Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 406
  • 641
  •   1
Отговори
# 585
кажете ми да рискувам ли? #Crazy newsm78

# 586
Знаете ли върху къна как ще се отрази тази маска?Дали ще я смъкне по-бързо?И още едно въпросче.Много ме притеснява газта. Confused с какво тя е полезна за косата?Малко странно ми звучи газ на коса Sick
Къна или боя - и двете падат по-бързо от маската, особенно ако слагаш яйце.
За газта повече няма да обяснявам, защото писах 100 пъти.
На който му звучи странно, да не го слага... Stop

# 587
Rolling Eyes абе въпреки това не е ли опасно да не взема съвсем да се оскубя? newsm78

# 588
Здравейте,имам въпрос към тези мами,който ползват само /тривитаминола/без другита съставки-по колко си слагате?Примерно 1-2 суп.лъжици ли?

Вчера така си сложих , повече от 2 с.л. ми трябваха, стоях час и половина и лесно се отми , но косата ми не се различава от ежедневния си вид, дори е малко по -суха, а не ми е боядисвана. Със сигурност трябва да се сложат и останалите съставки, но още нямам мас - от нея ще е мекотата. Мислех само с "овчето" да се мажа ,но не е достатъчно явно.
Именно  Peace
Много мами ме питат може ли без газ, може ли без мас, може ли без .....
То всичко може, но както виждате ефекта не е същия.

# 589
То в хладилник ли трябва да се държи след отварянето? Деси, как го съхраняваш твоя Тривитаминол?
В хладилника през лятото, а зимата - не.Тегля с игла, защото иначе 28 дни след отварянето не е годен за употреба.Аз не че не го изразходвам до 28-я ден де....
спринцовка ли още да докупя значи  newsm78
капачката не я махаш, пробиваш отгоре с иглата ли  newsm78
Да  Peace

# 590
  • sofia

Ами, твоя работа  Hug. Виж само колко пишещи има тук в темата, която вече е 30 страници и никой не е останал без коса, даже напротив, всички са доволни, мисля  newsm78.

# 591
Е ние няма да решаваме вместо теб!
До сега видя ли някоя мама недоволна от маската?

# 592
Деси, виж темата за косата не слиза от първа позиция, ма нормално, пуста женска суета Mr. Green
Аз съм омазано в момента, и се чуствам като едно време, кога ходех на детска градина и ми бяха намерили .......... hahaha
Но ше търпя, даже смятам да стоя до довечерЪ Sick
И аз тегля със спринцовка Peace
Да питам, яйцето каква му е "идеята" в маската, какво се постига с него newsm78

# 593
Деси, виж темата за косата не слиза от първа позиция, ма нормално, пуста женска суета Mr. Green
Аз съм омазано в момента, и се чуствам като едно време, кога ходех на детска градина и ми бяха намерили .......... hahaha
Но ше търпя, даже смятам да стоя до довечерЪ Sick
И аз тегля със спринцовка Peace
Да питам, яйцето каква му е "идеята" в маската, какво се постига с него newsm78
Радвам се,че мамите проявяват интерес.
Наде, яйцето подхранва, нали си чувала за яйчни шампоани и такива разни....

# 594
Със сигурност трябва да се сложат и останалите съставки, но още нямам мас - от нея ще е мекотата. Мислех само с "овчето" да се мажа ,но не е достатъчно явно.
Аз пък си взех една професионална маска за коса от фризьорката и ще изсипя вътре Тривитаминола...няма време да приготвям оригиналната рецепта.
Касиди, а ти пита ли фризьорката си дали става така, защото готовите маски се държат в/у косата по 15тина мин. Ако трябва да стоят 1 час newsm78

# 595
  • Бургас
Знаете ли върху къна как ще се отрази тази маска?Дали ще я смъкне по-бързо?

Определено, маските за коса (каквито и да са), свалят по бързо къната. Но, пък вместо да се къносваш на 40 дена, ще се къносваш на 30 Wink

# 596
Касиди, а ти пита ли фризьорката си дали става така, защото готовите маски се държат в/у косата по 15тина мин. Ако трябва да стоят 1 час newsm78
Тя тази маска е със силикон, най-много да ми стане като кашкавал косата Simple Smile
Питах, да, но тя и друг път ми е казвала ако имам възможност да стоя по-дълго с маските, а не само 15-ина минути

# 597
Тя тази маска е със силикон, най-много да ми стане като кашкавал косата Simple Smile
Питах, да, но тя и друг път ми е казвала ако имам възможност да стоя по-дълго с маските, а не само 15-ина минути
Е, тогава си уцелила 6ца от тотото, няма да се плескаш с мас и газ като нас Mr. Green

# 598
  • малкия йеросалим
а какво да сложа за косопад?иначе съм много доволна от резултата,правих маската два пъти.

# 599
Пак дискретно се включвам.Бързо казвайте къде из южните кватрали на София може да се намери това чудо!Няма как да отида до другия край на София,а мъжо ще изпадне в див смях,ако го изпратя. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт