Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 426
  • 641
  •   1
Отговори
# 555
  • Севлиево
Момичета няма нужда да спорите, това, което съм дала по-назад като оферта на Гергьовчето за поръчка НЕ Е тривитаминол. Просто съм го объркала... Embarassed
на ама нали пак е АДзЕ а на тривитаминола това му е основата

Деси каза, че АДзЕ и тривитаминол е едно и също !
В момента съм с маската /с АДзЕ/ ще видя резултата след около час  Praynig

# 556
 Peace Коса за чудо и приказ....след още няколко намазвания ще блесна и аз  Mr. Green
още веднъж много Тенк ю на Деси   bouquet   bouquet   bouquet

# 557
  • Севлиево
  bouquet  bouquet  bouquet
Присъединявам се към благодарностите към Деси! Маската е страхотна  Peace Косата ми стана мека и има блясък  4470

# 558
Взех си го днес-4.50лв.Пише АD3E, демек-трите важни за нас витаминчета. Mr. GreenКажете може ли преди да го отворя да го държа извън хладилника, че не искам мъжо да го види/как са наредени на картинки животинки на опаковката, ще ме скъса от бъзици/.
Аз смятам с игла да си тегля количеството за всяка маска, че май е по-удачно.
Снощи се мазах с Глис Кюр, така че тия дни ще се пляскам с мас ,газ и витаминчетата. Peace

# 559
То в хладилник ли трябва да се държи след отварянето? Деси, как го съхраняваш твоя Тривитаминол?

# 560
мили дами предполагам че почти като всяко течно лекарство и ваксина и това трябва да се съхранява на хладно т.е. в хладилник

# 561
В хладилник - да! На него пише да се съхранява на Т от 2 до 8 градуса  Peace

# 562
След отваряне е ясно ,че ще стои на студено, аз не съм го отворила още, нали от мъжа ми ще го крия Mr. GreenТа въпроса ми беше преди отваряне дали може да не е в хладилника?

# 563
деска а как е с растежа на косата?че аз гъстота и блясък си имам Mr. Green поръчах си го и аз и ако се накъдря хич няма да се разсърдя Mr. Green

# 564
  • sofia
А на мойто шишенце пише, че се съхранява при стайна Т 15-25 градуса на тъмно място и аз съм го сложила в шкафа за лекарства  newsm78.

# 565
така такааа Simple Smile Аз си направих маска от съвсем малко АД3Е, мас, газ, жълтък, водка, кисело мляко, балсам, мед и хума. Косата ми стана пухкава. Сигурно от маста.

Дядо ми имаше две лели. Умряха на над 90 години. Та едната си спомням, че беше почти оплешивяла и си правеше маска всяка седмица с мас, газ и ром. Поникна й отново гъста коса #Crazy Ако някой ми го каже обаче няма да повярвам.

Според мен е задължително да се сложи газ, мас и алкохол.

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 17:03 от pipilota

# 566
Мармаладеното лейди да кже къде си съхранява витаминчетата, че от въпроса й тук си помислих, че не  е в хладилника..Нали няма да му стане нищо , ако е на тъмно и хладно,хм, да речем, на терасата?
сега ще търся шише от някакви мои стари козм.неща , та да го прехвърлям. Blush

# 567
Ох хайде и аз се докопах до това чудо  Wink Whistling
Тези дни ще забъркам маска  Wink Flutter
Да кажа на Овча купел автогарата за 3,80лв го купих във ветеринарната клиника, говорих с момчето като ми го продаде, и каза че определено има ефект и е безопасно  Wink Grinning Peace

# 568
  • София
Знаете ли върху къна как ще се отрази тази маска?Дали ще я смъкне по-бързо?И още едно въпросче.Много ме притеснява газта. Confused с какво тя е полезна за косата?Малко странно ми звучи газ на коса Sick

# 569
Подхранва я.

Общи условия

Активация на акаунт