Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
Силвър толкова бебета съм сънувала, че до сега трябваше да родя футболен отбор. Как да не сънуваш, като си го мислиш. Обсебващата мисъл за дете се вмъква тихичко дори в сънищата.
По същия начин сънувам и тестове за бременност.
Вече не търся разшифровка-тя ми е в главата.

# 106
  • Пловдив
Странно и аз снощи сънувах че имам ама не бебе а вече поранало детенце на 2-3 годинки. Embarassed
elph  миличка не се тормози и не плачи ако не е станало този път.Другия месец ще бъдем заедно в чакането.Не си сама

# 107
  • Някъде там...
Добрутру ви  Heart Eyes

Доби дано бързо се оправят нещата, много неприятна ситуация.
Пенелопа може би наистина ще ти е по-дълъг цикъла този път  Thinking

Моят пък този път е учудващо наред, може би защото толкова страх му брах след миналия ми ановулаторен. По-ясна графика на БТ май не съм имала скоро. Вярно че съм само 3 дни след ову, но скокът на БТ беше ясно забележим. Аааа и да ви се похваля с тестчетата за овулация:
http://foto.bg/data/1877/medium/IMG_3482.jpg . Първият и третият са с бледа втора чертичка, не знам дали се вижда добре на снимката  Embarassed .
Дара ако си спомняш бях те питала за стъпаловидното покачване на БТ наскоро... този месец ову-то беше на втория ден - този с 36.60. И за първи път усетих толкова отчетливо пукането на фоликула, около 17 часа след положителния ову тест.

Силвър дано сънят да е предвестник на нещо с две чертички Wink

# 108
Жабче, помня и се радвам, че този път и ову има, и секс подразбирам е имало, остава....да стискаме палци. Wink

Момичета, който не знае що е то + тест за ову да гледа на Жабче за ориентир. Наистина е добър теста.

# 109
Здравейте,майски бръмбар4ета Heart Eyes

Как сте?Как  я карате?АЗ съм ве4е добре,по4нах да похапвам стабилно и не ми е гадно ве4е...
И на лекцийки си ходя..Нямам търпение да дойде 15.07,4е да дойда в БГ...От миналото лято не съм си идвала и ми е много мъ4но.. Rolling Eyes

Приятен ден и успех  bouquet

# 110
Мелодия, поради някаква си причина (която в момента ми убягва от тиквата) е възможно тест за ову да отчита бременност... Ето ти малко да погледаш:...

Благодаря Сънчи - Пънчи, линкчетата ми свършиха работа Simple Smile

Абе какво става тази седмица - някакви странни съвпадения.
Първо явно тази седмица НЕтрябва да се занимаваме с документи, защото не че няма да си свършим работата, но вероятно ще стане по трудния начин (примери: _Ним_ и dobito).
Второ имаме разни сходни сънища (примери: silver81, _MEGI_ и аз самата снощи сънувах, че имам бебе).
Айде пък дано станат три за щастие Трето - да има мнооого съвпадения на + бременни тестчета  Praynig

# 111
Абе какво става тази седмица - някакви странни съвпадения.
Първо явно тази седмица НЕтрябва да се занимаваме с документи, защото не че няма да си свършим работата, но вероятно ще стане по трудния начин (примери: _Ним_ и dobito).
Второ имаме разни сходни сънища (примери: silver81, _MEGI_ и аз самата снощи сънувах, че имам бебе).
Айде пък дано станат три за щастие Трето - да има мнооого съвпадения на + бременни тестчета  Praynig
Ха дано  newsm10

# 112
  • BABYLAND
Здравейте и от мен!
   Желая ви повече спокойствие и така желаните 2 чертички на тестчетата!
   Тъжно ми е като видя, че някоя от вас плаче заради дошлата лелка, а безкрайно щастлива ме правят усмихнати ви постинги. Надявам се те да преобладават
  bouquet

# 113
Мацки, усмихната седмичка и от мен и хубави новинки!
  bouquet

# 114
Привет и отмен целувчици Laughing
Добре дошли на новите момичета-много скорошен късмет ви желая  bouquet
Момичета с лелките и със сънищата, горе главата милички-нов месец-нов късмет, няма начин трябва да гледаме напред Hug и дано сънищата да са ви на късмет и скоро да гушкате истинското ваше бебче Hug Joy Praynig
Леичка, я рязказвай как изкарахте вчерашния празник Wink
Дано до края на седмицата видим многоооооооооооооо по-две чертички!
Жабче,Цветунчо, Дай Боже ние другата седмица да сме от тези, които ще видят положителни тестчета.
Прегръщам ви  Hug и ви пожелавам усмихнат ден!!!

Мили,момичета от Бургас, в петък ще имаме форумска среща, ако имате желание да се срещнем, заповядайте!
пишете ми на лични да уточним часа.За нас ще бъде удоволствие да се съберем и да изкараме страхотно.
Очакваме Ви!!!

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 12:34 от Dime

# 115
ELPH МИЛИЧКА И НА МЕН ДНЕС МИ ДОЙДЕ ТАЯ СМОТАНА ЛЕЛКА
кофти
newsm45 newsm45
а толкова се старахме с моя мъж бях сигурна че е станало бебчето но жалко ще трябва да чакам пак а това чакане е толково гадно
Сега трябва да се мобилизираме и на ново с бебеправенето и се надявам другия месец и двете да имаме хубави новини НАЛИ
Поздрави на всички бебеправещи чакащи и т.н.  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
  • София
По повод сънищата... аз две поредни нощи сънувам кръв - сънувам, че ми идва лелката, но по много странен начин и целите ми ръце са в кръв...  newsm78 Което всъщност е странно, защото не друго, ами именно ръцете ми са в кръв!
Но не възнамерявам да се ровя в съновници  Naughty Знам, че всичко е от прекалено навиване.

Мелодия, аз продължавам с документите, защото освен всичко вероятно утре-други ден ще ходя да подам и документи за лизинг, та ако и там ми вдигнат кръвното като вчера, не знам вече и аз!  Tired

Момичета, имам питане - от няколко дни ме боли коремчето, като че ще ми идва. И понеже имам много работа и тичане, това особено много ме притеснява. Мога ли да пия Ношпа и ако да - колко и най-вече ще помогне ли? Съмнявам се да е станало нещо предвид факта, че пропуснахме овулацията този месец, но така или иначе резултатът е в очакване. Междувременно мога ли да мушна 1 таблетка Ношпа или да стискам зъби?  Rolling Eyes

# 117
 НИМЧЕ мойта етърва е бременна в четвъртия месец и нейния генеколог и препоръчва да пие но-шпа защото тя постоянно е с болки но всичко е наред защото невредял изобщо дори предотвратявал евентуални контракции на матката.
Така че според мен не е проблем да забиеш едно хапче Hug Hug

# 118
НИМЧЕ мойта етърва е бременна в четвъртия месец и нейния генеколог и препоръчва да пие но-шпа защото тя постоянно е с болки но всичко е наред защото невредял изобщо дори предотвратявал евентуални контракции на матката.
Така че според мен не е проблем да забиеш едно хапче Hug Hug
_Ним_ и аз така знам за но-шпа-то - не само, че не вреди, но и се препоръчва като обезболяващо по време на бременност. Стискам палци за лизинга - там може вместо на заядлива лелка да попаднеш на симпатичен чичко  Wink

# 119
  • София
момичета, благодаря ви за топлото посрещане Simple Smile
аз засега не искамда се задълбочавам в мерене на Т и смятане на дни. Страх ме е да не се психирам много и само за това да мисля и да не стане...
С Мая стана от първия път и сега се надявам пакд а е така! Ще ви държа в течение... Ако няколко месеца нямаме резултат ще предприема по-серозни мерки и ще почна да смятам... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт