RYANAIR - 7

• 82 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Най-долу, в дясно на страницата  има надпис - свържете се с нас.
Под него са линкове към ФБ, Ютуб и други.

# 211
  • Русе
Извинявам се за тъпия въпрос, но разглеждах сайта на Ryanair доста време и не мога да видя , къде мога да питам. Интересуваме дете навършило 16год. може ли да пътува само и освен билет и нотариално заверена декларация от двамата родители , друго трябва ли?
Може, не трябва друго - личната карта - разбира се.
 Ако се регистрира в сайта(детето) на моята щерка не и даде да си въведе годината на раждане - просто 2000 я нямаше в падащото меню и тя май отави 1999.

# 212
Чекирах се онлайн за полета ми на отиване, 3 дни преди полет, свалих си бордните карти, но ми изписва, Трябва да се регистрирате за полета ви наобратно СЕГА, но пък до тогава има 10ти дни, та аджеба, трябва ли сега, или както по правило за регистрация без допълнителни такси, 5 дни по-рано ?

# 213
wwwrrr,

Безплатно чекиране без право на избор на място може да направите от 4 дни до 2 часа преди полет. Ако желаете да си изберете места, трябва да заплатите и може да се чекирате 30 дни преди полета.

Това го копирам от 1 стр. В сайта на Раян все още стои 7 дни за безплатни места, но неотдавна ги намалиха на 4, както е в цитата. От превода ви излиза така. Не се притеснявайте.

# 214
Най-долу, в дясно на страницата  има надпис - свържете се с нас.

[/quotе]
Да но като отидеш във фейсбук страницата им няма от къде да им изпратиш съобщение. След дълго ровене и гледане намерихме, пише, че не може да пътуват деца под 16год. Явно над 16 може(не знам защо тази възраст я считат за пълнолетие). Когато дойде време да се чекира ще видим дано има 2001.

# 215
Най-долу, в дясно на страницата  има надпис - свържете се с нас.

Да но като отидеш във фейсбук страницата им няма от къде да им изпратиш съобщение. След дълго ровене и гледане намерихме, пише, че не може да пътуват деца под 16год. Явно над 16 може(не знам защо тази възраст я считат за пълнолетие). Когато дойде време да се чекира ще видим дано има 2001.

# 216
  • Русе
Big_67, няма проблем при чекирането. Дъщеря ми пътува зимата, никакъв проблем нямаше. Не се притеснявай.

# 217
  • Монтана
Синът ми е на 15 и през февруари пътувахме ,при чекинга си излезе 2001г. Много зависи при регистрацията ако сте го дали като възрастен няма да излезе 2001г,но ако е зададен като младеж ще излезе.

# 218
Здравейте. Ще кажа какво се случи с моя казус с имената ако някой се интересува в бъдеще.
  Бях запазила билетите на кирилица. При check-in имената се транслителират на латиница. Естествено имаше грешка в името ми. Писах на чата им с информация за проблема и как е правилното ми име. Те поискаха информация за имейл, телефон и карта на регистрация. Аз платих с PayPal и просто написах PayPal. И след няколко минути го оправиха като на boarding pass-a е сменено и просто трябва пак да се изтегли. Не са ми взели никакви пари.
  Та не се притеснявайте ако сте се регистрирали с имена, изписани на кирилица.

# 219
Здравейте. Ще кажа какво се случи с моя казус с имената ако някой се интересува в бъдеще.
  Бях запазила билетите на кирилица. При check-in имената се транслителират на латиница. Естествено имаше грешка в името ми. Писах на чата им с информация за проблема и как е правилното ми име. Те поискаха информация за имейл, телефон и карта на регистрация. Аз платих с PayPal и просто написах PayPal. И след няколко минути го оправиха като на boarding pass-a е сменено и просто трябва пак да се изтегли. Не са ми взели никакви пари.
  Та не се притеснявайте ако сте се регистрирали с имена, изписани на кирилица.
На няколко пъти се писа, че няма проблем при малки грешки/разминавания (както се е получило при Вас при транслитерацията. И защо да се пишат на кирилица, та после да се чудиш къде в чата да им пишеш, да обясняваш, да сменят... Като написани на латиница, както са по документ, ще спести всичко това?!

# 220
Чудя се парче кашкавал, дали мога да взема в ръчния багаж?

# 221
На няколко пъти се писа, че няма проблем при малки грешки/разминавания (както се е получило при Вас при транслитерацията. И защо да се пишат на кирилица, та после да се чудиш къде в чата да им пишеш, да обясняваш, да сменят... Като написани на латиница, както са по документ, ще спести всичко това?!

Регистрирах се през фейсбук и не се сетих, че е на кирилица. Веднага след купуването на билетите видях и разбрах грешката си.
  Разбира се, че е по-добре директно на латиница, но пиша какво е станало, защото може някой случайно да направи същото. Иначе грешката не беше толкова малка, а си изглеждаше направо като друго име.
  Написах го това, за да има отговор и на този въпрос. Аз лично не бих тръгнала с бордна карта с различно име.

# 222
 Регистрирах се през фейсбук и не се сетих, че е на кирилица. Веднага след купуването на билетите видях и разбрах грешката си.
  Разбира се, че е по-добре директно на латиница, но пиша какво е станало, защото може някой случайно да направи същото. Иначе грешката не беше толкова малка, а си изглеждаше направо като друго име.
  Написах го това, за да има отговор и на този въпрос. Аз лично не бих тръгнала с бордна карта с различно име.
То и без това никой не чете... Simple Smile И да пишете, въпроса пак ще го бодне някой след 2-3-4 страници. Simple Smile

# 223
Може - кашкавал, луканка, саздърма, кори за баница  и каквото обичате или са поръчали.  Party
Извън темата, но за моя вкус чужбинския кашкавал е по-хубав.

# 224
Може - кашкавал, луканка, саздърма, кори за баница  и каквото обичате или са поръчали.  Party
Извън темата, но за моя вкус чужбинския кашкавал е по-хубав.
Гръцкия и Италианския са по-хубави ама английския ми е отврат.

Koи бяха хотелите близо до летището, да не ровя назад в темата? Евтин ми трябва за самостоятелно настаняване. И какъв трансфер предлагали, или да ми препоръчате фирма на такси да си извикам, да не се качвам на копърките от летището? Благодаря предварително. Чудя се или да си взема евтин хостел, но с таксито до там да не се изравни разликата в цената.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 13:10 от adelinda

Общи условия

Активация на акаунт