RYANAIR - 7

• 81 416
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Аа, добре, верно че е друг месец (напече слънцето и вече съм на плажа май) Laughing

ПП. преди няколко седмици имаше стачка в Пиза, но полетът от София си беше навреме, въпреки че се падна в часовете на стачката

# 706
  • Варна
Благодаря ви много за отговорите, надяваме се всичко да е ок, ще пиша като се върнем Simple Smile

# 707
Здравейте искам да попитам тъй като на 03.05 пътуваме за Рим с ryanair но сутринта пристигаме на терминал 1 много далеч ли е терминал 2 ако се върви пеша в 4.20 сутринта..
Не знам дали за това разстояние ще ви вземе такси  newsm78 .
Иначе има безплатен автобус между 2-та терминала, но от колко часа работи сутрин... това не знам.
Edit: Знам вече- от 07:00 до 19:00 ч.
Вижте и този линк за транспорта от/до Летище София.
С какво ще пристигнете на Т1? Т.е. не е ли вариант да пристигнете със същото на Т2?

Пристигаме от Бургас с автобус и нямаме друг вариант,тъй като той ни оставя в 4.20 на терминал 1..

# 708
  • Вестерос
На коя фирма е? Знам, че Груп или Етап не помня имат и може да помолиш да спрат на Т2

# 709
Понякога и от шофьора зависи.
Мин. лято се връщахме от морето с автобус. 2 -3 имали уговорка още като купили билетите да ги остави на летището.
Да, но продавачката на билети не информирала шофьора/от Бургас тръгнахме/ и той дава газ по друг маршрут. Стана голям скандал, щели да го глобят лично, нямало спирка на летището. Та накрая целия рейс му се помолихме да спре на Ботевградско шосе и от там с такси през циганската махала отидоха хората.
Автобуса беше или на Груп, или на Ивкони - не помня.
Затова питай точно преди пътуването, да се уточните.

# 710
С Юнион Ивкони пътуваме и те ни казаха че спират само на терминал 1 и затова питах дали е голямо разстоянието,тъй като незнам дали ще има таксита по това време и дали изобщо някой ще се съгласи да ни закара

# 711
Не е голямо, тръгвате по главната улица, максимум 25 минути пеша

# 712
Разстоянието не е голямо, но неприятно, върви се през промишлен район, нощно време има доста безпризорни кучета.
Хвърляха се върху колата, в движение. А пък непознати, с багаж ...
Повечето компании вече са на Т2, освен да помолите шофьора да спре само там.

# 713
  • ПЛОВДИВ
Здравейте искам да попитам тъй като на 03.05 пътуваме за Рим с ryanair но сутринта пристигаме на терминал 1 много далеч ли е терминал 2 ако се върви пеша в 4.20 сутринта..
Ако може да дам една идея. Защо не спите в АТМ хотела на 2 вечерта и от хотела, ще ви закарат на летището без проблем.

# 714
  • София
И такси ще ви вземе, е може и да ви откаже някое, но звъните на оператор най-добре на ОК, че нали те имат само договор с летището. При повикано такси по телефон няма да ви откажат и за краткото разстояние. Не бих тръгнала пеша в този район. По принцип смятам, че и тези отпред биха ви взели, ако му кажете, че ще му оставите двойно. Вместо 3 лева, 6 лева, което в случая е справедливо, защото ако има опашка от чакащи таксита, той си губи мястото и аз бих го обезщетила за пропусната полза от взимане на дълъг курс.

# 715
  • София
Изобщо не е сигурно, че ще има чакащи таксита, случвало ми се е да няма на Терминал 1.

# 716
  • Вестерос
Тогава направо да звънят на оператор

# 717
Другият вариант е да изчакате някое такси, което ще остави пътници, по това време със сигурност има много такива на Т1 и да го помолите да ви закара

# 718
  • София
Ама хора, учудвате ме, малко по-уверено, това им е работата,  на продавачките в супера да не би да се молим да ни обслужат. В крайна сметка не става въпрос за на край света, в София ще се намери кой да ви откара, само си пригответе номера на няколко компании за всеки случай и това е. и въобще да не ви пука, ако някой ви отрежа, има и такива, на които им се работи. Живея в центъра и често се прибирам с такси от центъра т.е. за малки разстояния. Случва се да ме отрежат, голяма работа, минавам на следващия. Ако е за курс по 2 лева, директно му казвам, че ще му оставя 5 лв и той доволен и аз доволна.

# 719
  • Русе
За какво ще му оставяш 5лв. От Т2 ще вземе пак пътник до някъде по-далеч, а и там полетите са повече. Звъниш на оператор и това е, никога не са мо отказвали неза висимо къс или дълъг маршрут. Даже, ако толкова се притесняваш, звънни предварително и си резервирай такси за дата и час. И това съм правила, но на автогарата. Мисля, че с ОК беше.

Общи условия

Активация на акаунт