Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 60

• 58 208
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Дидко Hug
Скрит текст:
ама хич не ти приемам извиненията Crossing Arms да знаеш! Wink

хубав колаж bouquet
значи ти, като професионална танцьорка, го одобряваш тангото...... Wink

доста обсъждан е фраг 2 Peace

# 661
  • Варна
Айричка  Hug , със сигурност няма да се загледам професионално, когато се появи нащо момче  Laughing Wink
Скрит текст:
Толкова много изписвате, че аз докато реша да пиша нещо и то вече е написано  ooooh! Grinning

# 662
  • Plovdiv, Bulgaria

Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
lovekiss

"иска ми се да не си дъщеря на този мъж !"
така го преведох Wink
горкичкият  Cry

Диди Hug,много хубав колаж

# 663
Айричка  Hug , със сигурност няма да се загледам професионално, когато се появи нащо момче  Laughing Wink
Скрит текст:
Толкова много изписвате, че аз докато реша да пиша нещо и то вече е написано  ooooh! Grinning

Скрит текст:
еее не пишем чак толкова много!
пък и състава ни намаля, което ме натъжава..... Confused Confused

и мен не ме интересува, дали са му съвършени стъпките от танцувална гледна точка Peace Wink
важна е емоцията, която предава и харизмата!! Kissing Heart

Али Heart Eyes, кви ли бомби ни чакат довечера??  Whistling

Тио Hug, къде се загуби, ще пусна един Тахси да я търси Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 15:38 от Airra

# 664
Здрасти, на всички!  Hug Hug Hug  Готови ли сме за довечера? Simple Smile

Разправят, след тази серия, нищо няма да е същото. Смятам, че ще има голямо преразпределение на силите. И ние, трябва да сме готови за много бързо прегрупиране. Laughing

Киво да не ми се превзема с тези пет маслини, а да удари една здрава мръвка, защото ще му трябват сили за Джесуровата яхта . Онова оранжевото, дето плува в някакви шербети, също да го маха.  Не се очертават любовни сцени в тази серия. Риба, много риба, защото ще му трябва фосфор за довечера. Спешъл да сменя диетата. И въобще...няма полезна храна, сервирана в напръстници Joy Joy Joy

Това, сега ми излезе в туитъра:

# 665
  • Варна
Айричка Hug, така е и мен емоциите ме вълнуват Heart Eyes.До тук съм удовлетворена и от образа на Киво и от този на Туба.Прекрасни са двамата,аз също не съм очаквала, че ще ми харесат толкова много като двойка Heart Eyes Невероятна харизма има Туба, за първи път я гледам в сериал и страшно ми харесва.Като цяло всички актьори ми харесват, единствено ме дразни Хюлия и ми е страшен пълнеж нейния образ,незнам по натам в сериала дали ще има смисъл от нейното присъствие или само ще създава неприятности #Cussing out
Али Hug, мерси!

Да не забравяме и другото ни любимо момиче Heart Eyes

# 666
Привет, дружки веселушки  Heart Eyes
Я, и Дидка  Heart Eyes се е появила днес  wavey Благодаря за хубавия колаж!  bouquet Еее, нямаш време - за Киво трябва да си оставяш време  Laughing
Айре  Heart Eyes Алинче  Heart Eyes благодаря за споделеното!  bouquet
Орси  Hug да ти е жива и здрава внучката и много да ви радва!  newsm59 ura Tada Tada
Мире  Hug много хубав на фотката, благодаря!  bouquet Готови сме, ми кЪ ?  hahaha
Скрит текст:
Я ми кажете дали виждате снимките на моите сладурчета newsm78

# 667
Здрасти, на всички!  Hug Hug Hug  Готови ли сме за довечера? Simple Smile

Разправят, след тази серия, нищо няма да е същото. Смятам, че ще има голямо преразпределение на силите. И ние, трябва да сме готови за много бързо прегрупиране. Laughing

Киво да не ми се превзема с тези пет маслини, а да удари една здрава мръвка, защото ще му трябват сили за Джесуровата яхта . Онова оранжевото, дето плува в някакви шербети, също да го маха.  Не се очертават любовни сцени в тази серия. Риба, много риба, защото ще му трябва фосфор за довечера. Спешъл да сменя диетата. И въобще...няма полезна храна, сервирана в напръстници Joy Joy Joy

Това, сега ми излезе в туитъра:

ти па Joy Joy Joy
такава диета му е избрала жена му..... и той май е доволен Wink Mr. Green
освен фосфор, аз съм за магнезий и селен/мога да обясня защо Joy Joy/

мерси за снимката, чистак нова е Peace
направо лъха на лято от нея Crazy

Диде Hug
Скрит текст:
ооо тъщите ще трябва да те черпят Wink Laughing
и на мен Хюлия ми е най-дразнеща и голям пълнеж, ама със сигурност ще къса нервите най-малко на Джахиде, не че последната не го заслужава, ама все пак е бъдеща майка..... Mr. Green
мерси за Ойкю bouquet
момичето си има и заведение- Бонкис се казва Peace

Фенче Heart Eyes wavey
виждат се, сладури Grinning

до по-късно Peace

# 668
  • Варна и...духом на Босфора
 hahaha Shocked
Скрит текст:
Хора,малко смях.Ще бъда председател на комисия на изборите.Съответно прозвънявам на хората си да ги организирам за събота и неделя.Уговарям се с г-н Драмбозов за кола и присъствие за събота за вземане на материалите.Отдъхвам си.Звъни ми преди малко същия и шепне  и едвам казва,Много се извинявам,няма да дойда,защото.......Жена ми ме ревнува!
CrazyЕй такъв момент Едже Абла да вкара в сериала!

# 669
  • Plovdiv, Bulgaria
Айре Heart Eyesще ги видим какво са ни забъркали,не остана Wink
Фенче Heart Eyes,виждат се,големи сладкиши Heart Eyes
Мирче Hug,хубава снимка,малко сънен ми седи Кивчо Thinking или му блести слънцето Grinning
Диди Hug  Joy

Thinking

До по-късно,дано да успея навреме Praynig

# 670

ти па Joy Joy Joy

Айре, ти както всеки път ги представяш нещата, ще рече някой, че Киво вече не може да зи завърже сам обувките.  Mr. Green
И хубаво де, за да не ти чупим хатъра, да сложи Киво и по една лъжица магнезий и селен за гарнитура.

Фен, аз ги виждам снимките Hug

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 16:28 от mirror_

# 671

ти па Joy Joy Joy

Айре, ти както всеки път ги представяш нещата, ще рече някой, че Киво вече не може да зи завърже сам обувките.  Mr. Green
И хубаво де, за да не ти чупим хатъра, да сложи Киво и по една лъжица магнезий и селен за гарнитура.

нали Joy Joy Joy а пък нямам майчинско чувство към него Laughing Mr. Green
абе майтап да става, нали не ме взимаш насериозно?? Joy Joy Joy

да ви кажа, мързи ме да твиткам нещо, тая вечер Rolling Eyes Whistling

Редемче Hug
Скрит текст:
не ти е скучно Joy Joy Joy

в гръцко Peace

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 16:42 от Airra

# 672
нали Joy Joy Joy а пък нямам майчинско чувство към него Laughing Mr. Green
абе майтап да става, нали не ме взимаш насериозно?? Joy Joy Joy

да ви кажа, мързи ме да твиткам нещо, тая вечер Rolling Eyes Whistling

Ти пък  Laughing Laughing Laughing
Ако го взимах насериозно, щях да изпиша една кофа мастило. Не знаеш, каква върла теория имам аз по тази там история. Противоречи на всичко изписано  ЗА и АНТИ по въпроса, в мрежата до сега. Hug Hug Hug

Аз тази вечер смятам да туитвам повече, че съм се отпуснала. Ще закачам вече направо и двата тага, щото  и аз да вкарам трикове, като хората,  и ще избирам, какво ретуитвам. Peace

# 673
Кеф за очите, преди снимките на Ойкю  Whistling Mr. Green

# 674
Мире  Hug някой е помислил и за теб  Laughing ей, ти и яхтичка  Joy Joy Joy

Айре  Heart Eyes Алинче  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Редемче  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Цитат
Сюхан : "Своим упрямством, тем что не сдаешься, ты вынуждаешь меня покинуть тебя!"

Какво ли ни чака тази вечер  newsm78

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 17:19 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт