Тайната на дългата и гъста коса...

• 227 298
  • 641
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Хайде и аз съм в стадото. Днес минах през аптеката, която е на Шипка и умрях от срам. Хей коя мама изпортила, че от форум сме разбрали за Тривитаминола. Embarassed Laughing
 Умрях от срам - влизам и питам, а той се усмихва и вика от форума ли и аз ми такова... ми да. И той ето имате късмет последното и вика иначе сме поръчали да донесат. Joy
А аз се връщах от работа и викам ух, че студено влизам в аптеката и после си хващам буса, но като излязох от аптеката така бях се сгряла от притеснение, че за нула време се прибрах пеш. Joy

ООО това го преживях още в четвъртък Joy, после половин час се хилех сама по улиците. Само че аз нямах късмет да има налично. Кога ли ще им доставят пак, че като гледам сте го изкупили?

# 466
Е разбихте ме с тая рецепта....но човек се учи докато е жив Sunglasses Между другото като гледам рецептата то си е с газ,мас и оцет..то това си е най-добрата маска за коса от край време.Успех на всички

# 467
Аз като бях малка и като се сдобиех с въжки,майка ми ме мажеше с тази смес и една лъскава косата ставала(по нейните думи).Аз си го закупих от тук за 3.20лв и ще се наклепам скоро,само че без мас.

# 468
а след колко време се забелява първия резултат?и задължително ли е да използвам продукта в тази маска за коса която сте дали?
хайде някой няма ли да ми отговори???и къде във варна мога да го намеря?

# 469
Някой от Бургас ако се интересува мога да му дам координати на аптеката, от която си купих овчето мазило.
Аз искам, моля Grinning. В събота пратих мъжа ми на разузнаване, но не открил. Иначе голям смях отнесох за овчето мазило, но пък милия много отговорно ми го търсеше.
Аптеката, от която си го купих е в М.Рудник-ул.Петко Войвода 34, а тел. са 056 553107 и 0886800835. Успех.

# 470
От няколко дни гледам заглавието, ама си викам Айде, пак някоя щуротия Mr. Green Ама сега изчетох всичко и така ме зарибихте, че след малко отивам до една близка ветеринарна клиника с разпечатка на имената и състава на тез илачи, да видиме дали ще ги има Simple Smile А баща ми 30год. е  овцевъд /зоотехник де, не овчар/ ... Оф, дано да подейства че в чудо съм се видяла с моята тънка, постоянно падаща коса.

# 471
  • Paris
Ветеринарни аптеки Бургас-Изгрев до супермаркет Аско, бул. Христо Ботев от страната на Александровска.

# 472
а след колко време се забелява първия резултат?и задължително ли е да използвам продукта в тази маска за коса която сте дали?
хайде някой няма ли да ми отговори???и къде във варна мога да го намеря?

Във Варна- Над Електрон- Обединена ветеринарна клиника мисля,че се казва.Другото място е на "Пискюлиев"- срещу Рибната борса-на ъгъл се пада- ветеринарна и селскосопанска аптека.

# 473
Айде и аз съм в кюпа - купих го на майка ми и чакам резултати, дали и аз да си го копувам.
И преди бях чувала за това чудо, но не смеех, поради липса на инфо. Но сега , след толкова суперлативи- юруууууш на маслинитееее  Joy

# 474
  • Бургас

Аз искам, моля Grinning. В събота пратих мъжа ми на разузнаване, но не открил. Иначе голям смях отнесох за овчето мазило, но пък милия много отговорно ми го търсеше.

Вчера си купих две опаковки от ветеринарния кабинет под Билковата аптека (на Ботева). Под входа на билковата аптека има книжарница, на гърба на книжарницата е ветер.кабинет (т.е. на една площадка са). Струва 4лв. Дедето който работи там, хич не ме пита за какво ще го ползвам, на изпращане ми вика: " Другия път да дойдеш, да ти видя лъскавата косичка" Wink

Във ветеринарния  кабинет с/у Китайския ресторант в Изгрев, трябва да са заредили.

В новия търговски център на Младост, има ветеринарна аптека, но там не съм проверявала.

# 475
 А аз не мога да си намеря в целия град въпросното чудо smile3511 smile3511,ще си остана плешива и безцветна smile3518 Косата ми започна да пада по-обилно,и започвам да се чудя,ако не намеря въпросното мазило,дали да не си купя от ампулите на Рене Фюртерер-моля,ако някой е ползвал,да ми каже дали имат ефект и трябва ли да се съчетават с друг техен продукт Cry

# 476
  • Бургас
А аз не мога да си намеря в целия град въпросното чудо smile3511 smile3511,ще си остана плешива и безцветна

Чак пък в целия град да го няма Rolling Eyes Отиди до най-близката ветеринарна аптека или ветеринарен кабинет и си поръчай 2-3 опаковки, никой няма да ти откаже!

# 477
Цитат на Веничка: От долу на лекарството има снимки на животни, мисля, че трябва да сложат и наши !

наистина зарибяването е супер!

Поздравления за Авторката на темата! Не зная дали има конкурс за Тема. но Ако се учреди, тази тема е за 1во място!

Много се разведрих с тази тема! Успех ( искрено го желая ) на всички!

Какво ли не правим за тази пуста красота!

Мисля, че козметичните фирми могат или да фалират, или да спечелят, ако четат тук! Laughing

# 478
Абе ще пробвам и аз това овчо чудо пък да видим Thinking.
И аз да споделя нещо, преди година почнах да пия витамин А и Е  и оттогава косата ми спря да пада и стана по лъскава .
Ама съм се закрастила да я пускам дълга така , че утре  afwitch  във ветеринарната аптека Mr. Green

# 479
В момента съм с въпросната маска на главата увита в тюрбан!!! Laughing
Изпълних я точно както пише Десислава, само дето мисля че няма да се измия с веро накрая!!!  Naughty
- звучи ми много ...как да кажа - "съдомиялно"  Laughing
Ще докладвам ако резултатите са поразяващи!

Общи условия

Активация на акаунт