RYANAIR - 7

• 81 521
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Записвам се и аз.
Аз дебна за Барселона за края на юни, но нещо се покачиха цените...Дано да паднат по-нататък.

Преди време питах за сироп - противоалергичен за детето. Опаковката е от 125 мл. Трябва да имам рецепта за него от лекар ли, тъй като трябва да е в мен постоянно?

# 121
А това за пресата,проверено ли е?Тъй като четох в esky ,откъдето си закупих билета,забранените вещи в ръчният.Беше споменато,че преса и сешоар и маша са забранени.Тук като прочетох,направо се изкушавам.Дали някой няма за ми я вземе??

Ами чети в на раян еър сайта, защо на ескай. 2 са чантите, и на мен ми беше притеснено, лесно и бързо се минава само с ръчен, няма oт какво да се притесняваш.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 10:31 от adelinda

# 122
  • Вестерос
Бягам и аз от ескай, една позната доста се опари от тях  ooooh!

# 123
Регистрирах се преди 2 седмици и започвам да гледам.Ще пътуваме на 28.06 от София до Баден-Баден, връщане на 02.07.Засега излизат от 110-130 eur .Мислих си,че на  по евтини билети ще попадна, но продължавам да гледам.

# 124
Хей мамита, преди малко на едно девойче от чат линията на Райънеър му отне 40 минути да схване, че когато човек пита "can you resend me booking confirmation for the following details: (следва тирадата с име, фамилията, полети с дати и дата на резервиране)", обикновено иска имейла с потвърждението. Либето е изтрило погрешка моя и не пазя копие - повреден лаптоп.  Rolling Eyes
Та, се чудех дали и на полетите им от София до Лондон и обратно ще шпрехят английския толкова трудно? Знаете ли в коя посока, каква е националността на екипажа?

# 125
  • Русе
А това за пресата,проверено ли е?Тъй като четох в esky ,откъдето си закупих билета,забранените вещи в ръчният.Беше споменато,че преса и сешоар и маша са забранени.Тук като прочетох,направо се изкушавам.Дали някой няма за ми я вземе??

Ами чети в на раян еър сайта, защо на ескай. 2 са чантите, и на мен ми беше притеснено, лесно и бързо се минава само с ръчен, няма oт какво да се притесняваш.
А също така и първа страница от темата Peace

# 126
  • Вестерос
В моя екипаж и на отиване и на връщане-различни до/от Атина имаше и българи, смесени бяха.

# 127
  • Русе
Преди месец при нашия полет на отиване до Баден-Баден, всички бяха англоговорящи, а едната стюардеса беше гъркиня; на връщане към София двете стюардеси бяха българки.

# 128
  • Пловдив
Quake, много сложно си питала, лицата в чата не блестят с особена интелигентност и според моя опит, та не е проблема в езика  Wink
Екипажите са най-разнообразни - до Лондон като че ли съм летяла предимно с бразилци. Миналата седмица имаше германец+полякиня+ двама бразилци. Всички обаче говорят отлично английски.

# 129
Допуснах, че може и от мен да е въпреки поясненията в последствие, но все там.Радвам се, че по време на полета ще можем да се оправим. Доколкото разбирам ще е мешана скара и купон. Grinning

# 130
Quake, аз летях до Лондон и 2-та екипажа бяха с перфектен английски - Бритиш, даже единия бяха само мъже ,и то готини Crazy, пожелавам ти да ти се паднат. пилотът единия беше с арабско име, но говореше добър английски, другия си беше баш бритиш. Споко!

# 131
Quake, аз летях до Лондон и 2-та екипажа бяха с перфектен английски - Бритиш, даже единия бяха само мъже ,и то готини Crazy, пожелавам ти да ти се паднат. пилотът единия беше с арабско име, но говореше добър английски, другия си беше баш бритиш. Споко!

Хахаха, а така, Джен! Дано. Не ме притесняват имената. Въпроса беше да не се налага да играя пантомима, че там съм много зле.  Joy Радвам се, че откъм комуникация са шест точки по време на полет.

# 132
  • Milano
И при мен последният път беше интернационален екипажа.

Полет Браселона - Милано - 2 испанци и 4 източноевропейци, испанците говориха и италиански, другите - само на английски.

Хей мамита, преди малко на едно девойче от чат линията на Райънеър му отне 40 минути да схване, че когато човек пита "can you resend me booking confirmation for the following details

И твоят английски не е отличен.

Ако сайта е в българската му версия пак ли сте ''задължени'' да ползвате чата на английски?
При мен чата е на езика, на който отварям сайта.

# 133
Добре са с езиците, не бойте се  Laughing
от Испания и в Италия ми направи впечатление, че винаги говорят и местния език

# 134
  • Milano
Винаги Брадли, и с Изиджет може екипажа да е изцяло английски до полет до Лондон, да кажем, говорят и италиански (за полети от/до Италия).

Общи условия

Активация на акаунт