Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 333
  • 641
  •   1
Отговори
# 330
Аптекарката беше много мила, подходи с разбиране, каза, че няма как да навреди, тва са си витамини и ми каза, че разликата м/у ВИАЛИТОН и ТРИВИТАМИНОЛ е в това, че първото е на водна основа, а второто на маслена. Не знам дали е от съществено значение за маската, но тя ми препоръча на маслена, но ние така и така слагаме мас...

Айде отивам да се клепам, после ще се похваля  Grinning

# 331
Хайде пробвалите кажете става ли много мека косата?Особенно ако по пренцип е мека.

# 332
Хайде пробвалите кажете става ли много мека косата?Особенно ако по пренцип е мека.
Ами поомеква да ти кажа, обаче не кой знае колко, но гаранция че няма да `хвърчи`

# 333
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да се похваля и аз се сдобих с чудото. Струва 4,20 лв. и пише Витамин АДзЕ / кафяво шишенце с зелен етикет/. За мамите от Варна, които търсят и не знаят къде да пишат ще им кажа от къде го е взел любимия  Flutter

# 334

Моята е мека, но не съм забелязала да е станала по-мека, а по-бляскавааа  Flutter
Деси, идва ми да те разцелувам  Heart Eyes Hug  bouquet

# 335
Поръчката ми ще пристигне в началото на седмицата, леле,как ме ентусиазирахте!
Радина, страхотен блясък има косата ти!!Пуснете и другите мазали се вече по една снимчица в гръб Praynig.
При броденето из аптеки /човешки Mr. Green/ все ми предлагаха течни вит.А и Д.Някой мазал си е с това съчетание, аз съм правила маска само с вит.А, ефекта беше чудесен.
Да, ако съчетаеш витамините А,Е,Д, ефекта ще е предполагам същия, но така на ампули е 200 пъти по скъпо.Да не забравяме, че Тривитаминола струва 3.60 за 100мл.

# 336

Моята е мека, но не съм забелязала да е станала по-мека, а по-бляскавааа  Flutter
Деси, идва ми да те разцелувам  Heart Eyes Hug  bouquet
Радвам се!С всеки следващ път косата ще става все по-добре и по-добре!
Цунки и от мен Heart Eyes

# 337
Намазана съм вече и чакам чудодейния ефект!  Mr. Green Най-сетне мирясах, че от както сте почнали темата, само тва ми е в главата, как да си намеря тривитаминол и мас... Мас купих от фантастико, не знам дали е солена, направо сложих 1 с.л. Пише, че е хранителна мас  Joy

От долу на лекарството има снимки на животни, мисля, че трябва да сложат и наши

# 338
Да се похваля и аз се сдобих с чудото. Струва 4,20 лв. и пише Витамин АДзЕ / кафяво шишенце с зелен етикет/. За мамите от Варна, които търсят и не знаят къде да пишат ще им кажа от къде го е взел любимия  Flutter

Кажи от къде? И аз искам. Praynig

# 339
От долу на лекарството има снимки на животни, мисля, че трябва да сложат и наши

smile3521

# 340
Според вас каква е ролята на газта? newsm78 Аз съм изрусена и не сложих, но дали няма да се изгуби част от ефекта на маската ooooh!? Но са все пак 2-3 капки.  Confused Ако е от талкова важно значение трябва да знам Laughing.

# 341
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Ветиринарната аптека се намира зад старите хали. Мисля, че улицата се казва Ю. Скайлер. Има нарисувани куче и котка, няма как да я объркаш.

# 342
Според вас каква е ролята на газта? newsm78 Аз съм изрусена и не сложих, но дали няма да се изгуби част от ефекта на маската ooooh!? Но са все пак 2-3 капки.  Confused Ако е от талкова важно значение трябва да знам Laughing.
Ефекта на газта е следния:леко неутрализира маста,леко изсушава мазните коси и най - вече за блясъка е виновна тя-газта.

# 343

Ветиринарната аптека се намира зад старите хали. Мисля, че улицата се казва Ю. Скайлер. Има нарисувани куче и котка, няма как да я объркаш.
Благодаря!  bouquet

# 344
Ефекта на газта е следния:леко неутрализира маста,леко изсушава мазните коси и най - вече за блясъка е виновна тя-газта.
Деси...е ние русите без блясък ли ще си ходим? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт