Екопътеки и всякакви приятни разходки

• 132 842
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 270
  • 1st floor
Да, да, предполагам, че има доста и навсякъде. Аз съм си шматка и постоянно зяпам по баирите отсреща, та миналото лято щях да настъпя една задрямала на пътеката от Алеко до Камен дел. Добре, че ММ я видя и ме дръпна. Па на всичкото отгоре ходя с къси гащи заради жегата.  Mr. Green Относно токчетата, в най-големият студ и върла поледица горе на Алеко съм виждала жена с градски ботушки със среден ток. На всяка крачка се пързаляше горката, но си се смееше сама на себе си. Мен лично ме зарадва, не съм я критикувала като останалите. Водеше някакви дечурлига да се пързалят горе и явно си няма какво да обуе. Бяха я снимали във въпросната планинарска група даже. А тия със сандалите с  токчета и дебелоръките им приятели с БМВ-та, тръгнали по заледените пътища нагоре зимата, хич няма да коментирам.  Отплеснах се, сори за спама. Ето малко снимки от Райското пръскало, но заради слънцето не са много ОК. Трябва да се види на живо  Simple Smile :
Скрит текст:

# 271
НеПоКоРнА, има ли на хижа Рай покритие на някакъв мобилен оператор?

# 272
един познат разказа, 4е една пепелянка ухапала ку4ето му  и се втурнали да го спасяват и се оказало, 4е никъде нямали серум.

# 273
  • 1st floor
На Виваком имах. И интеренет също.
Противоотрова четох, че само в най-големите градове има.

# 274
Здравейте момичета,
и аз си отбелязах параклиса в с. Поцърненци за лятото, когато ще сме в Бг. Точно такова нещо търсех, да не е прекалено посещавано, лесно достъпно, че сме с деца, а и не много далече от София. Основните туристически дестинации като Рилски Манастир и подобните вече сме посетили. Дали някой има други предложения? Ще съм изключително благодарна.
Лек ден! 

# 275
На Шуменското плато /там обиколихме 3-4 пътеки за 1 ден/ до някакъв скален манастир, имаше аптечка на едно дърво, вътре със серум и противоалергични неща, от доброволец беше сложена. Но много змии имаше там, хем на 1 май ходихме, иначе е много красиво.

# 276
В троянския балкана е пълно с екопътеки и прекрасни кътчета, на които да се наслади човек. 

# 277
  • София
От скоро имат и web камера, така че има покритие явно. http://free-webcambg.com/Ray-01-webcam-hija-live-online-camera-k … o-vremeto-bg.html

# 278
  • София
Здравейте, препоръчайте ми екопътеки в района на Карлово, Калофер, Сопот - освен Бялата река.
Благодаря!

# 279
Ние ще съчетаем тази неделя "Бяла река" с някакъв водопад до Сопот. В понеделник мога да дам отзиви.
http://waterfallsbg.info/sopotski-vodopad

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 08:53 от Ая

# 280
  • София
Ая, и аз си го мислех този водопад. Ще ми е интересно да споделиш като се приберете.

Видях, че коментирате този храм над язовир Пчелина край Радомир. Може ли някой да сподели, приблизително колко се върви пеша, ако сме с недотам проходим автомобил? И пътя през голо поле ли минава, че в този случай, ще е жега сигурно…

# 281
  • 1st floor
 Като време не мога да те ориентирам, защото зависи къде точно ще оставите колата. Но може би средно около половин - един час. Иначе първо се минава през гора, после е поляна.

# 282
ние обмисляме маршрут от средна станция на лифта до х Добрила и обратно.

Някой да е ходил? Да сподели има ли денивелация? Колко време е пътя до хижата и обратно?

# 283
ние обмисляме маршрут от средна станция на лифта до х Добрила и обратно.

Някой да е ходил? Да сподели има ли денивелация? Колко време е пътя до хижата и обратно?
Посока от лифта към Добрила първата част-около 20-25 мин. е много стръмна и на открито и се катери по камъни. След това още толкова е по горски път и с много по-малък наклон, приятна гледка. По спомен около 40-50мин.беше до Добрила.

# 284
  • Пловдив
Пътеката с камъните е неприятната част. Не повече от час-час и половина е пътят на посока. Лифтът работи събота и неделя заради летящите, но трябва да проверите, ако смятате през седмицата.
п.с. ако някой отиде, моля да пише как е този сезон положението с ресторанта под лифта.

Общи условия

Активация на акаунт