RYANAIR - 7

• 82 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна

Привет-мривет!

От известно време дебна дестинацията Мадрид-София за 30/04 и цените скачат ли скачат...мрън, мрън... В момента за 1 човек ми дава 88 евро, а за трима по 126 евро...Струват ми се абсурдни за лоу-кост Sick  Не знам до кога да отлагам закупуването, но се чудя ако взема три билета един по един имам ли шанс и трите да са по 88 евро...?

# 151
Около празници са скъпи билетите, ти си прецени, може и да не падне цената

# 152
  • Пловдив
Тогава са 2*3 почивни дни за цяла Европа. т.е. ако си пуснат едни 4 дни отпуск, се събират 10 почивни дни..Wink
Следях едни билети от месец...почнаха да се вдигат и резервирахме вчера.
Едва ли ще паднат. Така мисля.

# 153
  • Варна
Тогава са 2*3 почивни дни за цяла Европа. т.е. ако си пуснат едни 4 дни отпуск, се събират 10 почивни дни..Wink
Следях едни билети от месец...почнаха да се вдигат и резервирахме вчера.
Едва ли ще паднат. Така мисля.

А аз разчитах, че не хващам Великден и ваканцията на учениците... Blush Blush Blush

# 154
  • Пловдив
Хи хи..и аз така..
Но после разбрах, че 29.04-01.05 и 6.-8.05 вкл. са празнични също...и не само у нас. Simple Smile

# 155
  • Milano
Къде са празнични 06 - 08.05 и по какъв повод (всъщност 06 и 07.05 са събота и неделя и са почивни тази година)?

01.05 е празник навсякъде (или почти).
02.05 е Fiesta de la Comunidad Madrid.

Първата неделя на май винаги е Деня на майката.

# 156
  • Пловдив
08.05 е ден на Европа

# 157
  • Milano
В кои държави е почивен?

# 158
  • Пловдив
В кои държави е почивен?

Във Франция със сигурност, но мисля, че почти навсякъде.

# 159
  • Milano
На 09.05 ми дава на мен деня на Европа.

В Италия и Испания не е почивен ден.

Нали момичето питаше за Мадрид.

пп. 8 май е почивен ден във Франция (празник на Победата над Германия и край на 2 Св.война), в Чехия и Словакия (според уикипедия).

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 12:05 от regina di cuori

# 160
  • Варна

Пък после шефовете ще разправят, че имаме много празници в БГ Mr. Green Ами 30/04 е по средата на почивката...кой ти пътува тогава... Mr. Green Mr. Green Mr. Green А иначе скайскенера ми дава Madrid-Basel-SOF - 60евро..само дето има престой..... Whistling

# 161
но се чудя ако взема три билета един по един имам ли шанс и трите да са по 88 евро...?

Не, но първия или първите два (зависи колко са останали) ще са ти по 88, останалите по 126.
Лоу-кост изобщо не значи, че билетите са евтини, това е име на бизнес модел.

# 162

Привет-мривет!

От известно време дебна дестинацията Мадрид-София за 30/04 и цените скачат ли скачат...мрън, мрън... В момента за 1 човек ми дава 88 евро, а за трима по 126 евро...Струват ми се абсурдни за лоу-кост Sick  Не знам до кога да отлагам закупуването, но се чудя ако взема три билета един по един имам ли шанс и трите да са по 88 евро...?
Изобщо не се чуди, направо си ги взимай, защото цените няма да паднат, но пък със сигурност ще се вдигнат. И като трябва да доплатиш това онова...не се бави Simple Smile  Grinning

# 163
  • София
Моля за бърз отговор  Praynig
Резервирам билети за двама възрастни и дете по 12 год. при резервацията ми дава стойност на местата 2Х4 евро = 8 евро, но при плащането ми излиза 12 евро.
Не мога да разбера какво става?

# 164
  • София
Моля за бърз отговор  Praynig
Резервирам билети за двама възрастни и дете по 12 год. при резервацията ми дава стойност на местата 2Х4 евро = 8 евро, но при плащането ми излиза 12 евро.
Не мога да разбера какво става?

За детето също се плаща билет. Няма как да платите само за възрастните.

Общи условия

Активация на акаунт