Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 299
  • 327
  •   1
Отговори
# 90
Ами Стеф-мерсаж-веднага се възползвам

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … serLoginName=tite

Това е за сега.Обсъждахме варианта за ову на 27.04/ т.е на 14 ден/ при редовен 28 дневен цикъл и фертилна ЦС.Обаче покаване така и не дочаках...вчера тамън се зарадвах на това покачване и днес бях попарена сутринта с нов пад в температурата. ConfusedКажи си тежката дума.....

# 91
Ей, скици много сте изписали. Развеселих се. Много работа днес и нямах време за форума.

Пенелопче, прави едно сексене и днес, че нещо не ти схващам Т.
Теоретично овуто може да е по-късно или по-рано и да не е в точно фиксираният ден за 28 дневен цикъл. Като гледам графиката ти си мисля за две неща -  имплантационен спад днес, или за късно ову пак днес. Ето защо прави секс за подсигуряване.

И добре дошли на новичките.

За бъбреците

Майка ми като забременяла с мен направила бъбречна криза и лежала в болница, та по това разбрали, че е бременна, защото била още в началото.
Следователно тряба да се пазите от простуди, за да са здрави бъбречетата.

За тестовете

Тестовете за ову отчитат бременност. Нормално е покачването на ЛХ при бременни жени.
Някои тестове за бременнот отчитат ову, но в по-редки случаи.

Последна редакция: вт, 02 май 2006, 22:29 от Дара

# 92
Ами моето мнение е:
1. Или овуто си е било на 14 ден, като този спад е нормален за 7-ми ден след овулация, когато понякога има спад на БТ. на теб обаче днес ти е 6-ти Thinking
2. Овуто предстои, като цикълът явно ще се удължис тази късна овулация (съмнява ме това да е при теб, щото ЦС е ясно изразена и няма за къде да става фертилна от тук нататък)

Не ти бях много полезна май, но пък и графиката ти е малко специфична. Аз в такива случаи продължавам да меря, пък след 2-3 дни ше си покаже на къде клонят нещата и по-ясно ще се види кога е било овуто Simple Smile Дарето утре като се включи, може да ме поправи ако греша, а верочтно ще обясни и по-подробно Simple Smile Аз лично не се вглеждам чак до минималните подробности на графиката си, но пък и нанасям тем. във Фертилити, където донякъде самата програма ме улеснява, като сама определя овуто.

Ахахаха, с Даренцето май сме се дублирали Laughing Виждам обаче че сме единодушни, така че можеш да си спокойна, няма две мнения по въпроса Sunglasses

# 93
Стеф, душко големи специалисти сме станали по графики и Т. Laughing
Аз лично, вече така си ги знам дните, че хич не го мисля. Единствено ме притеснява, когато фоликула не се пукне на 11, а на 13 ден, но понеже си знам правя секс през ден, за да не изпусна нещо Wink
Хайде сега бягам в леглото, че няма време, пък и ми се спиии, но първо кекса.

# 94
Благодарско HugСтеф-така и аз  интерпретирах, но спад на 6 ден...
Даре-къв ти секс бе, душо-мъж спи като заклано прасенце-нахраних го с кюфтета и от безсъние тези дни по инсталации и работа-взе, че се трупира на дивана преди детето даже...евентуално утре сутрин, ма има ли сми?Освен за кефа..... Laughingда взема и съня да му разкажа, че той незнае още как съм го видяла... Twisted EvilМоите основни опасения са-дали изобщо съм имала овулация при такава температурна графика, като изключа другите показатели.

# 95
  • Willebroek, Belgium
ох моми4ета какво да ви кажа.и аз се надявам да се оправят нещата лесно.пратих сестра ми утре да ходи в полицията в варна да видим какво става.и също така една позната от съда.да поразпита и тя малко.и аз мисля 4е е станала грешка ама знам ли.направо съм от4аяна.в 4етвъртак ще пускам нова молба и дано да ми е одобрят и да пуснат за проверка документите наново.стискайте ми палци вси4ко да се оправи 4е съм останала без нерви ве4е.цункам ви и благодаря за подкрепата.  bouquetнезнам какво бих правила без вас

# 96
Добито-споко душицо-няма начин да не лъсне такава грешка...... Hug

# 97
  • София
Stra4iatela - тази нощ те сънувах. Странно при положение, че не те познавам, а пиша и чета тук от има няма 5 дни.
Като за капак не се сещам какво сънувах, ама като се събудих бях убедена, че ааа да протегна ръка и сцената от съня ми ще се върне.
Много се задълбавам сигурно тук Simple Smile

# 98
Добро утро от мен, но ми се реве вече.каква я мислех, каква стана.Ще ви побъркам тотално с моите температури, прощавайте.Меря днес-36.4.Появи се и фертилна ЦС ooooh!Ако приемем предположение за късна овулация, освен драмата,ч е не съм правила секс вчера и днес, прибавям и това,че не е ли прекалено късно?Ето-гледах преди малко-абсолютно си е белтъкообразна ЦС и се тегли на нишка.Пак ме наболват яйчниците.Ако предположим,че я оплодим тази яйцеклетка, не е ли твърде късно?Все пак очаквам лелката на 12.о5, а днес сме 03. 05-девет дена до тогава.... ooooh!

# 99
Пенелопа действайте днес, явно цикълът ти се променя в топлите месеци и е по-дълъг. И моя е така. И аз съм като теб с фертилна ЦС на 7 и9 ден и разнообразен спад на Т. Утре 11 ден съм сигурна, че пак ще падне и овуто ми ще е между 11 и 12 ден, вместо на 10 ден.

Няма смисъл от притеснение. Прави секс, а ако е цикъл без ову няма как да разберем сега , а след няколко дни. И си пусни графиката, така ще виждаме нещо. 
Аз съм зле около овуто както винаги. Снощи толкова лошо ми е било, пък и цял ден, че щях да се #2gunfire И този месец ще пия `Утрогестан` и го спирам за почивка 6 месеца. Имам чувството, че ми разбърква хормоните.

# 100
  • Варна
Здравейте! Имам повод да се похваля - снощи си имах овулация  Flutter - 20 дни след спонтанния аборт, това е добре, нали  Praynig

Вие с температурите, аз да си кажа, ще е по-добре да прекарвате повече време в леглото, отколкото при термометъра  Whistling Майтап  Flutter

Специално за Пенелопа и това
Ако предположим,че я оплодим тази яйцеклетка, не е ли твърде късно?Все пак очаквам лелката на 12.о5, а днес сме 03. 05-девет дена до тогава.... ooooh!
Скъпа, ако си имала ову днес, едва ли ще имаш лелка на 12.05, по-скоро на 15-16. Възможно е. Особено ако цикълът ти е като моя - "приблизително" 30-32 дни, т.е. всеки месец различно  Thinking

# 101
Даре, душицо златна...направо ми е свито сърчицето.Аз уж за успокоение и добро започнах, а то какво става.Както и да е.Секса довечера ще си го изискам, яд ме е, че сутринта не можах, че закъснявахме CloseБи ли ме светнала как да си поставя и аз графиката от долу-права си-да се вижда като хората, а не все линкчета да ви пускам...Ако ми е късна овулацията, не е ли проблем това...скъсява се много ЛФ newsm78...или просто да очаквам закъснение на цикъла с около 5 дена-т.е. да чакам да ми дойде на 18.05, а не на 12.05?
Светли-браво на твоето ову,че не се  е покрило като моето....Аз съм с 28 дневен цикъл, редовен.За туй е шашкането.И като капак-несексене, поради ред причини, та затова го целя толкова категорично...т.е поне като не сме правили често този месец секс, да е на време...разбираш ли? Confused

# 102
Добро утро и от мен.

Днес ми дойде и съм страшно скапана.   newsm45 Как не я е срам тази лелка, ние толкова се трудихме този месец, как е възможно?!?  smile3515 smile3518

Не искам да пиша много че само лоши неща ще е, а искам да четете само хубави неща в този форум, за това спирам и като съм в по-добро настроение, ще се вклуча пак....  Weary

Успех на всички и да НЕ дочакате лелките, за разлика от мен!
 newsm17

# 103
Пенелопче, сложи си календара на Зачатие. Мисля, че е обяснено в `Прочети преди да попиташ`. Ако не разбереш ще се опитам да ти обясня.

# 104
Добро утро, момиче!
Как сте днес?
Аз снощи се отсрамих, за гафа със забравянето на годишнината  luvbed Heart Eyes luvbed
Обаче да ви сънувах много, и последния сън, който си спомням съвсем ясно е че имам бебе, ама напрово го видях, и съм си вкъщи и ще почвам да го кърмя и не мога напрово ужасно, като постоянно капят едни големи капки, ужас, ще го удавя, и няма кой да ми помогне, викам на кръсницата си, че най-близо живее да ми каже как и после и една приятелка, която роди преди месец, че и как да го къпя, и си мисля ами така като нямам майка няма кой да ми помогне  smile3511 newsm45 smile3511
И като събудих бях много зле, чак се бях разплакала на сън  newsm45
Добре, че мъжо беше тръгнал за работо вече, че какво щях да му обяснявам незнам!
Напрово се побърквам, сега ми е още по-гадно, защото още виждам бебчето, а на всичко отговоре си спомням, че е съм чувала че не е на хубаво да се сънува бебе ако някой е наясно със сънищата да помага  newsm17 newsm17
Ох много дълго излезе ама няма как

Общи условия

Активация на акаунт