В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 2

• 32 699
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
На мен и сливите не ми помогнаха.
Преди като бях в болницата не ме пускаха, докато не кажех,че съм я свършила тая работа. А то не ставаше и не ставаше. Накрая майка ми донесе свещичка. И така ме пуснаха Cry

# 691
На мен ми дадоха свещичка и нищо не стана, чак на следващия ден след втората свещичка се получи нещо, но пак доста трудно  ooooh! Не съм лесен случай аз, при мен и психическата бариера много влияе, бях с още две жени в стаята и от тях също ми беше неудобно...

# 692
Аз съм право черво и нямам такива проблеми. Даже като раждах още на другия ден свърших работата. Сестрите не ми вярваха - мислеха, че лъжа, за да получа храна хахах Simple Smile а, аз супер редовна си бях. Казаха, че такива като мен са рядкост и да съм се радвала, защото иначе докато "не пуснеш гълабите" не те пускат у дома Simple Smile

# 693
Ами то си е за радост да ти кажа, освен, че действа ужасно на настроението, е и много вредно да не ходиш редовно, не само по време на бременност. И си е ангажиращо постоянно да мислиш какво да ядеш и да не ядеш, че да нямаш много проблеми след това  Mr. Green Голяма тема отворихме!!

# 694
Голяма тема отворихме,да. Simple Smile
Но си е от значение.Аз понякога имам чувството,че от спазмите в червата получавам и контракции,а това изобщо не е добре за бебо.
Иначе ходя всеки ден до wc,но без сиропа го правя с големи затруднения.А и вече 15 мл не ме оправят и понякога се налага 40-50 да изпия. Rolling Eyes

# 695
Стефи, а с водата как си ? Пий повече вода, това също много помага  Hug , по 2л дневно.
Знам, че знаеш и се извинявам, че ти го казвам, ама да си кажа  Blush

# 696
Оо да,вода задължително.Меря си всеки ден минимумът ми е 3 малки бутилки поне.Така добивам представя дали пия достатъчно вода.
Отделно и всяка вечер прясно мляко с мед.През деня по 1 кило киви,домати и какво ли още не,но трудна работа. Confused

# 697
С вода, без вода, все тая при мен, по принцип си пия много вода, ефектът е при ходенето по малка нужда. А какъв е този сироп? Досега през годините всички лекари, с които съм се консултирала относно проблемът ми, са ми казвали да използвам лекарствени средства (дори и против газове) в много краен случай, защото правят червата още по-лениви и всъщност дългосрочно имат  обратен ефект. Затова и все гледам по естествен начин да се справям. Ако този сироп е такъв, може просто да привикваш към него и затова да ти трябва по-голяма доза...  Rolling Eyes

# 698
За сънищата и аз ги сънувам едни филми ..  ooooh! Даже тази нощ сънувах (доста реалистично), че се чудя как да се подстрижа късо. Аз отделно си планувах да се офъкам на черта, че тази дълга моя коса вече ме изнервя #Crazy А тази нощ направо си сънувах, че ще я режа още по-късо  Grinning Нещо такова:

Което сега си го мисля.. И направо ще е радикална промяна за мен, дет цял живот съм била с дълга коса  Simple Smile
Не знам дори лесно ли се поддържа такава прическа. Дали след първия ден няма да се сплеска и да  изглеждам като с 2 косъма на главата  Joy

А иначе и аз напоследък пия повече вода от преди, защото ожаднявам по-бързо. Интересното е че преди обичах много да пия кола, а сега не ми се пие хич.

# 699
Аз пия Лактулоза.

# 700
viki_web , ако косата ти е на един пласт и е поне 20 см и реално решиш да я отрежеш по-добре я дари след това. Аз толкова се бях натроила,че ще режа и дарявам моята ама няма да е сега.

# 701
PeacockLove, определено много бих желала да я даря, тя е дълга и права, но е изрусявана  Rolling Eyes От 10 години се боядисвам и мисля, че няма да я приемат за перуки... Не знам , може би трябва да попитам.

# 702
PeacockLove, определено много бих желала да я даря, тя е дълга и права, но е изрусявана  Rolling Eyes От 10 години се боядисвам и мисля, че няма да я приемат за перуки... Не знам , може би трябва да попитам.

Питай тук

# 703
Здравейте,
Мислех, че само на мен ми се случва да се будя по часовник към 3 и да броя мухите някоко часа.
В началото на бременноста също се събуждах изпотена и се преобличах.
Вечер се подувам, като слон, но поне си мисля, че овесените ядки от зкауската ми спестяват проблемите с тоалетната Simple Smile
Докторът ми каза, да ям сушени плодове.
В понеделник, като видяхме бебчо, бях в 10 седмица и 6 ден и махаше с ръчичка и риташе с крачета, но в едно положение си беше.

# 704
Тази нощ за първи път спах без да мръдна от полунощ до 7 ч. Това си е цял рекорд. Иначе към 4 ч. Ставам и после 30 Мин дом заспя пак. Ама днес така ме мързи! Не ми се мърда от леглото.

Общи условия

Активация на акаунт