RYANAIR - 7

• 81 626
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз видях за 10 евро с 0 за връщане за 15-21 май или 16-20 май, не помня точно кой от двата варианта беше.

# 346
Всъщност ги видях. Почти целия май, и част от април. за сметка на някои други дати. Simple Smile Май ще се възплозвам, да отида да си видя детето. Благодаря, че го споменахте като информация, това за промоционалните цени .

# 347
Приложението работи при мене

# 348
  • Русе
И нашите баби днес ги чекира племеницата, разпечатах им и бордовите карти. Дори и с чата се е свързала заради промяна в имената. Нямаме проблем с влизането в сайта.

# 349
Извинявам се за въпроса, може ли нокторезачка( моята приятелка не може без нея)?

# 350
Извинявам се за въпроса, може ли нокторезачка( моята приятелка не може без нея)?

Може, само да не е голяма с пила/ножче към нея

# 351

Ами точно на предната страница Bradley Cooper писа:
ВАЖНО
от фейсбук
Ryanair
1 hr ·
Our website and mobile app will close for 8 hours for a systems upgrade, from 18:30hrs (UK time) on Wednesday 22nd March, until 02:30hrs (UK time) on Thursday 23rd March, and our online check-in service will not be available during this period. Ryanair urged all customers travelling on Wednesday and Thursday to check-in online for their flight on Tuesday, 21st March, before the above web closure takes place. New bookings or changes to existing flights will not be possible during this web closure.
Предполагам не си забелязала часовете, в които е указано, че сайтът няма да е достъпен.
По обяд не би трябвало да е имало проблем.
Не успях да си взема билети до Атина за 5 евро, а имаше точно около 20-24 май.

# 352

Средните не бяха хубави, които са до аварийните изходи,
В едната посока съм взела на първи авариен ред (от двата средни),защо не са хубави?

# 353

Ами точно на предната страница Bradley Cooper писа:
ВАЖНО
от фейсбук
Ryanair
1 hr ·
Our website and mobile app will close for 8 hours for a systems upgrade, from 18:30hrs (UK time) on Wednesday 22nd March, until 02:30hrs (UK time) on Thursday 23rd March, and our online check-in service will not be available during this period. Ryanair urged all customers travelling on Wednesday and Thursday to check-in online for their flight on Tuesday, 21st March, before the above web closure takes place. New bookings or changes to existing flights will not be possible during this web closure.
Предполагам не си забелязала часовете, в които е указано, че сайтът няма да е достъпен.
По обяд не би трябвало да е имало проблем.
Не успях да си взема билети до Атина за 5 евро, а имаше точно около 20-24 май.
Много добре съм ги забелязала. Simple Smile
Но и знам как се "оправя" сайт, съдържащ лични данни и начини на плащане.

# 354
  • София
защо толкова бързо ги вдигнаха тези билети до Великобритания, вчера бяха по 5 евро днес 30 Sad

# 355
  • Русе
Имам въпрос. Вчера след чекиране е направена промяна на име, но на бордовата карта излиза името преди промяната. Дали ще е проблем? В системата нали е отразено и би трябвало при сканиране, на екран да им излезе с името по л.к.  Thinking newsm78

защо толкова бързо ги вдигнаха тези билети до Великобритания, вчера бяха по 5 евро днес 30 Sad
Защото по 5 Е са били определена бройка и са се изчерпали.

# 356
Къде да си купя куфар, отговарящ на размерите, вкл. и дръжката? Гледах в Джъмбо, една идея са по- дълги, цената е добра - 25 лв. Не ми се дават много пари.

# 357
  • Русе
Къде да си купя куфар, отговарящ на размерите, вкл. и дръжката? Гледах в Джъмбо, една идея са по- дълги, цената е добра - 25 лв. Не ми се дават много пари.
МЕТРО?

# 358
  • Вестерос
При закупуване на билети и заплащане за услугата да ми пращат смс, това важи ли и за последващи смс-и при отмяна на полет, закъснение или само за първоначалното да ми прати, че съм купила билети?

# 359
Мернах съобщение по ТВ, че ще въвеждат допълнителни мерки за сигурност за багажа на полетите до UK
Та внимавайте с машите и ютиите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт