RYANAIR - 7

• 81 489
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Много сте нервни антиспамърите. Голяма работа, че има 5-6 поста не точно по темата.
То да е на една страница- ОК, но на всяка е така. Започва се със "запис", "да ви следя", "да ви..." и темата стане 50 страници за месец. Същественото е 1/10.
Нямате ли си ФБ? Там на стената си се разводнявайте и разтичайте на воля. В тая тема, ако търси човек нещо, посмъртно не може да го намери. Затова едни и същи въпроси се задават по 101 пъти- и за машата, и за водата... Simple Smile
Моля ти се, винаги трябва да се напомни с коментар, че сме се отклонили от темата, който също спада към спама  Grinning
Като са ви глупости постовете-не ги четете. Всеки си има критерий кое е глупост и кое не!
Извлечете ми с две думи същественото от "Мен ме провериха", "И мен ме провериха, даже ме вкараха н'нам къде си", "И в моя паспорт се взират" и тям подобни "умности", които не касаят темата за превозвача и грам!

p.s.
Tiffany Aching, друга песен пееше преди един полет. Тогава трябваше някой да ти отговаря на въпросите, пък били те и глупави (за което сама предупреди). Сега критериите други били...
Точно така,съсипвате полезната тема.има си клюкарник.

# 631
  • Чукарландия
Моля за помощ! Има един сайт с разписание на автобусите от Франкфурт Хан до Манхайм, но не го намирам. Немски сайт. Някой, ако може да помогне да го открия? Hug

ПП Редактирам се, намерих го! Hug

http://bbk-barbis.de/en/hahn-express/

# 632
на кой терминал на малпенса кацат и излитат раян?

# 633
  • Milano
на кой терминал на малпенса кацат и излитат раян?
T1

# 634
Честит празник!
На 20.04.17г. летим за Берлин, на гости на сина ми! Едно от любимите му ястия е домашна лютеница.

Въпросът ми е: Ако  взема няколко бурканчета, дали ще имам проблем при проверката, все пак не е течност, но не е и твърда  newsm78?

Някой пътувал ли е с буркани в сака?

Предварително благодаря за отговорите!

# 635
Няма да стане с лютеница в ръчния багаж.
Ако платите за голям - може. Но съм виждала как ги мятат хамалите, може да се счупи буркана.
Иначе аз се прибрах към София с празно бурканче в ръчния багаж. Много ми хареса и не са правили проблеми.

# 636
  • София
Лютеница не може. Пратете ги по поща/ куриер или си вземете чекиран багаж.

# 637
  • ПЛОВДИВ
На новия терминал след секюритито и паспортната проверка има няколко магазина от където може да се вземе лютеница. А на стария терминал има във барчетата пак след  секюритито и паспортната проверка преди гейтовете.  Wink

# 638
Важното  е да занеса "Мамината лютеница", иначе купена сигурно има и там .

Аз от чупене не се притеснявам, мога да ги опаковам в бабъл фолио и няма проблем, по-скоро ме тревожи проверката , да не решат, че е нещо течно.... ???

# 639
Не може лютеница в ръчния багаж, колкото и да е гъста се води течност.

# 640
Благодаря!

# 641
Какво ококошкарихте темата с караници?

Мен веднъж ме провериха, като минавах "вратата" с детекторите, изпиука, че  имам нещо в джоба по машинката видях, че ме претърсваха, а джоба ми беше празен. Преди това там държах мокра кърпичка, не знам дали на влага е реагирало, друго не се сетих.

# 642
Не е от  влага
вратата има само металодетектор, на мен също ми се е случвало да 'свиря' без да имам нищо метално по джобовете, предполагам някои скенери са по-чувствителни и улавят копчета, ципове и подобни ...

# 643
Не е от  влага
вратата има само металодетектор, на мен също ми се е случвало да 'свиря' без да имам нищо метално по джобовете, предполагам някои скенери са по-чувствителни и улавят копчета, ципове и подобни ...
Дрехата е с два еднакви джоба от двете страни, само на единия показа, че уж има нещо.

# 644
Важното  е да занеса "Мамината лютеница", иначе купена сигурно има и там .

Аз от чупене не се притеснявам, мога да ги опаковам в бабъл фолио и няма проблем, по-скоро ме тревожи проверката , да не решат, че е нещо течно.... ???

Не може нищо течно, гелообразно или с консистенция на лютеници, течни шоколади, пастет дори и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт