Майска седмичка 01.05 - 07.05

• 13 010
  • 327
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
По повод на парадите: Ако можете гледайте днешния "парад" на Албена Денкова и Максим Ставийски от 18.30 по Канал 1  Flutter
100 % ще си струва!

# 286
Пенелопа, различно е, но в повечето случаи не се усеща кой знае колко по БТ дали имаш киста или не, усеща се по-скоро заради закъснението на цикъла, болките в единия яйчник, понякога има леко розово зацапване, но ЦС не се променя..но по някога и тези признаци ги няма, така че най-сигурно е лекар да го потвърди. Не ги мисли сега тези работи Simple Smile

# 287
По повод подмятанията... при нас е за сега сватби. Всички около нас ни питат кога ще се женим, било крайно време и свеки даже ни купи халки - ние си ги избрахме - и всеки път ни пита... кога, че какво го мислиме, да отидем до гражданското да подпишем... с кумувете... Не обичам такива подмятания... ама гледам да не обръщам внимание или казвам, че това не е най-важното и не с бием парите в главата, за да правим сватби. В началото много ръчках, но сега съм на мнение, че като останат пари и имаме най-необходимите неща, тогава може...По този повод се сещам, какво ще стане,  newsm78 ако си носим халките без да се женим ? В такъв смисъл, че много ми харесват и искам да си нося моята...  Blush
Мариеткеееееее, стискаааааам и на краката и на ръцете и на мъжо палците...
 Praynig

# 288
Цитат
Пенелопа, различно е, но в повечето случаи не се усеща кой знае колко по БТ дали имаш киста или не, усеща се по-скоро заради закъснението на цикъла, болките в единия яйчник, понякога има леко розово зацапване, но ЦС не се променя..но по някога и тези признаци ги няма, така че най-сигурно е лекар да го потвърди. Не ги мисли сега тези работи

И аз мисля така. Трудно е да се разбере без УЗИ.
Понякога след пукването на фоликула боли леко два дни.
Мен ме боли докато се пука около половин час и после цял ден, че и два съм леко подута с болки в кръста.

# 289
  • Някъде там...
За дудненето и намеците...напоследък и на мен ми тежат. Майка ми е най-голямата напаст в това отношение - всеки път по като се чуем по телефона ме подпитва било директно, било индиректно. А сега като се видяхме за празниците бях щателно огледана отвсякъде...особено корема и понеже откакто започнахме бебеправенето съм качила цели 5 кг  Embarassed веднага бях набедена за бременна, добре че мъжът ми ме измъкна от ситуацията с репликата че много торти ям. Не искам да й казвам че правим опити понеже е голяма паника, а и е много досадна в това отношение.
Всички приятели и познати, които не са ни виждали отдавна също си питат, намекват и оглеждат, чак яд ме хваща. Колежките в работата още от сватбата ме "дебнат" кога ще ми порасне корем. Такива ми ти работи въобще...аз съм си виновна че им се връзвам и им давам да ме товарят психически  Rolling Eyes
Само кумата ми знае за опитите засега, е и вие разбира се  Hug

А за пукането на фоликула - този месец го усетих много отчетливо. Общо взето силните болки продължиха около 40 мин и то на интервали - имаше едни такива серии от остри прорязвания на няколко пъти, после няколко часа усещах тъпа болка в яйчника.

Хайде, хубава петъчна вечер ви пожелавам, време ми е да се омитам от офиса. Ще пиша пак от вкъщи Wink

# 290
  • ГОре на черешата...
Страчиателка,много благодаря  bouquet,ама моля ви се,отпуснете ги палците тази нощ поне за мъничко... smile3508 luvbed smile3521

# 291
Провокирана съм от това:
Публикувана от: пенелопа  
Цитат
Добре де, а колко време ще търпя аз тези болки само не разбрах.Отпочнало ме е от вчера, та днес цял ден и се увеличава болката не си нося и ношпа...Колко време трае при вас това чувстване на пукането на фоликула?

Всъщност бях решила да задавам въпрос за болките в яйчниците. Сега само споделям. Миналия месец по това време за първи път в съзнателния ми живот съм имала болки в извънменструално време (изключвам родилните). Предния път бяха една вечер доста силни и неприятни. Този път обаче се точат 3-ти ден (вчера и днес ми създават дискомфорт). Преди два месеца изследванията ми бяха много прилични според гинеколожката.
И аз предположих, че тези неразположения имат нещо общо с овулацията, но май ще си уредя срещичка с някой, който не го кара като мен на предчувствие. Поне съм спокойна, че гадаенето ми може да е и в правилна посока.

# 292
  • София
Мацки, хубав уикенд и весел празник на всички празнуващи, както и на хората край тях.   bouquet  Heart Eyes

На мен другата седмица ми се очертава почти да ме няма, така че от сега желая на всички не-очакващи да не я дочакат лелката, а на правещите - много нежност, любов и спокойствие! То и за другите това де, ама на тях особено!  Simple Smile

# 293
Леле днес каталясах от работа - цял ден съм пред компютъра, а не успях да честитя именния ден на Ирини  ooooh! и сега малко със закъснение Ирини, честит имен ден и утрешен празник на мъжкото ти слънце, много здраве и от септември да се радвате на едно малко и зраво слънчице дето не ви нарича по име, а със едни красиви думички мама и тате bouquet
Бургаски момичета, вероятно в момента е голяма веселба при вас - чакаме снимки с много усмивки  Grinning
На всички празнуващи утре желая здраве, весел и слънчев празник   Nature Sunny baloni
И да ви се оплача - не стига, че цял ден бях отрупана с работа, но и десния яйчник не спря да ме боли от сутринта и продължава  Cry и то доста силно. Вероятно е знак за идващ М., а толкова ми се иска да го няма. Аз от утре съм НЕчакаща пък ще видим какво ще дочакам.
 Hug ви всички и весели събота и неделя.

# 294
Добре де, а тези болки, ако са от  киста предвещават спукването ли? newsm78Как да не го мисля при толкова объркан цикъл Tired

# 295
  • ГОре на черешата...
Добро утло,момичета!Направих си тест/този път лента на Uni Mark/ - и пак същата история-по-незабележима чертичка от това здраве му кажи!А температурата ми е вече 37,4.Да се побърка човек #Crazy !И снощи както си лежах така ме заболя-казах си край,това е то.Ама не като менструална болка-по-горе,под пъпа,все едно върха на матката,после и двата яйчника,после кръста около опашната кост...И сега леко ме боли левия яйчник.Уф,гадна история Cry.Ако ще ми идва-да ми идва,че да се свърши вече #2gunfire!А при такава температура трябва ли да ми дойде? newsm78
Честит имен ден на всички именници!Желая ви много здраве,щастие и любов!  bouquet  bouquet  bouquet

# 296
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hugзавърнах се от дългия път.вси4ко мина нормално.платих си глобата и сега в понеделник отивам да си подам пак документите и се надявам ве4е вси4ко да е наред.аз днеска 4акам да ми дойде ама маи няма да е,понеже температурата ми е 37.25.така 4е не го 4акам днеска.и дано да не го до4акам Praynig.в4ера в кораба така ми стана лошо.щях да повърна ама неможах.толкова много клати този кораб.ужас направо.сега си пия кафето и слдмалко отивам на работа.дове4ера ще ви пиша пак.лек ден и приятен уикенда.а на именниците и именни4ките едно голямо 4естито и весело изкарване на празника  bouquet

# 297
  • ГОре на черешата...
Ееееееееей,поспаланки smile3507,имам нужда от вас!Ставайте!3 часа вече какви ли не мисли се въртят в главата ми...Явно ще прекарам уикенда в тоалетната  да проверявам за лелка.Сега като си гледам чертичката на дневна светлина е с е дна идея по-ярка от предишната newsm17.Мъжа ми също я видя.Но защо тогава са тези болки в яйчниците-тъпи са и доста встрани... newsm78Ама съм карък smile3516!Не може ли всичко при мен да е розово и безоблачно-тлъста чертичка,никакви болки...

# 298
  • София
Здравейте момичета,

Честит имен ден на всички празнуващи и малки и големи. Мариета, щом има черта ясна или не няма да я дочакаш лелката. За болките освен да търпиш и да се надяваш да са за добро...
Да се отчета за вчера - ясно си усетих да ми се пука фоликула, както каза гинеколожката - явно е било вчера, ама ние пак не действахме. Тоз път по моя вина - вечерта бях на зъболекар и после такъв дискомфорт ме тресеше, че хич не ми беше до секс. Явно се връщаме към предварителните планове за началото на юни  Simple Smile

# 299
Пенелопа, и да ти е объркан цикъла, не значи че имаш киста, по тази логика все ще си намерим да ни има нещо, когато нещата не са в рамките на нормалния цикъл Simple Smile Болката от спукването на киста е много голяма, в зависимост обаче от това от колко време я имаш например...Много пъти се случва да образуваш киста и с идването на менструацията да се спука, което няма да се усети кой знае колко. Има и такива кисти обаче, които живеят повече и от самосебе си не могат да се пукнат или пък е желателно да не се пукат, а да се намалят с медикаменти. Както казах, не го мисли това за кистите Simple Smile
Мариета, направи си тест днес, ако вече е минала първата сутрешна урина, направи го утре. И не се шашкай с проверките в тоалетната Naughty

Общи условия

Активация на акаунт