Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 135
elph и аз имах подобни мисли и притеснения преди нашата  married Мислихме с половинката, но не решихме нищо твърдо - продължихме  luvbed без да се пазим, но и без да се стараем. В седмицата след сватбата заминахме на медена седмица - беше великолепно, както и самата сватба! Нямам доказателства, че съм била бременна през този период, но определено нещо се случи и бях сигурна че не съм сама - не мога да го опиша това усещане - просто си знаех и нищо не можеше да ме разубеди. Понеже съм с нередовен цикъл от 31-34 дни отидох на доктор да се консултирам, като не бях правила тест просто защото знаех какво ще ми кажат! Да ама не. Докторката ме гледа с коремен УЗ (като така и не ми даде снимка) пък аз взех та й казах, че от време на време изхвърлям кисти и тя заключи, че имам голяма киста и трябва незабавно да предизвикам М с медикаменти. Каза, че М ще се появи в деня на спирането на хапчетата или по-рано, но действително ми дойде много по-късно и то едно  Sick... абе не ми се обяснява, че става доста дълго. Исках всъщност да ти кажа, че нещо се обърка - може да е било от океана от емоции по сватбата или от смяната на климата. Не знам. Но знам, че не трябваше да пия онези хапчета преди да ме види друг доктор и знам, че не бях сама  Cry
Имам и една приятелка, която се омъжи по-миналата година и беше бременна булка (започнаха да правят бебето преди сватбата "като тренировка Laughing" защото знаеха, че "не става от раз", но то взе, че стана. И след сватбата загубиха бебо - за щастие сега всичко е наред и вече се радват на едно малко съкровище  Grinning
Та моят съвет е да изчакате да отмине големия ден и тогава да продължите работата  Laughing ... разбира се има и много бременни булки със здрави деца. И аз съм била в мама на нейната сватба. Така че май всеки случай е различен - поговори с бъдещият бивш ерген и заедно решете. Ние така направихме. И щастлива сватба   bouquet

# 136
Мариета, това си е положителен тест от всякъде, само направи и утре още един....и тогава ще ти честитим гръмогласно Laughing

# 137
Ама, какво правите вие днес ?   ooooh! Леле колко сте изписали  #Crazy
Аз днес съм затрупана от работа, седнах за малко до прочета и да попиша и пак бягам, че приключваме месеца, а нашта счетоводителка я мързи да гледа  #2gunfire , та и върша работата  #Cussing out И по банки търча, не знам къде се намирам, но по същество :
Така по повод въпроса ми за бъбреците, под проблеми имах предвид, че направих две доста сериозни бъбречни кризи..., не говоря за профилактични прегледи. Уфф, много се наплаших, защото една мама ми каза, че било много опасно и не било желателно забременяване  Rolling Eyes и затова питам, че много се стреснах...   Sad
По въпроса за сънищата - това си ми е редовно да сънувам, че имам бебе... Пожелавам на всички ни тези сънища да се сбъднат !   Hug
По въпроса на девойката, която ме беше сънувала - С бебе ли бях ?  Mr. Green Дано поне е бил хубав съня...   Wink
А на девойките, на които ги е посетила гадната леля Фло  #2gunfire Не се разтройвайте и не плачете, колко пъти ще повтарям , че юни месец този форум ще опустее ?!   Mr. Green
Леичка, браво на вас с Бобчо, Hug сигурно е много щастлив от придобивката
  Peace

# 138
  • ГОре на черешата...
Офф,незнам,толкова е бледа,че я гледах вече сто пъти - да не би да си въобразявам...А и незнам на отрицателните тестове съвсем нищо ли не излиза?И друго ме притеснява-чертичката излезе след 5 мин,но преди 10/щото четох на упътване че след 10 мин е невалиден/.Ей на-пак гледам,гледам-вижда се,ама едвам,едвам...Уф,да се побърка човек... newsm78

# 139
  • сто акровата гора
Здравейте момичета, отдавна не съм ви писала, но то не е защото съм ви забравила, а защото ми е много лошо  Sick Постоянно ми се гади и повръщам и едва се измъквам от леглото, като пребита съм  Tired Но като се знае причината за всички тези неразположения, не е страшно.
Исках само да ви кажа здравейте и да ви пожелая успех и никакви Лелки и много положителни емоции! Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Офф,незнам,толкова е бледа,че я гледах вече сто пъти - да не би да си въобразявам...А и незнам на отрицателните тестове съвсем нищо ли не излиза?И друго ме притеснява-чертичката излезе след 5 мин,но преди 10/щото четох на упътване че след 10 мин е невалиден/.Ей на-пак гледам,гледам-вижда се,ама едвам,едвам...Уф,да се побърка човек... newsm78

да не е изпарителната линия?Я вземи един лентов тест и утре сутрин-пак  bouquet

# 141
  • сто акровата гора
Мариета, мила, аз като правих тест и втората черта  беше по-бледа, излезе си на 5та минута, важно е да е преди 10та. Пък и ти доколкото разбирам си го правила следобяд, а тогава е по-ниска концентрацията на хормона. Аз също следобяд го направих че нямах търпение Embarassed, а после на сутринта беше с ясна чертичка, но отново по-бледа и чак след 2 дни беше съвсем наситена.
Обаче май никога не става ярка колкото контролната   newsm78
Стискам ти силно палци  Hug

# 142
soseress , миличка съжалявам за гадането, дано  Praynig скоро да отмине и да имаш леко бременеене    bouquet

# 143
  • София
...А и незнам на отрицателните тестове съвсем нищо ли не излиза?

На отрицателен тест Sure Check ама съвсем нищо не излиза!  Naughty Категорично - само една яка и дебела, тлъста гадна контролна черта! Това е!

Така че бледата черта е все пак черта!  Peace Утре сутрин с първата урина наново и стискам всички възможни палци!   Praynig

# 144
  • ГОре на черешата...
Пенелопа,каква е тая "изпарителна линия"?Ох,защо избързах,с малкия си направих теста на 10 дни закъснение и такава тлъста черта си пазя и до днес...Вече взе да ме приболява ниско долу,все едно ще ми дойде... Cry

# 145
  • София
Strachietela, много рядко си спомням какво сънувам (ама като си спомням помня с години...), но беше хубаво. Като сънувам неприятни сънища и после се събуждам с неприятно чувство. Сигурно ми се е ядяло сладолед. Като твоя ник има сладолед, нали?
Успех със счетоводителката. Аз вчера прекарах почти 2 часа в банката, защото точно пред мен една жена се случи да тегли 200 000 лева в брой...

# 146
green_dawn, е радвам се, да сметанов сладолед с шоколадови пръчици   Mr. Green

# 147
  • София
Mммм, сладолед - да ще мина тия дни през някой Jimmy's за плодова гофрета със сладолед.

# 148
Melodiya, ще имам в предвид всичко което ми написа и смятам да поговоря с мъжлеот и заедно да решим... но до колкото го познавам, ще продалжим да не се пазим и да се кексваме редовно...  Laughing Wink Laughing

# 149
За изпарителната линия: това е линия, която понякога се появява на тест, който е оставен прекалено дълго време на въздъх, в смисъл, че каквото покаже до 5 мин. това е достоверен резултат (освен ако не покаже нищо, защото тестът е направен прекалено рано). Та тази изпарителна линия не е линия за бременност, просто тестът реагира така. Затова си пише на тестовете от кога до кога се гледат, иначе, много момичета са виждали две чертички на следващия ден, като са изхвърляли боклука и са си погледнали изхвърления тест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт