Айде ще си чакаме заедно. Между другото който чака с мен му излиза късмета Simple Smile) Последно HotChocolate не дочака лелката като я чакахме заедно.  Да не забравиш да кажеш какво става.

# 163
Ха добрутру.
Дано не ви идва мацки. Вярно, че е хубав деня
.
А по повод овулацията и моята този месец се измества с ден-два. Вероятно ще е утре. Изхабих му спермата на мъжо, но и утре вечер секс и стига, че и на мен вече свят ми се вие от кексене. Laughing
Изобщо развалих си схемата през ден, направо я караме всеки ден като секс машини. А от опит знам, че с такива напъни нищо не става, ама хайде, здраве да е. Той много иска да ме пита кога ще свършат тези дни, но за сега си трайка. Въросът му е само -` И тази ечер ли имаме програма Гошко`/ние така си наричаме напоследък бебешките дни/. Голям майтап е.

Последна редакция: чт, 04 май 2006, 09:55 от Дара

# 164
Даре, защо така се получава никой май не знае.Ама много късно ми идва на мен тази овулация нещо.А и такава обилна ЦС не съм имала скоро, то си тече направо....като я гледам и днес.Ако успея да хвана мъж ми довечера да сексим, чудя се-два дена имах ниска темп, знаеш и днес се покачи на 36.7, но тече като река и имам болки.Въпросът ми сега е-дали с 5 дена ще ми закъснее и цикъла, кога да го очаквам?

Общи условия

Активация на акаунт