"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 29

• 56 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
И аз имам запитване. Вчера след обяд си направих тест и ми показа бледа въора черта и много се зарадвах. Днес е дата ми на цикъла и направих втори тест, имаше втора черта, но е много по-бледа от вчерашната почти незабележима. Какво означава това?
По уринарен тест не може да се гадае за развитието на бременността. Ако ти е притеснено можеш да пуснеш 2 кръвни през 48ч за да видиш дали стойността на ЧХГто се е удвоила. Но по-добре си изчакай търпеливо 10 дена закъснение и отиди на преглед.

# 646
Здравейте!
И аз имам запитване. Вчера след обяд си направих тест и ми показа бледа въора черта и много се зарадвах. Днес е дата ми на цикъла и направих втори тест, имаше втора черта, но е много по-бледа от вчерашната почти незабележима. Какво означава това?
По уринарен тест не може да се гадае за развитието на бременността. Ако ти е притеснено можеш да пуснеш 2 кръвни през 48ч за да видиш дали стойността на ЧХГто се е удвоила. Но по-добре си изчакай търпеливо 10 дена закъснение и отиди на преглед.

Благодаря ти за отговора. Значи за момента не мога да съм сигурна на 100% че съм бременна. Ще изчакам още няколко дни и пак ще направя тест и и след това ще отида и на преглед.

# 647
  • Велико Търново
Здравейте!

Преди 2 месеца бях ката и се оказа химическа бременот. Ако и при теб е това скоро ще ти дойде щом избледнява. И според мен най-добре пусни ЧХГ през 48ч. Дано да се окаже всичко ок. Simple Smile Успех!

# 648
За жалост тестът е -

# 649
Не се отчайвай... Ще стане! Запази си час за гинеколог и отиди да видиш какво се случва Simple Smile

# 650
Добър ден момичета!  bouquet
На 17-ти март ми беше първия ден на последния цикъл.  Сутринта имах розово петънце по бельото, което изчезна вече.
Въпросът ми е възможно ли е да е било имплантационно кървене?  newsm78

Желая ви успех и дано скоро получите мечтаните 2 чертички!  Heart Eyes

# 651
Принципно е възможно, но по-добре не се вглеждай особено за разни ранни симптоми, тъй като всички те може да са и от нещо друго. Стискам палци разбира се скоро да развееш положителен тест  Peace

# 652
Слънчице , през колко време ти Ц , не е ли рано за имплантация  newsm78 При средна продължителност на Ц , О ти е била преди два , три дни .

# 653
Ами 28-30 дни ми е продължителността. Sad Мислех си да не би случайно да е било ранно ову...

# 654
Малко вероятно е да е била толкова ранна , пада се да е настъпла нялко дни след Ц , за да има имплантация сега , но все пак всичко е възможно . Стискам палци на края на месеца да се похвалиш  Hug

# 655
Ами 28-30 дни ми е продължителността. Sad Мислех си да не би случайно да е било ранно ову...
Колко ранна да е била тази овулация? Нали се сещаш, че няма как да бъде толкова ранна при 28-30 дена цикъл.

# 656
  • София
При 28-30дневен цикъл, О е между 14 и 16-ти ден (средно).
Днес ти е 19-ти ден.

Овулацията би трябвало да е минала скоро ако всичко е на ред.
Без да си следила кога е била с тестове или прегледи, можем само да гадаем какво е това петно от днес.

Най-често подобни извънменструални зацапвания са на хормонална основа.

на 28-ми ден можеш да пробваш с един тест, късмет  Peace

п.п. Имплантационното зацапване се случва рядко. То се наблюдава около 10дни след О (най-често).

# 657
Здравейте на всички! От няколко месеца със съпруга ми правим опити за бебче. Все още са неуспешни, а аз си мислех, че ще стане от раз и си втълпявах какви ли не ранни признаци на бременност. Не съм си правила тестове за овулация, а следях предполагаемите дни от приложение на телефона. Датата на последния ми цикъл е 04.03. Досега винаги ми е идвало като по часовник в рамките на 26-27 дни. След такова закъснение имах чувството, че този месец най-накрая се е получило. Затова вчера си направих два теста, но и двата бяха отрицателни. Възможно ли е да съм бременна и рано ли е да посетя лекар?

# 658
При закъснение и отрицателни тестове надали си бременна, но е добре да посетиш гинеколог за да се види на какво се дължи това закъснение и дали няма някакъв проблем. Peace

# 659
Здравейте момичета Simple Smile
Последната ми менстроация беше на 15.03.17г. Цикъла ми е 26-28дни
Днес ми е 21 ден имам странни пробождания около пъпа и ту в лявия ту в десния яйчник имам някакво пречустие че е станал бебчо ,но пък гърдите са ми меки и леко при натиск ме болят .възможно ли е да не ме болят гърдите ,а да съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт