В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 33 086
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
За пръв път чувам честно казано за кървене от контракции. Стискам палци да е нещо безобидно, но се презастраховай при всички случаи.

# 256
Добре дошла Mogu  Hug С почти еднакви термини сме, аз съм за 06.10.
Аз съм от Ловеч, но ходя в Плевен при д-р Славов в Авис Медика! Ти къде си се ориентирала?

# 257
И при мен не е непоносимо гадене, но като се нахраня (не ям много и не се тъпча) ми става гадно. Общо взето мога да кажа, че ям с желание само сутрин, а от малка не закусвам  Mr. Green шантава работа. Но все си мислех, че толкова късно няма да ме хване това, макар че все още съм си в 1-ви триместър.. Надявам се скоро да отшуми!  Praynig

PeacockLove, и аз точно в 9-та седмица прокървих, но при мен имаше и отлепване, влязох в болницата за 5 вечери и през цялото време бях на системи (а лекарят, при когото тогава ходих, но се надявам да нямам вече срещи с него и да си ходя при новата, ми каза аз да си избера да вляза ли или не, няколко пъти му казах, че не знам кое е по-добре, все пак не съм лекар, да каже той - аз да съм си изберяла  ooooh!). Сега си пия чинно но шпа значително количество и утрогестан и съм в болничен за месец. Мисля, че е най-добре да полежиш малко в болница, не е никак приятно, но сякаш е най-сигурно, все пак там постоянно ще има кой да те наблюдава  Peace

# 258
А с отлепването какво се случи? Защото аз от месец лежа и още го имам, макар и вече в по-добро състояние?

# 259
Тия хапчета кога мислите, че ще подействат? Хич, не ми е спокойно Sad

# 260
Ами вчера ходих на лекар, понеже заради стария "загрижен и кадърен" лекар имам гъбички, защото ми даде антибиотик, за да не се инфектира хематома, където е отлепването и аз изрично казах, че винаги гъбясвам от антибиотици, да ми даде нещо превантивно, е, не ми даде и резултатът  не закъсня  #2gunfire Та вчера ходих при новата ми лекарка, която каза, че отлепването все още го има, но е нормално, защото те трудно зарастват. Каза да си почивам, да лежа, да се пазя и да си пия лекарствата, но ти ме притесняваш като казваш, че вече месец и още го имаш  Rolling Eyes

# 261
  • София
PeacockLove, аз съм на мнение, че негативното мислене не води до нищо хубаво. Бъди възможно най-спокойна. Пази леглото, храни се в него, само до тоалетна ставай. Ако продължаваш да не се чувстваш добре, без да се замисляш потърси второ мнение. По-добре да полежиш и в болница, ако се наложи, все пак важна е крайната цел.

На новите момичета, добре дошли. Лека бременност Simple Smile

# 262
Ами вчера ходих на лекар, понеже заради стария "загрижен и кадърен" лекар имам гъбички, защото ми даде антибиотик, за да не се инфектира хематома, където е отлепването и аз изрично казах, че винаги гъбясвам от антибиотици, да ми даде нещо превантивно, е, не ми даде и резултатът  не закъсня  #2gunfire Та вчера ходих при новата ми лекарка, която каза, че отлепването все още го има, но е нормално, защото те трудно зарастват. Каза да си почивам, да лежа, да се пазя и да си пия лекарствата, но ти ме притесняваш като казваш, че вече месец и още го имаш  Rolling Eyes

Твоето от колко време е? Аз прокървих в 7 г.с. От тогава лежа и си пия хапчетата. Вече месец. Вчера ме прегледаха и казаха, че отлепването още го има, но е по-добре вече. Кървенето ми спря, макар че се появи на 2 пъти. И аз не спирам да се тревожа, но с това няма да си помогнем. Затова повече положителни мисли, аз не се товаря с нищо, макар че имам и друго дете. Старая се да си лежа повече, но беше почнало много да ми се повръща от лежането и почнах да седя в леглото, иначе стомаха ми идваше в гърлото редовно. Sick Пия Дуфастон 3х1.

# 263
При мен беше в края на 8-ма, началото на 9 г.с., сега съм 10+5, вече 12 дни си лежа/седя, като изключим обикалянето да си взема болничен, да го занеса на работа, после да ходя пак на преглед за гъбичките...  ooooh! На мен доста ми се вие свят, може и от лекарствата, и от лежането да е, до преди  1-2 дни като станех да отида да се храня в кухнята с ММ, започвах много да се задъхвам, все едно съм бягала, така че лежането ми идва добре дошло засега.

# 264
Няколко познати симптома...Аз се задъхвам сутрин и имам силно сърцебиене. От дългото лежане, според мен, стомашните сокове ми се качваха в гърлото и гаденето беше непоносимо, стигащо до повръщане. Не можех да храня и съм свалила 5 кг за това време. Течности почти не можех да пия. Съпруга ми реши да ме съвземе тези дни с много сокове на сила и малки похапвания, като се старая основно да седя в леглото, че мисля от лежането по-зле ми става. И започнах да се чувствам леко по-дoбре. Аз също излизам само до лекаря, за изследвания и до WC  Mr. Green Но за 1 месец лекичко почнах да психясвам и днес излизах до магазина Embarassed

# 265
Ох, и аз се притеснявам как ще изкарам, но ще стискам зъби, важното е малкото ми човече да е добре! Но ми е трудно де, особено както съм свикнала все нещо да правя у дома, а ММ, горкия, колкото и  да има желание, не ги прави както искам нещата, трябва да му обяснявам подробно, то става като наставление  ooooh! а и все пак ходи на работа, а тя е свързана с физически труд и се уморява. Трудно си е, но ще се справим и вече всичко ще бъде наред  Heart Eyes

# 266
Да, моят съпруг в момента е поел всичко. Работи, пое и мои клиенти, гледа детето, пазари, чисти и готви. Не мога гък да кажа, всичко е поел на гърба си, смао се моля да сме добре с бебето.
Пожелавам го и на теб! Simple Smile Hug

# 267
Благодаря ти и аз ти го пожелавам  Embarassed както и на всички останали момичета!

# 268
Здравейте отново, момичета!
Добре дошли и на новите бъдещи мами! Доста варненки обаче се събрахме, задължително по-нататък трябва да си направиим среща Simple Smile
Мен вчера ме изписаха от болницата, лежах там три дена и нещо. На никого не го пожелавам, вземайте мерки от рано. Но пък добре ми се отрази, защото не съм повръщала след лечението, само ми се гади засега. Ям по мъничко някакви гръцки ягоди, кивита и много айрян, бистрите леки супички също ми понасят.

Лизи, Анетка - не пуснахте ли веднага урина? Резултата става за 3 минути. До кабинета на мойта АГ има лаборатория и веднага ме накараха да пълня чашката. 1 левче само трябваше да платим и веднага ме пратиха в болницата. Лошото е, че много бавно стана влизането и изписването - заради тези пръстови отпечатъци и регистрирането в три програми на компа и като забие и ааайде рестартирай и пак пускай. Лудница беше. А най-гадното е, че трябваше пъвите дни по 3 банки на ден да вливат - 6 часа без да мръднеш.

На останалите - бъдете спокойни и ако се налага взимате болничен и почивате вкъщи. Засега само това ни трябва - по-малко дразнещи фактори. Само положителни мисли и енергия.  Hug

# 269
Не съм си пускала, но споделих на доктора моите проблеми, явно е преценил че няма нужда за сега.
Ама и не ми се влиза в болница Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт