Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 393
  • 641
  •   1
Отговори
# 285
Е няма как и аз ще го пробвам тва чудо! Дано да не е като всяко друго - за 3 дена!!  Joy

Помолих мъжа ми да купи, че има аптека точно до офиса и той каза, че всички сме луди  hahaha Много не му се занимава, ама ще купи, къде ще ходи, ако не намери, ще се включа към масовата поръчка. М/у другото като дойде пратката, къде ще ги раздавате, че ако ми е далече, не знам как ще стане...

# 286
Аз също си го взех от Бургас и моето се казва така, тук момичетата ме увериха,че е идн и същи продукт! Кафяво шише със зелена капачка нали?
[/quote]
Точно така изглежда опаковката. Само дето съдържанието не е същото като написаното от Lady Marmalade, ама при все това ще се намажа като ми донесат и мас. Mr. Green
[/quote]
Ами аз описах на авторката на тази тема какви са съставките ( преписах ги от кутийката ) и тя каза , че е същото...

# 287
Аз също си го взех от Бургас и моето се казва така, тук момичетата ме увериха,че е идн и същи продукт! Кафяво шише със зелена капачка нали?

Точно така изглежда опаковката. Само дето съдържанието не е същото като написаното от Lady Marmalade, ама при все това ще се намажа като ми донесат и мас. Mr. Green

# 288
Ами аз описах на авторката на тази тема какви са съставките ( преписах ги от кутийката ) и тя каза , че е същото...
Да благодаря!

Нещо не ми се получи с цитата. Извинявам се!

# 289
включвам се за 2 бройки  Peace. 70 ли трябваше да съберем  ooooh!? Каква е цената?
Мас някой предлага ли /обезсолена  Laughing/ ?

Да ви питам малко офф:  последния път като си изрусявах кичури май ми ги изгориха малко. Не съм сигурна, но след като си измия косата, става на вълнички и се заплита ужасно, въпреки балсама. Привеждането й във вид е свързано с голямо скубане и дърпане  Sad. Преди не ми е ставала така, и друг път са ми правили кичури, по принцип ми е права.    На някой друг да е ставало така?

# 290
Аууу, много съм доволна, мислех че си въобразявам, но днес ми направиха комплимент за лъскавата косица. Щом от първия път има такъв ефект, представям си след месец  Flutter

# 291
Аууу, много съм доволна, мислех че си въобразявам, но днес ми направиха комплимент за лъскавата косица. Щом от първия път има такъв ефект, представям си след месец  Flutter
Много се радвам, че вече има хубави отзиви за маската  bouquet

# 292
И аз съм за 2 бройки поне, може да ме броите и за 3 или 4,  по-бързо да стане  Laughing
Чакам да пишете как и кога, че май много се зарибихме  Wink

# 293
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Реших да споделя и аз с моя любим, очаквайки онази типична първична реакция на всеки, който чуе. Но не би!!!
Оказа се че е чувал и не само за тов ачудо. Преди 10 години, неговия братовчед като бил малък, започнала да му пада косичката. ЧУдели се какво да о правят докторите. Имало участъци без косичка. Точно до тях има ветеринарна клиника и доктора им е близък. Тогава той споделил за това лекарство и казал, че го прилага на кучета, които им пада козината /може бисе сещате/. За два месеца третиране с препарата, косичката на момчето се е възстановила и е имал около 0,5 см коса.
Направо онемях. Не само , че не ми се смяха, ами вижте и какво се оказа.
Аз още не съм си взела, но ще го направя до ден два и в неделя, ще се направя...

# 294
Предлагам чиста мас.Колко давате?Нека наддаването започне сега! Mr. Green
Не бее, майтапя се.Имам в нас, ако някой иска мога да му дам.Обаче не ми се занимава да пращам по пощата.Живея в Банкя.Ако искате, елате ми на гости, пък аз ще ви изпратя с бурканче мас за армаган.

# 295
Днес говорих с една приятелка, която си прави маска със същия "овчи" продукт и то от доста време  Joy Като си прави една гърмяща смеска от : 1 с.л оцет ; 1 с.л спирт (чист или лавандулов, а може и ракия) ; 1 бр. жълтък ; 1 с. л Тривитаминол ; 2-3 с.л балсам (какъвто имате)  Peace Разказа ми, че след едно изрусяване косата и била станала като метка и са й я препоръчали тази маска. Излишно е да споменавам колко е доволна  Peace
Утре ще кажа и моите впечетления от маската  Peace

# 296
Днес говорих с една приятелка, която си прави маска със същия "овчи" продукт и то от доста време  Joy Като си прави една гърмяща смеска от : 1 с.л оцет ; 1 с.л спирт (чист или лавандулов, а може и ракия) ; 1 бр. жълтък ; 1 с. л Тривитаминол ; 2-3 с.л балсам (какъвто имате)  Peace Разказа ми, че след едно изрусяване косата и била станала като метка и са й я препоръчали тази маска. Излишно е да споменавам колко е доволна  Peace
Утре ще кажа и моите впечетления от маската  Peace
Аз ще се възползвам от идеята ,че и без това на всички от родата им се свиди пустата свинска мас Sad

# 297
  • Варна
Пишете ме и мене от зарибените. Ама да си признаят всички мами от Варна, които изкупиха Тривитаминола от аптеката на Скайлер. Само докато попитах и започнаха да се подхилкват и след малко всички се смеехме с глас докато ми обясняваха, че няма и са поръчали за утре да им донесат:hahaha: знаеха даже че инфото е излязло от интернет форум Joy

# 298
Ей, от днес и аз съм в стадото ви Laughing,така ме запалихте и днес купих  Виалитон и направих първата маска с  този вълшебен продукт.За резултата  ще съм търпелива.

# 299
И аз си поръчах! Flutter
Ще го получа утре. Sunglasses
Благодаря, Деси!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт