RYANAIR - 7

• 81 439
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
записвам се с едно букнато Милано

# 76
Днес следобед както си се разхождах за последно из Мадрид, получих смс, че утрешният ми полет за Париж е анулиран. Без обяснения, без нищо. Щели да ми върнат парите. И това ако е компания... #2gunfire 

# 77
  • Milano
Днес следобед както си се разхождах за последно из Мадрид, получих смс, че утрешният ми полет за Париж е анулиран. Без обяснения, без нищо. Щели да ми върнат парите. И това ако е компания... #2gunfire 

Има стачка на 6-7-8 март във Франция на въздушните диспечери.
Пише си го на сайта.

Те не си правят проблеми да отменят полети при обявени стачки.

# 78
Здравейте! Да се включа и аз в новата тема. С една питанка newsm78. Досега не съм се замисляла, въпреки,че че съм летяла няколко пъти с Rayanair. Ако си платил за 15 кг. багаж, може ли да доплатиш в последствие за 21 или 23 кг., колкото там беше и ако може как става.

# 79
Брадли, благодаря за темата!  bouquet
Можеш да включиш в първия пост и това за поправяне на дребни грешки до 24 часа.

# 80
Здравейте момичета. По какъв друг начин мога да си платя полетите, без да ползвам данни от карта, защото имам вирус в компютъра?

# 81
Брадли, благодаря за темата!  bouquet
Можеш да включиш в първия пост и това за поправяне на дребни грешки до 24 часа.

thumbsup

adelinda, Paypal?

# 82
Здравейте момичета. По какъв друг начин мога да си платя полетите, без да ползвам данни от карта, защото имам вирус в компютъра?
Вариант е през приложението (или страничката) на телефона.

# 83
Вариант е през приложението (или страничката) на телефона.

Пей Пал нямам, какво е това приложение? Къде да го търся? На блондинка обяснявате  Mr. Green Heart Eyes bouquet

# 84
  • Вестерос
Или на друг компютър през пейпал.

# 85
Пей Пал нямам, какво е това приложение? Къде да го търся? На блондинка обяснявате  Mr. Green Heart Eyes bouquet
Значи- в Google Play Магазин (ако телефона е с андроид) пишете Ryanair и изтегляте приложението. Или просто отваряте страничката през телефона. И там- по познатия ред- резервация, попълване на данните и плащане. Simple Smile

Честит празник, дами! Пожелавам ви (си) много и вълнуващи полети!

# 86
Значи- в Google Play Магазин (ако телефона е с андроид) пишете Ryanair и изтегляте приложението. Или просто отваряте страничката през телефона. И там- по познатия ред- резервация, попълване на данните и плащане. Simple Smile

Честит празник, дами! Пожелавам ви (си) много и вълнуващи полети!

С айфон, имам приложението на телефона си. Ще се прикачи към сметката ми за телефон ли как?

# 87
Или на друг компютър през пейпал.

Първо трябва да си направя, колко време ще отнеме?

# 88
С айфон, имам приложението на телефона си. Ще се прикачи към сметката ми за телефон ли как?
Не, нее. Там ще си вкарате данните от картата. Simple Smile Нали няма и телефона вирус? Wink

Няколко дни. Защото правенето е лесно, но за да плащате през ПейПал суми, по- големи от 100€ или 100$, ПП акаунта трябва да се верифицира. Получава се един 4 цифрен код (2-3 дни до седмица след регистрацията), който трябва да се въведе и тогава ще могат да се правят разплащания с по- голяма сума.
Ето подробности около ПейПал тук.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 10:30 от Galettta

# 89
Не, нее. Там ще си вкарате данните от картата. Simple Smile Нали няма и телефона вирус? Wink

Няколко дни. Защото правенето е лесно, но за да плащате през ПейПал суми, по- големи от 100€ или 100$, ПП акаунта трябва да се верифицира. Получава се един 4 цифрен код (2-3 дни до седмица след регистрацията), който трябва да се въведе и тогава ще могат да се правят разплащания с по- голяма сума.

Благодаря момичета! Ще вкарам не голяма сума в картата и ще пробвам през телефона. Благодаря Ви много, неотразими с помощта си както винаги.  bouquet

Пей пал, пак през компа трябва да направя, и да не загубя "крупните" суми с които разполагам.  Grinning Mr. Green bouquet

Общи условия

Активация на акаунт