Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 335
  • 641
  •   1
Отговори
# 315
Косата ми стана много лъскава и мекичка  Hug
Ето снимка, незнам дали се вижда добре : http://images06.snimka.bg/000638220.jpg

# 316
  • sofia
а с какво нанасяте маската?

Аз със голи ръце  Simple Smile.

# 317
Ти пусни снимка в гръб!
Пак ще си под прикритие, пък ние ще видим каквото трябва! Grinning
Ако някой ми каже как става готово!

# 318
Направих маската вчера, резултата е супер  Peace. Това не съм го постигала с никоя готова маска или балсам. Огромно мерси на авторката на темата   bouquet  bouquet  bouquet.
Радвам се много! Heart Eyes
След постоянно нанасяне резултата ще е още по-страхотен Peace

# 319
а с какво нанасяте маската?
С ръцете яко бъркаш в купата и после хлепаш по косата!

# 320
Ето снимка, незнам дали се вижда добре : http://images06.snimka.bg/000638220.jpg
Перфектна е

# 321

Супер е Peace, ти и без маската си имаш хубава коса.  bouquet

# 322
И аз съм много доволна от маската  Grinning . И при мен се забеляза ефект още след първото намазване.Благодаря на авторката на темата   bouquet Искам да кажа на всички,които се притесняват от миризмата на газ,че след като изсъхне косата не мирише. Успех на всички!  Hug

# 323
И аз съм много доволна от маската  Grinning . И при мен се забеляза ефект още след първото намазване.Благодаря на авторката на темата   bouquet Искам да кажа на всички,които се притесняват от миризмата на газ,че след като изсъхне косата не мирише. Успех на всички!  Hug
А така, кажи им, че на мен не вярват  Crossing Arms

# 324
Момичета и аз реших да ползвам тази маска.Обаче това което ме претеснява е ,че моята коса е отвратително мека и дали няма да ми стане от маската още по мека и хфърчаща?

# 325
Поръчката ми ще пристигне в началото на седмицата, леле,как ме ентусиазирахте!
Радина, страхотен блясък има косата ти!!Пуснете и другите мазали се вече по една снимчица в гръб Praynig.
При броденето из аптеки /човешки Mr. Green/ все ми предлагаха течни вит.А и Д.Някой мазал си е с това съчетание, аз съм правила маска само с вит.А, ефекта беше чудесен.

# 326
  • София
Изкупено е всичкото количество от клиниката на Автогара Овча купел newsm62 момчето направо ме пита колко ще ми трябват за да допоръча newsm47.
За  тези , които са предвидили ходене до там -вторник със сигурност ще има 10бр   newsm53
Много яка тема -благодарности на авторката  bouquet

# 327
Отивам да си взема поръчаното, до нас (кв. Стрелбище) се оказа, че има склад за ветеринарни лекарства и по телефона ми обещаха 1 шише  Mr. Green

Само да питам, в корените нанасяте ли или само по дължина на косата?

# 328
Само да питам, в корените нанасяте ли или само по дължина на косата?
Първо в корените после по цялата дължина на косата

# 329
А така, кажи им, че на мен не вярват  Crossing Arms

Наистина маската е супер.Аз днес се намазах за втори път и току що излизам от банята.За съжаление не мога да пусна снимка понеже нямам цифров фотоапарат.Пробвайте няма да съжалявате със сигурност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт