Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Скрит текст:
Имам чувството, че София мел първо дават миксер за деня и то около 2 часа . Интересно дали правилно мисля.
Имаш предвид 2 часа през нощта ли? Нощна птица съм. Обикновено лягам в 3-4 часа. Дотогава няма нито една награда, дори ръкавица. Единствено снощи не се сетих да погледна, защото вчера регистрирах двата си кода безрезултатно и затворих прозореца с играта им.  Laughing  Дори тези дни се чудех дали програмата им е направена така, че да не пуска награди нощно време или няма ентусиасти, които да регистрират кодове през нощта.

Честит рожден ден, Лаленце! Бъди здрава, щастлива, винаги така позитивна и нека късметът непрекъснато да е с теб!  bouquet

Да, през нощта . Иначе днес в 7:20 проверих победителите и бяха дали един миксер само

Аз пробвах преди 2-3 нощи с един код към 5 сутринта и нищо. А и нищо не беше спечелено.
Според мен първата награда я пускат рано сутринта, определено след 5 часа, защото и в 5 ми се е случвало да проверявам.

# 61
Честит рожден ден, Лаленце!!! Бъди безкрайно щастлива!  bouquet

# 62
  • у нас
За новата тема, която направи рожденичката!  ЧРД!bouquet bouquet bouquet

# 63
  • Пловдив
Ч*Р*Д Деси!
Желая ти да си все така позитивна,много здрава,щастлива и много късмет в игрите за напред!
Весел празник!😚😘

# 64
ЧРД,Лаленце!Бъди все така усмихната и мила,превръщай мечтите си в реалност и бъди много щастлива

# 65
Joy Пуснах само 3 мача,за проба.Днес пак ще пусна,ама ще рискувам с 6  Laughing
3 си е бая да ти кажа!

Хаха,повярвах си и пуснах 6 днес  Joy

Честит рожден ден,Лаленце!Бъди жива,здрава и много щастлива!  bouquet

# 66
В лили дрогерии има карти на Нивеа до 31март,за над10лв. спечелих несесер.др.награди са топка ипродукт

# 67
  • Под Слънцето
На Деси щастлив рожден ден и много късмет !
Благодарности за темата  Hug

Ни в туикса /12/ , ни в брашното /5/ ,  ни никъде.. Чакам разни осмомартенски томболи във ФБ.. да видим.

# 68
  • Русе
ЧРД, Лаленце!!! bouquet
Вече търся изпитани рецепти за козунаци, че с тези 10кг дето ги имам натам отиват нещата. hahaha
Имам код за Синема сити- купи малки пуканки, вземи големи.ако някой го желае.

# 69
Деси,

Ч.Р.Д.
Винаги да вървиш напред и
късметът с големите награди да бъде с теб!!!

# 70
  • София
Момичета, участвам в конкурс с лайкове. Знам, че гук е забранено, но ако някой има желание да ми помогне, нека ми пише на ЛА. Благодаря! Simple Smile
Прати ми линк. Simple Smile

# 71
ЧРД , Лаленце ! Получих тениската на dove,леко са уголемени !

# 72
Запис с тениска от Dove  Flutter

Лаленце
, без да те познавам, знам , че си прекрасен човек! Бъди жива и здрава и много щастлива!

# 73
  • Монтана
ЧРД , Лаленце ! Получих тениската на dove,леко са уголемени !
Коя куриерска фирма ги доставя? Че и аз чакам още от първия ден на играта я спечелих.

# 74
Хаха,повярвах си и пуснах 6 днес  Joy
Успех  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт