Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 298
  • 641
  •   1
Отговори
# 450
Горките овце,останаха без лекарство.Изкупихме го.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 451
Някой от Бургас ако се интересува мога да му дам координати на аптеката, от която си купих овчето мазило.

# 452
  • Бургас
Някой от Бургас ако се интересува мога да му дам координати на аптеката, от която си купих овчето мазило.

Кажи, ако е близко до Славейков.
В петък ходих до един ветеринарна лечебница в Игрев, но имаха само 1 шишенце, което беше наченато. Ветеринарния лекар беше за стока и колежката му каза, че ще зареди тези дни понеже много се търсело Wink. Момичето, каза че знае за тази маска още от студенските си години, преподавателя я споделил с тях.
Но, тя каза че я смесва само с масло от жожоба или бадемово масло.

# 453
  • Бургас
Аз искам, моля Grinning. В събота пратих мъжа ми на разузнаване, но не открил. Иначе голям смях отнесох за овчето мазило, но пък милия много отговорно ми го търсеше.

# 454
извинете имам един въпрос към всички ако добавиме и витамин Е има ли опасност да навреди или напротив ще подсили ефекта

# 455
  • Варна
Леелееее горките животни...особено младите овчици Mr. Green
Незнам за Тривтаминола, но основата на маската е много добре, едно време майка ми си е спасила косата с газ, мас и жалтък. След като ме е родила, е започнал страшен косопад, направо е започнала да оплешивява и то отпред на мястото на бретона, тогава започнала маската и си възвърнала косата, тя попринцип има хубава коса. Аз също съм я правила и бях доволна. Малко кофти мирише, аз даже съм я правила с една супена лъжица газ, мас и един жълък и оцет или водка. Сега ще пробвам с този Тривитаминол.   bouquet

# 456
ходих до една аптека наблизо, че съм редовен клиент и ме познават, да ми търсят Тривитаминола. Дано има резултат, че нямам достъп до вет. апт. и  Sad искам и аз маска!
Пускайте повечко снимки, да си направим списък на започналите терапия, и след време да сравняваме резултатите  Hug

# 457
Аз вчера се мазах с пълната версия на маската, но явно не съм отмила добре маста, въпреки че 4 пъти се мих с шампоан  Cry И сега ми седи като мръсна, на клечки, май днес пак ще си я мия...
Вие как я отмихте тази мас?!! Аз другия път май ще я направя без нея, тривитаминола и без това е мазен, пише, че има слънчогледово олио вътре...
Вече казах, че първия път мия с веро и после отгоре с шампоан!Иначе маста няма измиване!
Пък и не прекалявайте с маста!

В НИКАКЪВ  СЛУЧАЙ  S VERO!!!!AHTRE VI OPADAT KOSITE! SAMO S SHAMPOAN...TYRKATE PRODYLJITELNI VREME

ВЕРО НЕ! NaughtyЩе съжалявате след време!

В никакъв, ама в никакъв случай не мийте косата си с ВЕРО! В него има сода, какви ли не още химикали! ХорАТА  ръкавици си слагат  като мият с веро, вие на косата си  го изливате! Много добре се измива с шампоан! Разтопете маста предварително и по-лесно ще се отмие. Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

Последна редакция: пн, 08 май 2006, 18:30 от eve-nadine

# 458
правила съм си маски със зехтин, дори веднъж добавих и доста балсам - не е имало проблеми с измиванто. Е, с мас не съм пробвала. Но това веро малко е подозрително, сигурно наистина вреди на косата малко или много ..... няма ли някоя опитна фризьорка сред нас да даде акъл?  Laughing

# 459
няма ли някоя опитна фризьорка сред нас да даде акъл?  Laughing[/color]

За  какво е опитна фризьорка???! Верото е за тенджери,чаши и порцелан......не е за кожа,лице и коса!!!!!!!!Оставете шампоана да подейства няколко минути, после  търкайте косата 2--3 минути и ще се отмие!!

# 460
И аз си го взех. Вет.лекар веднага ме заби с въпроса "За косата нали?"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За тези от Пловдив - Гагарин до пазарчето, ветеринарната клиника разполага с лекарсвото - 4лв.

Освен това лекаря ме посъветва да си купя спринцовка с игла за маслен разтвор и сивата капачка да не я махам, а да си взимам дозата с иглата, както и да държа шишенцето в хладилника.

# 461
извинете имам един въпрос към всички ако добавиме и витамин Е има ли опасност да навреди или напротив ще подсили ефекта

Ще подсили ефекта. Peace

# 462
  • Варна
Хайде и аз съм в стадото. Днес минах през аптеката, която е на Шипка и умрях от срам. Хей коя мама изпортила, че от форум сме разбрали за Тривитаминола. Embarassed Laughing
 Умрях от срам - влизам и питам, а той се усмихва и вика от форума ли и аз ми такова... ми да. И той ето имате късмет последното и вика иначе сме поръчали да донесат. Joy
А аз се връщах от работа и викам ух, че студено влизам в аптеката и после си хващам буса, но като излязох от аптеката така бях се сгряла от притеснение, че за нула време се прибрах пеш. Joy

# 463
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хайде и аз съм в стадото. Днес минах през аптеката, която е на Шипка и умрях от срам. Хей коя мама изпортила, че от форум сме разбрали за Тривитаминола. Embarassed Laughing
 Умрях от срам - влизам и питам, а той се усмихва и вика от форума ли и аз ми такова... ми да. И той ето имате късмет последното и вика иначе сме поръчали да донесат. Joy
А аз се връщах от работа и викам ух, че студено влизам в аптеката и после си хващам буса, но като излязох от аптеката така бях се сгряла от притеснение, че за нула време се прибрах пеш. Joy
Признавам си без бой:НЕ СЪМ АЗ!!!!!! Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 464
Признавам си без бой:НЕ СЪМ АЗ!!!!!! Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Ха, направо се скъсах от смях JoyИ слава ни се носи - на миещи се с "овчи" шампоан hahaha Joy
А сега сериозно ,нали на никой не му е опадала косата?Ще взема и аз да се престраша Blush
Днес питах мойта фризьорка и тя мига ,мига на парцали и каза ,че за първи път чува Thinking

Общи условия

Активация на акаунт