Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 407
  • 641
  •   1
Отговори
# 570
Мармаладеното лейди да кже къде си съхранява витаминчетата, че от въпроса й тук си помислих, че не  е в хладилника..Нали няма да му стане нищо , ако е на тъмно и хладно,хм, да речем, на терасата?
сега ще търся шише от някакви мои стари козм.неща , та да го прехвърлям. Blush

В един шкаф в банята, но сега като прочетох го сложих в хладилника.

# 571
  • anywhere
Момичета, нямам откъде да се добера до тоя тривитаминол, АДЗЕ, или както е там...   ooooh! А имам голяма нужда за перушинката...  Embarassed
На някой да му е на лесно и да купи и за мен?   Blush

# 572
До момичетата в Надежда!!
Ходих от чисто любопиттство в клиниката на бул.Христо Силянов-`Есковет`-там е 7лв. #Crazyкато питах за витамините, този ми се изхили и каза:`И вие ли от оня форум, имам още 2, поръчка голяма сме направили.` CloseМного скъпо го продават тия кожодери!Зоомагазина , от който аз си го взех е на 5 крачки от там.

# 573
  • Бургас
 Голям майтап Grinning Раговор между мъжа ми и аптекаря:
Мъжа ми :  Търся Тривитаминол
Аптекаря: За маска за коса ли?
Мъжа ми: Ами то за друго купува ли се?
Аптекаря: Ами не.
 Laughing

Не подозирах изобщо аз, че такива хубавини продават из втеринарните аптеки. Иначе се убих да търся по човешките аптеки ВитА в шишенце, но ми казаха, че го спрели от производство в тоси вид.

# 574

Иначе се убих да търся по човешките аптеки ВитА в шишенце, но ми казаха, че го спрели от производство в тоси вид.

Има вит А, правила съм си прекрасна маска с шишенце вит.А, хин. вода и ракия.но настоящите витамини са по на сметка.Вит.А е 2.40лв и е едва 2с.л.

# 575
  • София
Здравейте,имам въпрос към тези мами,който ползват само /тривитаминола/без другита съставки-по колко си слагате?Примерно 1-2 суп.лъжици ли?

Вчера така си сложих , повече от 2 с.л. ми трябваха, стоях час и половина и лесно се отми , но косата ми не се различава от ежедневния си вид, дори е малко по -суха, а не ми е боядисвана. Със сигурност трябва да се сложат и останалите съставки, но още нямам мас - от нея ще е мекотата. Мислех само с "овчето" да се мажа ,но не е достатъчно явно.

# 576
Еli_cz, моля ти кажи ми къде точно се намира тази клиника в Овча купел.

# 577
Със сигурност трябва да се сложат и останалите съставки, но още нямам мас - от нея ще е мекотата. Мислех само с "овчето" да се мажа ,но не е достатъчно явно.
Аз пък си взех една професионална маска за коса от фризьорката и ще изсипя вътре Тривитаминола...няма време да приготвям оригиналната рецепта.

# 578
Еli_cz, моля ти кажи ми къде точно се намира тази клиника в Овча купел.
на автогарата, вървиш от трамвай 5. надолу към фитнес СЛАВИЯ спорт..., автобусите където спират покрай градинката все едно, ще я видиш, вижда се от локалното още, има много таксита, ще го намерш лесно  Wink пред нея спират разните пристигащи автобуси Wink

# 579
Благодаря ти. Ще мина др. седмица да купя и аз започвам с маските , че косата ми е тънка като пух...ужас.

# 580
То в хладилник ли трябва да се държи след отварянето? Деси, как го съхраняваш твоя Тривитаминол?
В хладилника през лятото, а зимата - не.Тегля с игла, защото иначе 28 дни след отварянето не е годен за употреба.Аз не че не го изразходвам до 28-я ден де....

# 581
То в хладилник ли трябва да се държи след отварянето? Деси, как го съхраняваш твоя Тривитаминол?
В хладилника през лятото, а зимата - не.Тегля с игла, защото иначе 28 дни след отварянето не е годен за употреба.Аз не че не го изразходвам до 28-я ден де....
спринцовка ли още да докупя значи  newsm78
капачката не я махаш, пробиваш отгоре с иглата ли  newsm78

# 582
След отваряне е ясно ,че ще стои на студено, аз не съм го отворила още, нали от мъжа ми ще го крия Mr. GreenТа въпроса ми беше преди отваряне дали може да не е в хладилника?
Може!

# 583
 Rolling Eyes абе въпреки това не е ли опасно да не взема съвсем да се оскубя? newsm78

# 584
деска а как е с растежа на косата?че аз гъстота и блясък си имам Mr. Green поръчах си го и аз и ако се накъдря хич няма да се разсърдя Mr. Green
Основния ефект е разтежа и гъстотата.

Общи условия

Активация на акаунт