RYANAIR - 7

• 81 540
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
=======

Ако сайта е в българската му версия пак ли сте ''задължени'' да ползвате чата на английски?
При мен чата е на езика, на който отварям сайта.

На английски само. Много се забавлявах, като четох как някои си комуникират през гугъл преводач поради тази причина  Laughing

# 136
  • София
До Пиза - беше една българка, от Пиза нямаше българка. Сега на отиване за Рим едната стюардеса се оказа българка, други не ги знам какви бяха. На връщане беше едно момченце с което пътувахме от Пиза (през октомври). Но определено всички говореха много добре английски.

# 137
А аз пък се чудя какво толкова си говорите с екипажа, та чак е важно какво е нивото им по английски!  Laughing
Аз обикновено нямам представа каква националност са.  Grinning
Виж, дали са готини - това мога да кажа.  Joy

# 138
Не съм целяла да изтъкна ниво на език, а да установя някакво, за да знам какво да очаквам и останалите да изкажат мнение. Не си нося по един топ тестове по английски за полет, за да си ги решаваме във въздуха. Ще пътувам с деца, които не знаят грам български и след чата се притесних. Малката е супер контактна и все се закача с екипажа.
Послепис: не, до сега не съм попадала на оператор с български независимо коя версия на сайта използвам.

# 139
Аз се чудех до последно, но накрая реших, че няма да я вземам. че ще  ми тежи.

Е, поклон! Най-смисленото мнение досега относно пресата за коса Simple Smile
Направо се радвам, че жената не употребява такова нещо, големи мъки ми е спестила.

# 140
  • Вестерос
A бе то има и едни малки за по 12-15 лв пак вършат същата работа  Laughing

# 141
  • На остров
И аз не знам каква националност са екипажите. Нивото им на англ би трябвало да е прилично при всички случаи.
Някой да пътува в Неделя Стокхолм София да си правим компания Simple Smile

# 142
Екипажите са мулти-култи. Говорят англ. всички. А сега въпрос- утре има стачка на летището в Берлин и полета ми е отменен , какво следва?

# 143
Здравейте, на 16.04.2017 летим от София до Милано Малпенса. Полетът каца в 11.30ч. и понеже заминаваме на круиз се оказа, че автобусът, който ще направи трансфера от летището до Генуа тръгва от Малпенса в 12ч. Въпросът ми е някой бил ли е на това летище, за колко време след кацането се минава проверка, взема се багажа и може да се излезе пред терминала. Аз започвам да се отчайвам, че за 30 мин няма да успеем...

# 144
Екипажите са мулти-култи. Говорят англ. всички. А сега въпрос- утре има стачка на летището в Берлин и полета ми е отменен , какво следва?

Прочетете повече тук - http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_bg.htm

# 145
Здравейте, имам следния въпрос. Имаме билети за Рим за мен, мъжа ми и детето/за първи път ми е/. По препоръка на приятел резервирах куфар до 20кг/в едната посока, защото не знаех, че трябва да се запазва и в двете посоки поотделно/, но друга моя приятелка ми каза, че е излишно и това само ще ме бави на летището, чакайки чантата по лентата.
Въпроса ми е мога ли да анулирам тази чанта, при положение, че още не съм направила чекина?

# 146
Здравейте имам спешен въпрос.
Баща ми летят утре сутрин за Барселона и им платих 1 брой чекитран багаж 15 кг.само за връщане от там.
Разпечатах бордната карта но никъде не се вижда там да е отбелязано че има багаж. Трябва ли нещо да се разпечатва отделно за багажа.Като вляза в сайта им ми изписва че имаме платен 1 багаж но на картата не се вижда нещо.
Летяла съм с Уиз и там се вижда на самата карта че имам багаж ,но тук незнам как стоят нещата newsm78

# 147
Не може да се анулира багажа и да ти върнат парите.
Може просто да не го вземаш.
Парите ги прежалваш.
Летяла съм с Уиз и там се вижда на самата карта че имам багаж ,но тук незнам как стоят нещата newsm78
Дали се вижда багажа на бордната карта - писано е 2 -3 стр. назад.
Постоянно се коментира.

# 148
Баща ми летят утре сутрин за Барселона и им платих 1 брой чекитран багаж 15 кг.само за връщане от там.
Разпечатах бордната карта но никъде не се вижда там да е отбелязано че има багаж. Трябва ли нещо да се разпечатва отделно за багажа.Като вляза в сайта им ми изписва че имаме платен 1 багаж но на картата не се вижда нещо.

Влезте на английски и точно под часа на затваряне на гейта (най- отдолу по средата) ще видите багажа. Иначе си е закодиран в щрих кода- споко.

# 149

Влезте на английски и точно под часа на затваряне на гейта (най- отдолу по средата) ще видите багажа. Иначе си е закодиран в щрих кода- споко.
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт