Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 60

• 58 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Plovdiv, Bulgaria
Фенче Heart Eyes Джес нали във втория фраг каза "щом толкова искате ти и баща ти да се разведа с теб..."може и развода да е отишъл да нищи...дали има пак някоя изгода,че настоява така наистина или си е от лошотия... Thinking
Айре Heart Eyesмерси за информацията,този филм бих го погледнала Peace... може и от сниката така да изглежда  Peace
Фенчето Heart Eyes е онагледила,снимката е особена
Мирче Hug ами айде дано да опъне платната на някоя яхта Wink

Лека нощ от мен Hug

# 646
Мире Hug задава се в  реала на Киво Joy Joy Joy
ама дали и в нашия сериал smile3506

Като се сетя, че и за мотора така каза, оптимизма ми се увеличава   Joy

ооо ама аз обичам твоя оптимизъм Wink  Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes, Али Heart Eyes

да, снимката е ужасна.....

лекинка и от мен Hug

# 647
  • София
добър вечер, момичета  Hug Hug Hug

И аз да се включа с една любима танцова сцена, нищо, че не е танго  Laughing Laughing Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=qfZm5rfQP7o

Лекинка и от мен  Hug Heart Eyes

# 648

Привети, сладурки!

Изгледах серията. Още снощи. И отново и отново ми хареса. И серията и нашите хора. Много приятен сериал. Реакцията на Сюхан хич не ме подразни. Съвсем нормална си е. Как ви се струва да видите баща си на ръба на пропастта и да не изкрейзите. Че той ѝ е и единственият родител, при това. Още повече, знаейки, че се ожениха уж по план заради други причини. Тя не е престанала да си има едно, две неща на ум. Лесно е да се апелира да му има доверие, но то не може да дойде насила това доверие. трябва да се спечели. А за това си трябва и време. Най-вече за избистряне на заплетените и постоянно заплитащи се ситуации около тях. Ще си чакаме, новата, истинската сватба.

Ще гледаме танго, а!? И в нашата, и в другата тема мнозина, а вероятно всички сме се сетили за тангото в ЗП. А от разните видеа, които сте постнали тук, виждам, че често се използва и  в световното игрално кино. Най-добре го играе Ал Пачино. При него няма статични пози. Но най-страстно е на Ричард Гиър. Наш Къванч не го бива за танцьор. Мамашите направили много сладка компилация с много приятелски хумор. Къванч си владее фигурата, но защо не се научи да е по-танцувален. Ма то и Брад Пит не е много...

# 649
Вивчо  Hug Heart Eyes wavey wavey и  bouquet
Аз пък за лека нощ ви предлагам ето това супер клипче  Peace

Утре е четвъртък  newsm44  Лекинка!  Hug Heart Eyes
Ооо, Орси  Hug wavey Благодаря за коментара ти за серийката  bouquet
То, танцуването май трябва да ти е в кръвта, дори и музикален да е един човек, пак може и да не го бива много в танците. Мисля, че и това умение трябва да ти е вродено  newsm78 А Киво има верен слух, пее  доста правилно,дори и свири, значи е музикален, просто не му е силата в танците  Laughing Ама на мен сега в този откъс ми хареса  повече отколкото в ЗП , там танцуваше Берен най-вече,  май е задобрял след толкова уроци в КСШ Mr. Green Ще видим утре  Peace Това да му е кусура викам аз Joy Joy Joy
До утре!

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 23:24 от queen_fenka

# 650
Вивчо  Hug Heart Eyes wavey wavey и  bouquet
Аз пък за лека нощ ви предлагам ето това супер клипче  Peace

Утре е четвъртък  newsm44  Лекинка!  Hug Heart Eyes
Ооо, Орси  Hug wavey Благодаря за коментара ти за серийката  bouquet
То, танцуването май трябва да ти е в кръвта, дори и музикален да е един човек, пак може и да не го бива много в танците. Мисля, че и това умение трябва да ти е вродено  newsm78 А Киво има верен слух, пее  доста правилно,дори и свири, значи е музикален, просто не му е силата в танците  Laughing Ама на мен сега в този откъс ми хареса  повече отколкото в ЗП , там танцуваше Берен най-вече,  май е задобрял след толкова уроци в КСШ Mr. Green Ще видим утре  Peace Това да му е кусура викам аз Joy Joy Joy
До утре!

много е задобрял даже, от тангото в ЗП Peace
пирфектен си е отвсекъде Mr. Green Wink

Орси Hug
Виве Hug

smile3524

# 651
Добро утро в четвъртък с тази прелестна усмивка!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes thumbsup
И днес си чакаме това

Пък каквото стане ...
Хубав ден!  bouquet

# 652
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро Hug Hug Hug

Вивче Hug благодаря специално за тази сцена,много любимо  bouquet

Очаквам с нетърпение да видя заряда на сцената с нашето танго,пожелавам си да е силна,въздействаща и запомняща се  Peace

Приятен и усмихнат ден  Hug

# 653
Привет момичета в нашия кино ден!! Grinning

Али Heart Eyes, Фенче Heart Eyes bouquet bouquet

Цитат
Окан Ишик, ремарки к серии: "В новой серии признание Адалет в убийстве отца Джесура все изменит.
Джесур и Сюхан закружатся в танго! И это в тот самый момент, когда судьба их пары определяется.
Признавшись в содеянном Адалет влияет на судьбу брата, который теперь свободен от 30ти летнего заключения в тюрьме. "

# 654

Привети!

Дадох си сметка, че всъщност, за първи път гледам сериал онлайн с участие в споделяне на мнение. И е много приятно занимание!  Grinning Гледала съм Великолепният век. Чаках го с огромно нетърпение. И странно как изведнъж, без усилие не изгледах последния сезон при смяната на главната героиня. Въпреки, че Вахиде е мнооого добра актриса и съм я гледала и харесвала в други сериали. Нооо, настроения! Отчасти гледах и Фатмагюл.  И... май това са. Гледала съм и други сериали от компютъра, но не онлайн. И не много. Аз съм телеидиот. А сега след пералнята и печката ми гръмна и телевизора. Ще гръмна и аз!!! Crazy #2gunfire

Нооо, днес е хубав, слънчев, чудесен ден! Ще ви почерпя:

Скрит текст:

Внучка ми има рожден ден!

# 655
Орсич Hug
Скрит текст:
наистина ли ти гръмна ТВ-то?? ooooh!
да ти е жива и здрава внучката  newsm59, много да ви радва  bouquet

...................
добре се е получило!! Peace

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 11:54 от Airra

# 656
  • Plovdiv, Bulgaria
Орси Hug
Скрит текст:
Да ви е жива и здрава и много да ви радва

Здраве да е,мила Hug

Аз за пръв път гледам сериал онлайн,всички други,които съм гледала,са били приключили или съм изчаквала превода. Споделянето на мнения,коментирането тук ми е голяма част от удоволствието,благодаря на всички ви,че ви има bouquet
Айре Heart Eyes хубаво е,да

# 657
Orsi да ти е жива и здрава внучката bouquet bouquet

# 658
Orsi да ти е жива и здрава внучката bouquet bouquet

"иска ми се да не си дъщеря на този мъж !"
така го преведох Wink

Сериалът ни започва и в Румъния Peace
https://www.youtube.com/watch?v=TU5Vbt9a9lM

Цитат
Сегодняшние газеты не оставили без внимания вчерашнюю публикацию Башак в иснтаграме. На опубликованную фотографию она добавила подпись : Небо, Море, Глаза голубые. Журналисты в свою очередь, не прошли мимо любви жены Кыванча к его лазурным глазам...

и ние ги обичаме тия лазурнами глазами!! Wink Crazy

Алинка Heart Eyes
Скрит текст:
спешъл за теб Kissing Heart Kissing Heart

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 12:56 от Airra

# 659
  • Варна
Привет момичета! Heart Eyes newsm51
Чета ви редовно,но не пиша, защото не ми остава време да се отдам на сериала и да коментирам, както го правят повечето от вас.Реших обаче да се включа с професионално мнение по повод тангото ,което ще гледаме и останалите видеа от други филми, които сте пуснали тук...
Моето мнение е, че за да се направи едно такова танго от непрофесионални "танцьори",в случая актьори,доста пот са хвърлили... повторения,монтажи, за да се получи нещо горе долу гледяемо за широката публика...Изказвам само мнение, някой да не се засегне...
А нашето момче ако беше танцьор и като "дърво" да стои на сцената Laughing, пак щеше да блести с красотата и осанката си Kissing Heart
Хубава вечер на всички и приятно гледане на серията вечерта! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт