Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 120
момичета, благодаря ви за топлото посрещане Simple Smile
аз засега не искамда се задълбочавам в мерене на Т и смятане на дни. Страх ме е да не се психирам много и само за това да мисля и да не стане...
С Мая стана от първия път и сега се надявам пакд а е така! Ще ви държа в течение... Ако няколко месеца нямаме резултат ще предприема по-серозни мерки и ще почна да смятам... Simple Smile

Хе-хе, Янче-то и аз така душата...уж с образователна цел и за да опозная тялото си, ама заради тази температура ми е в главата, иначе не мислех толкова.А сега ме затресе имам ли изобщо овулация.

Ним-пий си спокойно нош-па-то и си свиркай.

Момичетата с лелките-не губете кураж, а се въоръжете с търпение.

Даре-не се оправям ,мила, с тези лентички и т.н...сори-цял час се борих, слагах, махах, после се оказа,че от зачатие трябва да го направя първо и така...там се опитвам,ама не става.затова-няма да си имам графика видима и това е.

Бургазлийки-да се съберете и весело да си изкарате...ние ще чакаме снимки!Не си забравяйте апаратите вкъщи, моля!

На всички, които имат нерви тези дни да се занимават с мен-едно огромно благодаря  bouquet Heart Eyes

# 121
helenapeeva, мъчно ми е много, че и на теб не ти е бил този месеца. Но поне заедно ще бебеправим другия месец и дано, ДАНО той да е нашият... и се моля всички скоро да се преместим в съседния форум на учакващите бебета.  Praynig

Аз вече сам по - добре... може би се дължи на това че имам много работа днес и не мисля много за Лелището (май не съм се чак толкова успокоила). Както и да е... да ви попитам нещо, на мен сега едни странни мисли ми се въртят в главата, които е най-добре да премахна, но искам да го чуя и от вас. Сватбата ми е след 2 месеца и половина и си мислих че ако забременея този месец, дай Боже, ще съм в много ранен стадий на бременост на сватбата и може да не е хич подходящо. Та се замислих дали да не изчакаме с бебеправенето... но от друга стана и минутка не ми се чака, защото толкова силно искаме бебе с бъдещия ми съпруг... Какво бихте ме посъветвали?

Между другото някой знаели каде изчезна vvenkova? Аз много си мислих за нея през почивните дни защото и тя НЕочакваше лелката...

# 122
elph според мен е по-добре да отложите бебеправенето! Два месеца не са чак толкова продължителен период.
Помисли, ами ако вземе че стане следващият път и на сватбата си си бременна, няма ли да ти е по-кофти. От опит ти казвам, че всички ще вървят след теб и ще ти повтарят да седнеш, да не танцуваш, да пиеш едва ли не само вода и т.н. А и ти ще си по-неспокойна.
И недай си боже нещо вземе, че се случи ти после можеш ли да си го простиш??? Не казвам че ти ще си виновна, но 100 % ще се обвиняваш.

Моя съвет е да изчакате!

# 123
  • София
Здравейте момичета Grinning Я колко много сте изписали, не смогвам да ви изчета ooooh!
Първо, много съжалявам за тези, които са се оциклили Sad Обаче времето е пред нас, няма да се даваме Peace
Някой май питаше как сме празнували снощи...В съвсем тесен семеен кръг, но Боби беше супер щастлив Grinning Получи си мечтания робот от Лего - Бионикъл и снощи спа с него в леглото, а днес го взе и в градината Crazy
Аз пък съм в супер настроение, едно ми е хубаво Sunglasses, не знам защо...Прегръщам ви всички Hug и искам да ви заразя с моето настроение и с оптимизма, който ме е обхванал Grinning

# 124
elph  мила аз съм на същото мнение като верити все пак свадбения ден е доста напрегнат и изпълнен с емоции ден знам го от опит а в моя случай продължи до следващата сутрин smile3503

Така че ако решиш да изчакаш малко ще е по добре за теб да изкараш сбатбата си по спокойно и весело защото щом сега те мъчат такива мисли то тогава няма да ти излиза от главата и само ще го мислиш.Иначе невярвам че напрежението би ти навредило всичко е божа работа нали знаеш.
Знам че не ти се чака разбирам те напълно  love001  love001  love001

# 125
Леичка-мерси, че тук се кани да завали, ще пропадне играта на малката след яслата...
Елфчето-не е нужно да разтръбяваш ако забременееш,че да ходят по теб, можеш ако се случи да го запазиш като подарък за след това за всички, щото ще си още в началото съвсем.После...аз пък си мисля и друго-имам няколко такива случая около мен-правеха опити и не ставаше, насрочиха си сватбата и стана/ на едната-булката е била бременна, но не е знаела-точно по това време е станало бебето, а на другата точно и  дойде тогава последния цикъл/Та за мен някак си си го изтълкувах,че бечето ги чакаше да се оженят.... Crazyмисълта ми е-не спирайте с бебеправенето....

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 14:38 от пенелопа

# 126
Момичета, някой да е чувал нещо за Тея  Rolling Eyes
Дано е добре милата, много ми липсва...

# 127
  • Някъде там...
Елф и аз си ги мислех такива преди сватбата, но нетърпението за бебе беше голямо, затова първите ни плахи опити датират горе долу 2 месеца преди сватбата. Но пък бебето така или иначе е решило явно да изчака и още не е станало. Само това ще кажа относно плановете... Моето мнение е - не спирайте! Освен всичките хубави емоции около предстоящото събитие, бебеправенето действа много сплотяващо и как да кажа, ами някак си се усещаш още по-влюбена  Embarassed Ох не намерих най-добрия начин да го кажа, надявам се че ме разбра...
Стеф и аз скоро си мислех за нея и къде изчезна, дано всичко е наред.

# 128
lea  благодаря ти за оптимизма и веселото настроение което внесе   Hug
Всички имаме нужда от повече усмивки нали Simple Smile Simple Smile Simple Smile
След сълзите които пророних след като ми дойде лелката трябва да започна да се зареждам с енергия и весело настроение та този месец да е успешен с бебеправенето newsm17 newsm17 newsm17
Все пак ще ми е нужна енергия newsm68 luvbed

# 129
  • София
Елф, не отлагайте бебеправенето или по-скоро, не се пазете. Марлийс, която вече е в отчетните, точно около приготовленията за сватбата забременя Wink
helenapeeva , може би е трябвало да поплачеш, за да ти олекне. Сега обаче се зареди с добро настроение Grinning - станалото - станало....всеки месец си е хубав по своему и всеки сезон. Бебчето си избира неговия месец и неговия любим сезон Wink
Стеф, и аз напоследък си мислех за Тея. Не съм я засичала в никой от форумите. Надявам се да е добре и просто да си е дала почивка отвиртуалното пространство.

# 130
Благодаря ви много момичета за бързите отговори и подкрепата.    Hug   И аз не знам какво точно е най-добре в този случаи, но вашите думи определено ми дават много сили и надежди. Дано и мойто бъдещо бебче да чака сватбата и тогава да реши че е дошло времето. Мисля че ще послушам съвета на lea и просто няма да се пазим... но ние горе долу това си правим от началото - кексваме често и чакаме, нито температури си меря, нито нищо, дори нямам и на идея кога ми е овулацията... Явно ще продалжим така до сватбата и ако след това още няма бебенце, тогава се захващам сериозно по въпроса - доктори, изследвания, изчисления и т.н.

Само пак да ви кажа колко успокояващо ми дейставт думите ви, за което съм ви страшно благодарна.
   bouquet

# 131
elph добре си го решила мила  newsm10
И аз не си меря температурата и тем подобни когато забременях първия път преди аборта стана веднага без да следя овулация сега гледам когато ми е овулацията повече кекс и това е дано да имам успех дано имаш успех и ти каквото е писано ще стане целувам ви всички голяма сте ми подкрепа и на мен  love001  love001  love001  love001

# 132
helenapeeva, недей не гледай овулация! А малко по-спокойно я карай. Явно нямате проблем със зачеването. Пиши ако искаш на Ренци или Ва. И те подобно на теб имаха спонтанни аборти, могат да ти дадът някой съвет. Пък и са свестни мацки.

Ренци е от Пловдив, така че може да ти каже и при кого е ходила, абе с две думи да обмените инфо Wink

Стискам палци следващият път!

# 133
  • ГОре на черешата...
Здравейте и от мен.Е,аз днес не се стърпях и преди малко си направих тест Шуърчек.Резултатът - абе,и аз незнам - абсолютно същата едва забележима и бледа втора чертичка като на ову-теста на Жабчето/третия,от 21 ден/.И аз незнам какво да мисля,дали не избързах-трябва да ми дойде днес или утре,а и направих теста едва сега ,незнам.... newsm78изобщо не мога да реагирам по никакъв начин... Tired

# 134
  • Някъде там...
Мариета аз си мисля че тестът ти е положителен Wink Още повече че не си го направила с първата сутрешна урина, където концентрацията на хормона е най-голяма. Повтори теста утре сутрин. Стискам палци многооооо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт