Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 304
  • 641
  •   1
Отговори
# 435
Аз вчера се мазах с пълната версия на маската, но явно не съм отмила добре маста, въпреки че 4 пъти се мих с шампоан  Cry И сега ми седи като мръсна, на клечки, май днес пак ще си я мия...
Вие как я отмихте тази мас?!! Аз другия път май ще я направя без нея, тривитаминола и без това е мазен, пише, че има слънчогледово олио вътре...
Вече казах, че първия път мия с веро и после отгоре с шампоан!Иначе маста няма измиване!
Пък и не прекалявайте с маста!

В НИКАКЪВ  СЛУЧАЙ  S VERO!!!!AHTRE VI OPADAT KOSITE! SAMO S SHAMPOAN...TYRKATE PRODYLJITELNI VREME

# 436
Аз вчера се мазах с пълната версия на маската, но явно не съм отмила добре маста, въпреки че 4 пъти се мих с шампоан  Cry И сега ми седи като мръсна, на клечки, май днес пак ще си я мия...
Вие как я отмихте тази мас?!! Аз другия път май ще я направя без нея, тривитаминола и без това е мазен, пише, че има слънчогледово олио вътре...
Вече казах, че първия път мия с веро и после отгоре с шампоан!Иначе маста няма измиване!
Пък и не прекалявайте с маста!

В НИКАКЪВ  СЛУЧАЙ  S VERO!!!!AHTRE VI OPADAT KOSITE! SAMO S SHAMPOAN...TYRKATE PRODYLJITELNI VREME

ВЕРО НЕ! NaughtyЩе съжалявате след време!

# 437
Мале мале мили мами и дами вие наистина доста ме запалихте...в интерес на истината ковата ми е отвратителна а август месец ме очаква едно щастливо събитие и искам да си стегна малко косичката наистина ще го опитам това чудо  bouquet Деси наистина темата е златна

# 438
Вивиан, пиши ме в бройката, ако я водиш още.

# 439
Сега се разрових из Гергьовче и видях че имат :
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 100 мл бр 1,55 лв            1,86     2,42  
Тривитал АДзЕ хидрозол опаковки по 1 л бр 13,00 лв           15,60     20,28

Производство на фирма Ветбиофарм
Виви не мислиш ли че тез опаковки по 1л са по добре...замисли се малко ако една опаковка от 100мл ни стига за месец(примерно) то таз от 1л ще ни стига за 10 и така ще ни излиза двойно или тройно(в момента не ми се смята) по ефтино
айде верно се замислете ако се събереме малко повече хора от София дайте да направиме една таква поръчка и да идеме всички заедно да си я платиме или да се събереме да събереме паричките и някой да я плати а после ще си я по разпределиме

# 440
Добре,айде и аз се зарибих. Grinning

и аз се включвам във стадото Grinningвчера си купих препарата.силно засрамена влезнах в аптеката и попитах за препарата.продавача веднага ми каза''за маска за коса ли ви трябва''олекна ми.оказа се че 50%от продажбите били за тази цел.

Казвайте сега от къде тоя Тривитаминол(последно купилите го мами)

че не ми се изчита пак цялата тема.

# 441
момичета ако вивиан се отказала да води тоз списак за масова поръчка аз поемам отговорността

# 442
Отивам днес тръпнеща до зоомагазина да си взема Тривитаминола и жената ме  попари-`Ами изчерпало се е всичко, и на склад няма`.
 smile3515Вие сте виновни,изкупили сте всичко-о-о-о-о.Сега ще трябва дачакам още седмица.... newsm45

# 443
   Тия дни и аз ще се сдобия с "чудото", мъжът ми познава един ветеринарен лекар и онзи ден го срещнахме пред Билла и веднага му забих въпроса за Тривитаминола и той" За косата ли" Embarassed
Той сподели, че било български разтвора и бил по- хубавия, незнам обаче от какво е по- хубавия, но рече, че бил нежен разтвор и много добре попивал, по негов съвет позната тяхна фризьорка си слагала от Тривитаминола и в шампоана!
Смятам и аз да комбинирам маска+ добавяне и в шампоана Peace

# 444
   Тия дни и аз ще се сдобия с "чудото", мъжът ми познава един ветеринарен лекар и онзи ден го срещнахме пред Билла и веднага му забих въпроса за Тривитаминола и той" За косата ли" Embarassed
Той сподели, че било български разтвора и бил по- хубавия, незнам обаче от какво е по- хубавия, но рече, че бил нежен разтвор и много добре попивал, по негов съвет позната тяхна фризьорка си слагала от Тривитаминола и в шампоана!
Смятам и аз да комбинирам маска+ добавяне и в шампоана Peace
извинявай ама така няма ли да ни дойде доста на косичките като доза

# 445
  • Sf

Не вярвам да дойде в повече, Деси казва, че дори я прилагала тази маска 2 пъти седмично. Аз мисля да я правя 1 път седмично и да капна малко в шампоаните си, а когато забравя да се намажа някоя неделя, то поне да има ефект от шампоана с овчата магия Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Така че, мисля, да не се притесняваш Simple Smile Simple Smile

# 446
И аз съм вече в кюпа при овцете. Днес си го купих и още утре ще се наклепам. Докторчето беше много приказливо и ми каза, че на някакъв негов колега жена му си бъркала крем за лице с тривитаминол. Обеща ми да вземе рецептата така че в скоро време ще я споделя с вас. Моята коса капе ужасно. Купих си Ревалид, но за сега няма ефект. Кажете ми какво да добавя към маската, че вече се притеснявам да не ми се наложи да ходя с перука?

# 447

Не вярвам да дойде в повече, Деси казва, че дори я прилагала тази маска 2 пъти седмично. Аз мисля да я правя 1 път седмично и да капна малко в шампоаните си, а когато забравя да се намажа някоя неделя, то поне да има ефект от шампоана с овчата магия Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Така че, мисля, да не се притесняваш Simple Smile Simple Smile
може би си права

# 448
  • Откъм Варната
Нани на аз си го купих от ветеринарната аптека до Електрон.Първа частна клиника ли е не знам точно как се казва но от там си го взех.Срува 4.30лв.

Тъкмо се чудех каде да обикалям за това полезно нещо, мерси за полезната информациика, на 2 минутки е от нас. Тия дни и аз се включвам в стадото Crazy само после да няма smile3511, тя и без това мойта коса е мнооого изтощена и цъфти като за световно, чудя се как плодове не дава вече, така че каквото и да стане няма да е по зле от сега

# 449
  • sofia
smile3511, тя и без това мойта коса е мнооого изтощена и цъфти като за световно, чудя се как плодове не дава вече, така че каквото и да стане няма да е по зле от сега

Гаранция, че ще стане по добре  Peace. И моята е суха и цъфти, на всичкото отгоре пада като за световно, но ето 2 пъти се наклепах вече с тая суспензия и разликата е видима, честно.

Общи условия

Активация на акаунт