Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 400
  • 641
  •   1
Отговори
# 600
На автогарата на Овча купел има ветеринарна клиника там го има препарата Peace

# 601
И аз се намацах но ми стана малко суха косата.Към маската прибавих 1 с.л.мед и 1 жълтък.Да не би от това да е станала такава.

# 602
Ех, 30 стр. изчетох, но така и никой не научи Деси как да сложи линк със снимката си, да я видим.
Аз иначе щом намеря това чудо в Пловдив или в Хасково, че ще ходя при мама в събота, веднага започвам с маската. Имам  и мас, но за газта, ще трябва да питам свеки дали имаме в къщи и всичко останало ми се намира у нас.

# 603
Ех, 30 стр. изчетох, но така и никой не научи Деси как да сложи линк със снимката си, да я видим.
Аз иначе щом намеря това чудо в Пловдив или в Хасково, че ще ходя при мама в събота, веднага започвам с маската. Имам  и мас, но за газта, ще трябва да питам свеки дали имаме в къщи и всичко останало ми се намира у нас.
Да бе....нищо айде без мен ще минете   bouquet

# 604
Деси, моля те снимай се.
2. Регистрирай се във http://www.photobucket.com/
3. Приложи твоите снимки.
4. Направи албума си обаче достъпен на всички, да не ни иска после парола и да те видим най-после, че вече направо не издържам от любопитство  Sick

# 605
О, не, искам да те видя, моля те. Не ме карай на турски да те моля, че тогава няма да ми откажеш.

# 606
Bisi, аз ама наистина съвсем нищо не разбирам.Нито имам снимки, нито знам как се прилагат, изобщо нищо.Даже не знам това с цифров фотоапарт ли става или с телефон или пък със скенер...
Абе нищо....Не мога да разбирам от всичко нали така? Blush

# 607
На автогарата на Овча купел има ветеринарна клиника там го има препарата Peace

Thanks.

# 608
  • Бургас
Накой успял ли е да намери мазилото под името Тривитаминол, или всички са си купили Витаминол?
Някъде по напред в темата, едно от момичета каза, че разликата м/у двете била е: Тривитаминола е на маслена основа, а Витаминола на водна основа.

Запомням аз това и право в един ветеринарен кабинет. Питам дедето, дали има едното или другото, а той казва даааааа и двете ги имам. Казвам му да ми даде Тривитаминола на маслена основа. Прибирам се в къщи и почвам да чета съдържанието на чудното мазило и виждам, че той ми е дал Витаминол. На другия ден се връщам силна-вилна във ветер.кабинет и любезно обеснявам, че искам Тривитаминол на маслена основа.
Дедето ми вика:" Абе момиче, станал съм на 70г. на мен ли ще обесняваш, това е Тривитаминол, но новото му име е Витаминол.
Реших, че няма какво да се разправям повече и прибрах пак шишенцата".
Предния ден ми обеснява, че и двете ги има, а на другия ден, че това е едно и също с ново име newsm78

# 609
Накой успял ли е да намери мазилото под името Тривитаминол, или всички са си купили Витаминол?
Някъде по напред в темата, едно от момичета каза, че разликата м/у двете била е: Тривитаминола е на маслена основа, а Витаминола на водна основа.

Витаминола е на маслена основа, а Виалитона на водна, така бяха писали по- горе, ако не се лъжа. Thinking
Витаминол и Тривитаминол е едно и също.

# 610
  • София

Запомням аз това и право в един ветеринарен кабинет. Питам дедето, дали има едното или другото, а той казва даааааа и двете ги имам. Казвам му да ми даде Тривитаминола на маслена основа. Прибирам се в къщи и почвам да чета съдържанието на чудното мазило и виждам, че той ми е дал Витаминол. На другия ден се връщам силна-вилна във ветер.кабинет и любезно обеснявам, че искам Тривитаминол на маслена основа.
Дедето ми вика:" Абе момиче, станал съм на 70г. на мен ли ще обесняваш, това е Тривитаминол, но новото му име е Витаминол.
Реших, че няма какво да се разправям повече и прибрах пак шишенцата".
Предния ден ми обеснява, че и двете ги има, а на другия ден, че това е едно и също с ново име newsm78
Той ти го е казал.....на 70г е станал, де ше помни Тривитаминол ли Витаминол ли  Stop Нали си се уредила Laughing

# 611
  • Бургас

Витаминола е на маслена основа, а Виалитона на водна, така бяха писали по- горе, ако не се лъжа. Thinking
Витаминол и Тривитаминол е едно и също.

Аз те подведох Naughty Вместо Виалитон, съм написала Витаминол.

Та питането ми остава: Продава ли се все още Тривитаминол, или дедето ме метна нещо Thinking

# 612
  • София
Тривитаминол е старото име. Новото е Витамин АД3Е.
Витамол иВиалитон са друго.

# 613
На моето шише пише само Витамин АД3Е.

# 614
На моето шише пише само Витамин АД3Е.

И на моето пише така Peace

Общи условия

Активация на акаунт