Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 59

• 49 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • при късмета
Споре мен не важат за следващо теглене. Поне аз така разбирам правилата. Ако важат за целия период на играта е упоменато изрично. Както е на туикс например. 
Обаче не трябва ли да пренася за следващо теглене, ако нямаш 5 кода. Както в моя случай например имам 4 и ако не регистрирам пети за този период, като го регистрирам да ме включи с 1 участие за следващата седмица?

# 676
3.4.2. При натрупване на регистрации на пет промоционални кода, непечеливши по смисъла на т. 3.4.1 от настоящите условия, участникът придобива правото да участва в седмичните неделни тегления за голяма награда – кафе за цяла година. Броят регистрирани промоционални кодове се пренася и в случай, че участникът не спечели при първото теглене, то той участва и в следващите тегления до края на промоцията.

# 677
Да се похваля, че най накрая намерих къде да сменя капачките на кола. Дадоха ми и от новите коли  Party
Утре ще видя какво има под новите капачки.

# 678
Здравейте,получих емайл на пощата от Димитринка Доинова, че са извършени услуги от тяхната фирма за 23..лв. и следват санкции, понеже не са заплатени от мен,получили ли сте подобно нещо!Има и прикачен файл,който не съм отваряла, защото мисля , че е Вирус!

# 679
  • при късмета
Мерси Ивекс, пропуснала съм го това

# 680
Здравейте,получих емайл на пощата от Димитринка Доинова, че са извършени услуги от тяхната фирма за 23..лв. и следват санкции, понеже не са заплатени от мен,получили ли сте подобно нещо!Има и прикачен файл,който не съм отваряла, защото мисля , че е Вирус!
И аз съм получила същия

# 681

При мен положението е по критично.  newsm47

Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 02305 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2584,00 лв.
Съгласно условията на договора, в съответствие с параграф 3.0, в рамките на 5 работни дни от датата на предоставяне на услугите, трябва да бъде направено плащане в пълен размер.
В съответствие с точка 3.2 от настоящия договор следва санкция в размер на 3,5% от стойността на предоставените услугите, за всеки просрочен ден.
Към днешна дата, плащане от вас не е постъпило. Въз основа на изложеното по-горе, ние ви призоваваме до 15.03.2017, да изплатите изцяло задължението си в пълен обем. В случай на пълен или частичен отказ от удовлетворяване на нашит законови претенции, ще бъдем принудени да депозираме искова молба до компетентния съд.
Поздрави,
Димитринка Дионова

# 682
Да се похваля, че най накрая намерих къде да сменя капачките на кола. Дадоха ми и от новите коли  Party
Освен във Фантастико,къде още дават да си смениш капачките?

# 683
# 684
Hug

Дано никой не се върже на тези имейли.

# 685
Hug

Дано никой не се върже на тези имейли.

Дано!

# 686
Освен във Фантастико,къде още дават да си смениш капачките?
Не съм от София, но аз намерих в малко квартално магазинче. Преди месец някъде от там си взех и мече от коледните точки на кола.

# 687
  • София
И "моята фирма" дължи над 2000 лв Grinning

# 688
това предполага крадене на мейли от игрите.

# 689
  • при късмета
Да не сте си дали имейли в някоя игра на тези с бързите кредити? По едно време от доста такива фирми имаше игри.
Аз нямам такъв имейл и в игра на такива организатори никога не участвам. Уж често ги организират, а печеливши никога не съм виждала

Общи условия

Активация на акаунт