"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 29

• 56 979
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
това което чувстваш сега е от нормално високите нива на прогестерона, симтомите на Б ако има ще дойдат след поне 10 дни
Късмет  Peace

Брайда болките се появявят все по често ,като бодежи са и доста некомфортни. Званях на лекаря ми каза да изчакам закъснение и да направя тест,ако имам зацаоване да се обадя,а ако толкова много ме боли да отида , но той не е в града в който живея и в момента нямам трандпорт.
Днес е 10 или 11 ден от Овуто , дали ако направя Престо който е по чуствителен 10 , би хванал ако има нещо и дали Прегнила 5000 вече се е изчистил от организма ми. Доста ме притесняват тези болки , който последните два дани зачестиха , при ставане от леглото , от седнало положение , дори преди малко както си стоях пак имах болко като бодеж в корема?
Ще се побъркам дайде съвет , моля ви? newsm78 Praynig

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 12:49 от Вивии

# 76
Прегнила май се чистеше за 10 дена. Изчакай до утре, и направи тест с първа сутрешна  Peace

# 77
  • София
При мен прегнила се чисти за 10 дни, но в кръвта, в урината си стои до 13-ти ден, т.е. имала съм ясно положителни уринарни тестове за бременност, но в кръвта нула.
Утре пусни кръвен и ще разбереш, дано има изненада. Не прави уринарни до 14-ти ден, защото ще са лъжливи. Късмет  Praynig

savka86 - теста ти е положителен, честито Simple Smile

# 78
Много е лошо времето при нас и няма на кой да оставя малката да ида да направя кръвен Sad ще накарам мъжа ми довечера след работа, да вземе един Престо , ще го направя утре сутрин 12 ден след О и след няколко дни ще направя и другия тест. А ако най- после спре да вали този дъжд ще отида до лаборатория за най- сигорно  Praynig
Ще ви информирам , утре отново Момичета  Hug Приятен следобяд  bouquet

# 79
Виви стискам палци.
Савка честито Simple Smile

# 80
  • София
Виви - вземи май май по-добре шуърчек, на мен той не ми отчиташе черта, като престото беше положителено след тригер. Но пак не те разбирам - за какво ще правиш уринарен като има шанс да е лъжлив резултата ако е положителен, та това си е чиста мъка да се самоизмъчваш!
Виж 14 дни след инжекцията вече ако е положителен - ок, но 11-12-ден - недей.
Лично аз бая много изстрадах от това, не знам как може да си го причини някой  newsm78

Късмет каквото и да решиш

# 81
Виви - вземи май май по-добре шуърчек, на мен той не ми отчиташе черта, като престото беше положителено след тригер. Но пак не те разбирам - за какво ще правиш уринарен като има шанс да е лъжлив резултата ако е положителен, та това си е чиста мъка да се самоизмъчваш!
Виж 14 дни след инжекцията вече ако е положителен - ок, но 11-12-ден - недей.
Лично аз бая много изстрадах от това, не знам как може да си го причини някой  newsm78

Късмет каквото и да решиш

Брайда и ти си права ,ама ме притесняват тези болки... А дали не е от вдигането постоянно на малката която си е вече 13 кг , гледам да не я вдигам често нп понякога се налага.
Тестовете ще ги купя, а пък може й да поизчакам малко.. Не искам да се самозалъгвам...  Sad

# 82
  • София
така де, болките ако са от това реално какво ще се промени
Подобни болки има и от Б и от ПМС

Ясно ти е, че докато не разбереш дали си Б не е добре да вдигаш много детето. Предполагам, че за да е 13кг сигурно е поне на 2г, може да обясняваш, че те боли коремчето, че сега не можеш...

Ако толкова се притесняваш за болките, просто отиди на кръвен. Да, времето е лошо, но примерно в болница Надежда лабораторията работи до по-късно, може да се върне мъжа ти и да отидеш след това.
Някои централни клонове на лаборатории също са до по-късно, а винаги може просто да извикаш такси и да отидете с детето. Централата на цибалаб примерно работи до 19ч, предполагам че и централите на другите пак са така.

Та в крайна сметка - ако теста е положителен той може да е фалшиво или нефалшиво положителен, ако е отрицателен може да е рано и да е фалшиво-отрицателен, та във всички случаи не е добре да вдигаш толкова много детето.

# 83
savka86   Hug Леко и успешно бременеене и много хубаво,здраво бебче!

Вивии  пусни 2 теста един след друг,аз с първият Престо се излъгах,но вторият не лъжеше.А може и два шуъра. ..аз нали съм от нетърпеливите,ще стискам палчета  bouquet

# 84
А ако са с 2 различни резултата как ще разбере кой от 2та е верен....
   Подкрепям мнението на Брайда, не знаех че в урината се чисти по-бавно Прегнила, но щом е така или кръвен утре, или след 14ти ден уринарен  Peace

# 85
Благодаря ви , момичета ... Брейда след раждането на малката ми изчезнаха болките от МЦ ....Аз съм отмалък град Силистра и тук нямаме лабораторий, който да работят до късно Sad до 13 часа е ... Изпих преди час един ношпа и сякаш за сега всичко е наред, отбягвам да вдигам малката , която е на 2 г и 4 месеца , но се налага понякога , да мием ръчички, зъбки и т.н. Сега вече мажът ми се грижи повече като си е в къщи...
Та ако спре този дъжд и студ , още утре ще ида на Кръвен тест, ако съм по добре утре ще изчакам още няколко дни за уринарен тест. Благодаря ви за съветите   Hug Praynig

# 86
http://prikachi.com/images.php?images/386/9066386C.jpg
Хора добро утро . Това е след 3тия ден закъснение. Утре сутринта ли да правя втори?

# 87
  • София
Няма нужда от втори. След седмица на преглед Simple Smile честито

# 88
Албена честито. Според мен нямаш нужда от втори. Изчакай още 5-6 дни и направо на лекар.

# 89
Сериозно няма нужда? Уау. У аз се очудих че още на втората минута се появи чертичката . Благодаря ви момичета!

Общи условия

Активация на акаунт