"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 29

• 56 979
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Тест се прави минимум 12 дни след О Simple Smile
Късмет

bouquet Благодаря!

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 16:15 от Nninaa

# 61
Момичета , искам да ви питам кога най рано се получават симптоми за бременност, като сънливост и често уриниране и ниско долу придърпвания? Питам Ви, понеже преди точно седмица имах Ову 04.03. доказата с уз , прегнила го бихме предния ден. Понеже от вчера съм така пишкам много често , което не е типично за мен и много ми се спи  Embarassed
Знам че за тест е мн рано още, чакам Ц на 20.03 , а и след Прегнила знам че може да има фалшиви чертички Sad
Благодаря на отзовалите и хубави почивни дни  Hug Praynig

# 62
  • София
това което чувстваш сега е от нормално високите нива на прогестерона, симтомите на Б ако има ще дойдат след поне 10 дни
Късмет  Peace

# 63
това което чувстваш сега е от нормално високите нива на прогестерона, симтомите на Б ако има ще дойдат след поне 10 дни
Късмет  Peace

Благодаряяя  Hug дано  Praynig

# 64
3дравейте пак от мен,

в последните 4-5 дни имах уж предменструални болки, по обедно време едно замайване, две сутрини вече ставам с адско главоболие, а тази сутрин едвам станах от леглото от болка в долната част на корема, която за около час отмина. Такава болка изпитвам от няколко дни, появява се и изчезва от самосебе си. Понякога се комбинира и с болки в кръста (или по-скоро изтръпване, такова каквото чувствам и в първите дни на цикъла), но аз и с кръста и с гърба си имам проблеми де.

Принципно цикъла ми е на 28 дни, но се случва 2-3 пъти в годината да измести +/- 2,3 дни, най-вече при смяна на сезоните. Днес е денят, в който трябваше да имам гости, но допускам, че тъй като ми е малко в повече стреса през последната седмица на работните места, може и на това да се дължи, че не ме посети днес. 3а това и не бързам с тестове, точно по това време миналата година Ц ми е бил на 30 дни, а не на 28, за това смятам да изчакам поне още ден-два.

Иначе нямам никакви странни симптоми, които да не съм имала до сега преди М просто този път ми се сториха много силно изразени. Не смея да пия никакви хапчета, ако случайно пък се е получило.

# 65
Аз получавам такива болки когато съм с ов.  кисти. Дано при теб не е това, но не е зле да се прегледаш за всеки случай.

# 66
  • София
Време е за тест ако е отрицателен - на лекар

# 67
Не сикам да се разочаровате както правя аз постоянно,за това ще напиша нещо за "симптомите" всеки месец след 15-16 число при мен.1во кръвното ми пада поне за няколко дни и спя по много,болят ме гърдите и ми изпъкват вените дори,след 17ден от МЦ(хормони...) Поддържам телесна т 37,3-37,4 от обяд нататъка,сано тогава ми кървят венците,но започне ли да ме пробожда и приболва ниско под корема и кръста тогава ми минават 2 мисли :бременност или кисти. Лошото е че за сега след болки са кисти,но това е при мен. Та всичко останало е от промените ба хормоните  тялото,но те не са били от бременност. Надявам се ме разбирате правилно и чакам да прочета за повече втори чертички Simple Smile Heart

# 68
Здравейте момичета Simple Smile този месец бая поработихме за бебче, вече ми закъснява с два дена а теста беше отицателен с първа урина... от две седмици ме болят гърдите а от 3-4 дена имам чуството че всичеки момент ще ми дойде... та искам да попитам дали има шанс да сме успяли въпреки отрицателния тест. Попринцип съм след извънматочна хваната прекалено късно и по спешност ми одрязаха едната тръба...това ни е първият месец в който работим по въпроса след 5 месеца чакане след операцията....
П.С. Предната М. ми беше от 08.02 - 14.02 ... като цикъла обикновенно ми е 30-31 дена....не съм си тествала овулацията и незнам кога ми е била...благодаря предварително Simple Smile))

# 69
Пробвай пак след два дни с теста.Стискам ти палци да видиш двете чертички. Peace

# 70
Здравейте ! Миналият месец се отчетах  неуспешно ...... последният ми цикъл беше на 11.02  след закъснение от 10 дена ...Сега го направих след 2 дена закъснение теста т.е днес и се появимного бледа втора чертичка -даже в началото си мислех ,че си въобразявам ...но май не -незнам как да го кача
Пожелавам успех на всички !

# 71
Savka- честито:)
Може да я качиш чрез сайта prikachi.com

# 72
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Много бързаш с честитката. Peace
 savka86 ичакай закъснение и тогава прави тестове. Peace

# 73

Много бързаш с честитката. Peace
 savka86 ичакай закъснение и тогава прави тестове. Peace

Пише,че има 2 дни закъснение  Whistling

# 74
Захарчето изчаках втори ден е закъснението  днес .....може би и затова е толкова слаба чертичката http://prikachi.com/images.php?images/398/9065398j.jpg  
И аз още незнам какво да мисля  ...

Общи условия

Активация на акаунт