RYANAIR - 7

• 81 621
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Къде да си купя куфар, отговарящ на размерите, вкл. и дръжката? Гледах в Джъмбо, една идея са по- дълги, цената е добра - 25 лв. Не ми се дават много пари.
Самият куфар тежи 2,5 - 3 кг. заради конструкцията с колелцата и дълга дръжка. За мене не е добре това, краде ми от кг за ръчен багаж. Имам такъв куфар и съм го теглила, отказах се от него.
По китайските магазини има леки, пътни чанти. Не са скъпи 9 - 10 лв. Нямат колелца, но пък са 200 гр.
Доста неща побират. А от и до летището сме с кола, та не е голямо мъкнене.
 В неделя ще пътуваме с ММ, купих му и на него такава. Той  ще ги влачи и двете из терминала.  Wink

# 361
  • Вестерос
И аз предпочитам сак не само заради килограмите, но и видях, че ми беше по-лесно да си го нося на рамо, отколкото беше лесно на колежката да си дърпа куфара из улиците на Атина, докато намерим хотела  Peace

# 362
  • София
защо толкова бързо ги вдигнаха тези билети до Великобритания, вчера бяха по 5 евро днес 30 Sad
Защото по 5 Е са били определена бройка и са се изчерпали.
[/quote]
Еее много пътуват тези хора Simple Smile да аз докато се наканя.... те хоп Simple Smile следващият път ще съм по-бърза!

# 363

Средните не бяха хубави, които са до аварийните изходи,
В едната посока съм взела на първи авариен ред (от двата средни),защо не са хубави?
На аварийните изходи, които са в средата ми взеха якето, дамската чанта, нищо не можеш да държиш в себе си, но пък е доста широко. На местата преди тях е много тясно.
А на по-горе писаното не знам за всички самолети но точно в Раян няма места 13. Едно дете забеляза и коментира, на мен нямаше да ми направи впечатление. Дали не е било само в този самолет, не знам, но едва ли. Не виждам смисъл да се купува място, ако нямате специални предпочитания, на мен ми е все тая.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 10:31 от adelinda

# 364
На мен са ми разрешавали на полет на БГ ер да задържа скъп апарат в чанта на аварийния изход...но принципно не може

# 365
А на по-горе писаното не знам за всички самолети но точно в Раян няма места 13. Едно дете забеляза и коментира, на мен нямаше да ми направи впечатление. Дали не е било само в този самолет, не знам, ни едва ли.
И в схемата в 1-я пост няма 13 ред. Wink

# 366
Много се изложиха Раян в моите очи. При запазено място, не можах да си седна на него, защото една госпожа с бебе беше седнала там, кърмеше детето, беше наизвадила безброй бурканчета и пелени и ми каза, ми аз съм с бебе, няма да стана. Стюардите не направиха нищо по въпроса. Защо тогава е нужно да си заплащам за място, което не ползвам! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 367
Нагло от нейна страна Crazy

# 368
  • София
Много се изложиха Раян в моите очи. При запазено място, не можах да си седна на него, защото една госпожа с бебе беше седнала там, кърмеше детето, беше наизвадила безброй бурканчета и пелени и ми каза, ми аз съм с бебе, няма да стана. Стюардите не направиха нищо по въпроса. Защо тогава е нужно да си заплащам за място, което не ползвам! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз бих пуснала жалба.
Малко по напред бях писала за моите перипетии с мен и детето при пътуване за Рим. Уж бях резервирала места за мен и детето. После изчезнаха от системата при чек-ина. Писах в чата. Уж ми ги оправиха.
Идва деня на пътуването и на чекина за качване към самолета се оказва, че тези места не фигурират за нас и ни настаниха на по задни свободни седалки. Бях откачила.....попитах стюардесата, но не можа да ми каже от къде се е получил проблема.

# 369
 ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® ,
какво значи "тези места не фигурират за нас" ???
местата няма ли ги на бордната карта?

# 370
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® ,
какво значи "тези места не фигурират за нас" ???
местата няма ли ги на бордната карта?

фигурираха, но при чекин на летището - товаренето на автобуса вече в компютъра им тези места ги нямаше на нашите бордни карти - излизаше при чекина че сме без места. Момичето се обади в самолета и се разбраха, че нямаме места и да ни настанят на свободни. Като отидохме в самолета едната стюардеса беше българка и я попитах от къде е дошъл проблема, тъй като при заплащането и при изпращането на потвърдителния мейл фигурираха места. Като дойде ред за 30 дни чекин преди полета и се опитах да го направя ми даде, че нямаме места и да си платя ако искам сега да се чекирам.
Веднага им писах в чата и им изпратих принт скриин на мейла. Казаха, че не са получили плащане за местата. Видяха, че в сумата, която съм платила е само за билети без места. Питах ги как така става при положение, че ми искат задължително резервация на място след като пътувам с детето. Обясних, че грешката не е в мен и явно тяхната система е бъгава. Оправиха ми уж местата, но след това пак се оказа, че не е така. Бях яко вбесена, но после ми мина и се отказах да пиша оплакване, а и не видях къде мога да го направя в сайта им.

# 371
  • pomorie
Здравейте,купих билети и на 29.03 ще лети до Рим.Търсих информация за разрешения ръчен багаж,но намерих различни неща.Една чанта или една голяма и една по- малка мога да взема на борда.Мога ли да нося дамска чанта,а фотоапарат?Отиваме за няколко дни и ще сме само с ръчен багаж.

# 372
Здравейте,купих билети и на 29.03 ще лети до Рим.Търсих информация за разрешения ръчен багаж,но намерих различни неща.Една чанта или една голяма и една по- малка мога да взема на борда.Мога ли да нося дамска чанта,а фотоапарат?Отиваме за няколко дни и ще сме само с ръчен багаж.

Прочети първия пост на първа страница и ще ти се изясни ръчния багаж.

# 373
По принцип може една чанта ръчен багаж + дамска чанта /вижте размерите на 1-ва страница/. Фотоапарат също може разбира се.

# 374
  • pomorie
Благодаря! А когато чекирам ли ще получа бордна карта,понеже това,което съм принтирала сега,никак не прилича на това от първия пост...  Embarassed личи ми,че скоро не съм летяла....

Общи условия

Активация на акаунт