Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 419
  • 641
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз днес за втори път си правих маската, но на мен не ми е мазна косата след това. Съвсем нормална си е Peace
Засега не забелязвам нещо кой знае какво /блясък/ но пък и навън е мрачно, така че...косата ми няма какво да отразява. Joy

# 541
как не ви е срам не можеме да се организираме да си направине една голяма поръчка и да спестиме малко пари абе дами вие не можете ли да мислите малко по икономически
замислете се рялно вие си взимата разфасовки по 100мл на цена от 3.60лв до 7лв а голямата ни разфасовка от 1л която с ДДС е 15.60лв ще ни излезе по икономично
и от друга страна се замислете ако една опаковка от 100мл ви стига за месец то една опаковка от 1л ще си стига за 10месеца може би това е 10 пъти по голям период от време и 10 пъти по голямо количество #Cussing out #Cussing out

# 542
Ей, ей, сега, какво навикваш народа заради едната икономия от 2 лева. Щях да се включа в обща поръчка не за друго, а защото не ми се обикаля, ама при това положение не ща.  Crossing Arms Чак пък да ни е срам...
Купи си като искаш един литър, както сама каза - ще ти стигне за една година.

# 543
Ветеринарни аптеки Бургас-Изгрев до супермаркет Аско, бул. Христо Ботев от страната на Александровска.
jaklins къде точно на Христо Ботев , би ли обяснила?

# 544
Ей, ей, сега, какво навикваш народа заради едната икономия от 2 лева. Щях да се включа в обща поръчка не за друго, а защото не ми се обикаля, ама при това положение не ща.  Crossing Arms Чак пък да ни е срам...
Купи си като искаш един литър, както сама каза - ще ти стигне за една година.
чесно казано замисли се рялно не е баш 2 лв
ако ти си го взимаш на 3.60лв.най-ефтиното давам за пример,10бр ще ти изляват 36лв а това ти излиза на 15.60лв е мисля че от тук нататък сметката сама можеш да си я направиш

# 545
И така да е, купи си на литър, кой те спира?
Ако много държиш да поръчваш на едро, пускаш нова тема с анкета, в която могат хората да си заявяват поръчка. Гледай да е написана учтиво и що-годе грамотно.

Последна редакция: ср, 10 май 2006, 16:19 от Anda

# 546
И така да е, купи си на литър, кой те спира?
никой не ме спира но просто за да си купя литър трябва да направя заявка за над 70лв а сама не мога да го направя и за това си търся някой който иска като мен да си вземе литър ама зада направиме заявка над 70лв трябва да сме поне 5 дами

# 547
  • Paris
Биляна аптеката е от страната към главната почти срещу спирката на Ботева, то е малко като павилионче.

# 548
Определено няма да стане с обиди. А и повечето момичета очевидно биха предпочели да пробват с малка доза .

# 549
Определено няма да стане с обиди. А и повечето момичета очевидно биха предпочели да пробват с малка доза .
не съм искала да обиждам никой а оферата е за тези дето вече са опитали и са доволни от резултата а другите ако искат да опитват с малките разфасовки това си е тяхна работа

# 550
Ако не се лъжа тривитаминолът имаше някакъв срок на годност след отваряне и се държи в хладилник. Не мога да си представя да държа 1л мазило за коса в хладилника Shocked само то ще ми липсва. А и вкъщи ще ме  #2gunfire Лично аз предпочитам малката разфасовка, колкото и по-скъпо да ми излезе.

# 551
 Здравейте,имам въпрос към тези мами,който ползват само /тривитаминола/без другита съставки-по колко си слагате?Примерно 1-2 суп.лъжици ли?

# 552
  • София
Момичета няма нужда да спорите, това, което съм дала по-назад като оферта на Гергьовчето за поръчка НЕ Е тривитаминол. Просто съм го объркала... Embarassed

# 553
Момичета няма нужда да спорите, това, което съм дала по-назад като оферта на Гергьовчето за поръчка НЕ Е тривитаминол. Просто съм го объркала... Embarassed
на ама нали пак е АДзЕ а на тривитаминола това му е основата

# 554
Мас има на пазара, домашна несолена и също съм виждала баби да продават на пазара между попа и славейков Peace

Общи условия

Активация на акаунт