Боледуване на децата ни - тема 50

• 59 471
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София - Варна
Записах си за някаква жена още миналата седмица, като видях тика, дори не и помня името.
Иначе ще се мъча за Литвиненко да запиша.
Мъжът ми спокоен... от зъбите било, от външен дискомфорт, не от нещо невролологично. Сега избиват горните. Не мисля, че е от зъби. Чак пък толкова.

# 526
Покажи клипчето, ако искаш/

# 527
  • shumen
Африканчо,покажи клипчето да го видим.
Тете,и аз съм като теб.Ето сега се разболях точно както каза от течение.Аз също съм съгласна да се отваря в градината,но когато децата не са в помещението.
Аш,как са твоите днеска?
Аз тая вечер моето го опанадолих също.От вчера нещо му сумти носа,не издухва нищо обаче и му са зачервени очите и реших да му дам за всеки случай малко панадолче,че да не се разболее точно сега.

# 528
Нали нурофена беше с противовъзпалително действие? Какво прави панадола? Той ли се дава при настинки?
Нали и моето е задръстено. Аз го мариновах с лучени чорапи, зехтинче  Simple Smile

# 529
  • shumen
Лино,и на Панадола пише,че се дава при Т,настинка и грип и болки.Затова и аз му дадох.Сега е вир вода и ще го преоблека,че и аз лягам.

# 530
Я кажи пак за лучените чорапи,моля те.На два вида спрей за нос е и пак я дави нещо отзад.Звъннах на шефката,че си удължавам болничния.Нямам нерви с тая хрема.

# 531
Ами режеш лук на кръгчета, затопляш в тигана, аз капвам няколко капки зехтин, слагам на ходилата, отгоре 2 чифта чорапи и самите крака в одеало завивам за да се загреят добре и отгоре олекотеното с което си спи.

# 532
Останалия лук нарязвам на ситно и в чиния до главата му

# 533
Благодаря,Лино bouquet

# 534
  • София - Варна
Ще го кача утре.
А от снощи ми се видя ма няколко пъти, че и мига. И то с двете очи, и с едното. Нов тик ли е не знам. Кой знае какво ще ни правят... Вече за лекарствс си мисля.

# 535
Малката яко кашля през нощта, такава сополива река се стичаше в гърлото й, че на 2 пъти чак щеше да повърне. Дърпах с бейбивак, давах Грийнтус, вдигах й главата на високо, капах Виброцил, никакъв ефект. Накрая накапах аб капките, то така и така почнах да изливам всичко от шкафа в детето... Tired После се успокои и спа до сутринта. Вече почвам да си мисля дали няма да слезе надолу, хич нямам опит с белодробния Кашличко.
Африканчо, лекарствата, за които мислиш, са тежки, със странични ефекти, успиват децата. Консултирай се, разпитвай какви са ти вариантите, има ли рехабилитация, която може да ви помогне вместо лекарства (дано не се налага и до се окаже, че се касае за нормални реакции на бебето, които ще израсте).

# 536
  • София - Варна
Силвиана, реакциите на бебето определено не ми се струват нормални. Това са си тикове, които дори се засилват.
А и вече го прави и докато лежи.
Сега ще кача клипче.

http://dox.bg/files/dw?a=5250d69eab

На 24-26-та секунда.

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 08:42 от afrikancho

# 537
afrikancho, нищо притеснително не виждам. Особено ако ги прави, когато се развълнува.
Скрит текст:
Моето беше нещо като това
https://www.youtube.com/watch?v=YSfRhNdeCTM
Случвало се е когато е превъзбуден или по-уморен да запецне на сричка с по двайсетина повторения, като с всяко тиковете се влошаваха и се получаваше направо мятане на рамо и глава.
 Незряла нервна система ми го обясниха, за евентуално лечение или диагноза ако не изчезне само след повече от година. Ограничих му вълненията, гледах да се наспива добре - спокоен и отпочинал нямаше такива проблеми. Отшумя след няколко месеца. Сега още заеква леко понякога, когато се превъзбуди, но тикове няма.
Медикаментите за неврологични са с много странични ефекти, аз се старая да не взимам, въпреки че не е като да нямам нужда, на дете бих давала само в изключително краен случай. На този етап с ходене по лекари не виждам какво ще постигнеш, освен да се стресираш повече.

# 538
Африканчо имаш си много хубаво бебе пу пу. Душичка. Ако не знаех за това движения нямаше да го забележа. Но пък наистина има движение. Сега до колко е тревожно не мога да кажа, но стискам палци да не е  Hug. Чувала съм от приятелки за разни тикове, които са били просто някоя фаза и отминава
Нашата хрема има подобрение. Спа спокойно за разлика от предната нощ. Обаче пък това не означава, че няма да остане в сливиците  Confused

# 539
Африканчо,много е сладка душичката  Hug
Дано няма нищо притеснително.

Габи снощи явно е сънувала нещо,защото се събуди със сърцебиене ,направо се ошашках.
Днес започваме физиотерапията.

Общи условия

Активация на акаунт