В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 740
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Аз пия Пренатал по препоръка на док.Доволна съм като цяло,но много трудно ги гълтам,защото са ужасно големи и все ми засядат в гърлото. Crazy

# 601
Жани,супер а пола видяхте ли?
И аз съм другата седмица на преглед и малко съм се притеснила,но нямам търпение пак да си видя мъничето.
Всичко е наред,не се притеснявай. Hug
Как ги смяташ седмиците? На мен калкулатора ми дава 11 седмица и 1 ден,с последен цикъл на 03.01.Една седмица след теб съм.Значи всичко си е в норма,един ден разлика нищо не е. Wink
Стефи, и аз съм с последна менструция 3.01 и по прилажението в телефона съм 11+1 но АГ онзи ден ми каза 10+3 (трябваше да е 10+6). Обясни уж че е нормално да има -/+ 2-3 дни защото единия път се е изпънало, другия може би не съвсем.... ами надявам се всичко да си е наред наистина:)

# 602
Аз също съм на Пренатал, но днес д-ра ми каза след 21 дни да ги спра. Не знам как точно ги изчисли, но уви  Laughing
По схема ще спирам следващите 7 дни и другите лекарства / дуфастон, естрофем и ношпа/, а утрогестана ми каза днес да го спирам окончателно.

# 603
Да. Аз също от днес намалям Дуфастона. Но пък почвам магнезий.

# 604
Тони,всичко ще е наред и при теб.Нормално е да има няколко дни разлика.

Жани,а защо ще ги спираш витамините?Витамини винаги си трябват,какво ти каза лекарят?
Аз сега слагам само Кринонгел.През устата нищо не пия.На последния преглед док каза да го слагам до 12 г.с и после направо да го спирам.Каза,че няма нищо да му стане на бебето,но мен малко ме е шубе честно казано.
Но щом ми е казал,ще го слушам какво ще правя. Simple Smile

# 605
Здравейте,
И аз забелязах, че според телефона програмата, в която си отбелязвах датите съм 10 седмица и 4 дни, а според видеозона в понеделник бях 10 седмица и 6 дни. Начална дата на последният цикъл 07.01 и като термин ми казаха първо 14.10, в понеделник ми акзаха 11.10
Но това с термина е малко условно, защото тук една колежка беше с термин 27.03 и роди миналата седмица.
За втори път видяхме бебчо и много се развълнувах, че от точка или бобче, както го наричах вече прилича на човече махаше с ръчичка и риташе с крачета Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 19:06 от DessYPiglet

# 606
Момичета аз нещо се притеснявам като Ви чета, днес бях на претлед при друг лекър и той като предишния ме попита дали пия само фолиева... в 10 гс сме с бебо, а като виждам Вие пиете и други витамини..

# 607
Аз си пия едни растителни витамини, уж без химии вътре. Още в края на февруари ми казаха да си купя Пренатал, но тогава се случиха нещата с прокървяването и съвсем ги забравих, останаха на заден план. След като се поуталожиха нещата се поразрових и се спрях на тези, АГ ми ги одобри, отделно продължавам и с ФК до 20 седмица, така ми каза АГ...

# 608
Надя,аз също пиех само фолиева но питах док и за витамини и чак тогава ми изписа.Моят док по принцип не е почитател на приемането на големи количества лекарства било то и под формата на витамини.Но сега с тях ми е по-добре,малко по-енергична съм.Поне до колкото може. Laughing

# 609
На мен ми казаха само фолиева киселина, но пък днес видях мъничето да шава с ръчички и крачета и толкова много се зарадвах.

# 610
Здравейте момичета,чета всеки ден и много се радвам за всички Simple Smile Интересно ми е да ви питам колко често ходите на лекар тъй като съм ходила само два пъти и не са ми взимали нито кръв нито урина? На 29 съм на БХЦ а на 5 на ФМ. Имаше и някоя от вас с термин 07.10 всъщност исках да я попитам дали успява да разбере в коя седмица е защото аз лично не мога :Д

# 611
Ооо,забравих да ви споделя аз пия Биозин мама много съм доволна не знам дали е от него ама много ми се втвърдиха ноктите Simple Smile преди една година пих само обикновен Биозин който не е за мамчета и също съм много доволна Simple Smile

# 612
Аз съм с термин 07.10 и съм в 11+5. Защо си в два различни дни на БХС и ФМ, на мен всички лекари постоянно ми повтарят, че трябва да дам кръв непосредствено преди ФМ  newsm78

# 613
Според моята докторка нямало смисъл от ранната ФМ и отивам на своя глава а за БХС каза първо при нея на преглед и после в майчин дом да дам кръв

# 614
  • Русе
И на мен ми казаха БХС, а на следващия ден рано кръв в лабораторията.
За ФМ не съм я питала, не знаех че пак трябва да се дава кръв за нея

Общи условия

Активация на акаунт