RYANAIR - 7

• 81 582
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, някой може ли да ми обясни как да стигна от летище Станстед до Бейзингсток. Пътувам с полета в 12:10. Двама възрастни сме и дете на 14 години. Като на блондинка  newsm78 Grinning

Разгледай възможностите за трансфер, който можеш да резервираш на сайта на Райънеър. https://airporttransfers.ryanair.com/en/ Според мен вариантът е с трансфер до някъде и от там с влак до въпросния град.
Много ти благодаря! Ако имам затруднения ще ви попитам отново  Simple Smile newsm78

# 421
Сега купихме малко паста,брускети,ще ми направят ли проблем с ръчния багаж?Всичко си е опаковано и запечатано. Когато пътувахме на сам ни питаха само дали носим течности.Хвана ме яд,че преди това изхвърлих всички сандвичи....

Никакъв проблем. Носенето на храна е позволено.

Да разбирам ли, че вода в тези шишета по 100 мл не може да се взема

# 422
Може да сложите вода 100 мл в плика за течности, но може да си купите и от летището, след като минете проверка - има заведения, фрий шоп  Peace

# 423
Да разбирам ли, че вода в тези шишета по 100 мл не може да се взема
Е колко са 100 мл вода?! Съвсем пощуряхте... Продават по 50 цента на летището...

# 424
Може да сложите вода 100 мл в плика за течности, но може да си купите и от летището, след като минете проверка - има заведения, фрий шоп  Peace
Благодаря, нямах представа, че заведенията са след проверката.

# 425
  • Пазарджик
Искам да си купя билет ,но без да плащам за място .Има ли някакъв бутон или нещо подобно на сайта,че не го намирам ?

# 426
  • Русе
Искам да си купя билет ,но без да плащам за място .Има ли някакъв бутон или нещо подобно на сайта,че не го намирам ?
Ами ти не си задължена да плащаш място. Просто прескачаш стъпката със запазване на място и продължаваш напред.

# 427
  • София
Ще дам малко информация, която не е дискутирана тук. Пътувахме група, в която единият от нас е доста едър мъж. За целта си закупи място на 1-ви ред с идеята, че е по-широко. Оказа се, че на първи ред не могат да му дадат допълнителен колан/extra belt/ и учтиво го помолиха да се премести назад. Казаха му да седне на 32 ред, тъй като е абсолютно свободен.
На връщане той се настани отново на ред 32, който беше свободен, но този път това се оказа проблем. Обясняваха, че на първите и последните 3 реда не можело да се променят местата и той нямало право да сяда на място, което не е негово. Беше неприятно и той възнамерява да пише жалба. Ще видим какво ще отговорят.
И да кажа на дамите, които се притесняват за размерите на багажа. Никога до сега не ми се е случило да мерят багажа като килограми и като размери. Куфарът трябва да е видимо по-голям от допустимото, за да те накарат да го сложиш в клетката.

# 428
Здравейте! Системата ми даде място 33F. На първа страница снимката с местата показва 33 ред в червено,защо са обозначени така? До сега винаги ми е давало хубави безплатни места. Знам, че последните места не се харесват, тъй като било шумно заради тоалетните.

# 429
Ние бяхме на такива места на полет Мадрид - Барселона. Не сме имали проблеми.

# 430
Здравейте! Системата ми даде място 33F. На първа страница снимката с местата показва 33 ред в червено,защо са обозначени така? До сега винаги ми е давало хубави безплатни места. Знам, че последните места не се харесват, тъй като било шумно заради тоалетните.

Картинката е взета от Seatguru, където потребителите пишат мнения за местата. Червено означава лошо, защо точно - трябва да се види на самия сайт. Иначе всеки си има собствена представакoe e добро и кое лошо.

# 431
Някой знае ли защо ред 11 е с платени места по 7 € на място, а е написано bad и оцветено с розово на схемата. Мислех, че място 11 А е до прозорец вляво, но май не е.

# 432
  • София/Дружба
Някой знае ли защо ред 11 е с платени места по 7 € на място, а е написано bad и оцветено с розово на схемата. Мислех, че място 11 А е до прозорец вляво, но май не е.

място 11А няма прозорец, а 11 ред е над двигателите

# 433
Благодаря ви!

# 434
  • Перник
Здравейте! За първи път пиша във вашата тема.Предстой ми пътуване с Ryanair до Мадрид през май и си закупих следните места 11e и 11f, надявам се да не се много ужасни Sad. Четох че само 11а е без прозорец,  надявам се от другата страни да има.Това ми е първото пътуване със самолет и нямах представа. Исках да са по напред просто.А пък за обратния полет 15е и 15f.Те са при крилата,  това видях.А по принцип може ли да се сменят местата,  знаете ли и според вас кои места са най -добри?

Общи условия

Активация на акаунт