ЕНДОМЕТРИОЗА - ТЕМА 12

• 72 992
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Освен за задържане, за ЛФ и за регулиране на Ц ...пише в листовката , че се изписва и при Ем newsm78
Не знам добре ли е или не , че ни ми е изписан?  За съжаление нямам тел на док ...писах имейл ...дано отг скоро.

# 136
Здравейте, момичета !
Аз имам един въпрос свързан с болките при ендометриоза .Интересуваме дали изчезват след лапароскопията и инжекциите ?

На мен ми направиха лапароскопията декември 2016г, след 1 инжекция имах цикъл и имах леки болки. След 2 нямах цикъл, но след 3 имах отново цикъл и леки болки Confused, затова направихме и 4 инжекция. Сега ми казаха да спра инжекциите и да чакам да ми дойде до 45-60 дена и се чудя ще се върнат ли отново болките и дискомфорта ?!
Питам ви защото искаме да правим опити за дете, а с тези болки никак не ми харесва !!! newsm78

Всъщност моята история започна с болките и дискомфорта преди години. Sad Ходех по гастроентеролози, но нищо не намираха. Докато преди 2 години не ми откриха колит и ендометриозата. И до ден днешен не мога да разбера по какъв странен начин са свързани тези двете!?...  Но те определено са свързани защото болките са местещи се и с освобождаването на газовете ми олеква, но около менструация и овулация винаги се усилват. Confused..... Затова след като си почистих червата с хомеопатия от всякакви бактерии и вируси, последното което остана като предположение бяха срастванията. Thinking  И аз очаквах след лапарото болките рязко да спрат, но уви май не е точно така Sad((.....

Ако някой е имал болки при ендометриозата нека сподели своят опит и изчезват ли те някога ?! Praynig

Понеже и аз много залагам на хомеопатия,ако искаш ми вярвай,но пия чай от джоджан всеки ден + 2 с.л.ленено семе смляно и болките ми изчезват за следващият МЦ,в момента ,в който ми писне да ги правя и пия тия неща пак започва да ме боли по време на МЦ  Peace
Джоджана знам,че ми се изписва ,за да държал тестостерона в граници .. въпреки,че нямам доказан проблем там, А за лененото можеш да прочетеш много и всикчко е вярно!

# 137
Да знам ,че лененото семе пречиства добре . Аз пих преди 2 месеца тинктура от карамфил и други билки за пречистване от паразити, след като предишната година пих хомеопатия за изчистване от бактерии и вируси. По добре се чувствах но болките не изчезнаха съвсем.... newsm78 Ще пробвам и джоджана, но се притеснявам да пия силни билки и да правим опити за бебе !? Sad((

# 138
Ленено не го спирам ,изчвзнаха ми от него кръвоносни зведички по лицето Simple Smile
Ина фолиема к
омега 3,
омега 6
 и още куп полезни неща ,включително за разширени вени,хемороиди и.н.
 За джоджана от хомеопата знам,че е ОК докато бебеправиме нямло проблем,а ибто е една лъжичка в 200 мл,а в ядвнето нямаш ли?
За паразити и тем подобни моя хомеопат много ги отрича,но всяка профилактика е добре дошла!
М/у другото от следващият м пия квото на пия до О,а до 3 ден след О ще ям ананас (щото го четох взачатие за рускинте,че на ин витро ядяли  ананас до 3ят ден помагало за имплантацията Grinning ако не друго поне ще ни е вкусно)

# 139
  • Варна
Хм.. тея болки са много сложно нещо. Аз имах болки преди лапарото само, когато ми се подуеше корема и имах газове. След лапарото имам доста по-често болки само в яйчника,където беше кистата и  който е с намалени размери след лапарото. Не че са нетърпими, но почвам да си свикам с тях.

Да се похваля, че тази седмица ми беше последния 6-ти Золадекс  Laughing Laughing
Сега ще чакам онуй нещо дето цикъл му викали  Joy

Чудя се като ми дойде да си купя ли някакви добавки, или да си направя някакви изследвания на хормоните Grinning Grinning 

Досега се страхувах от страничните ефекти , сега се плаша от това колко ли ще чакам, за да ми дойде , а после съм убедена , че ще бъда под стрес дали пак няма да се образува киста и дали ще успея бързо да забременея... голямо съм КУКУ   Joy Joy Joy

Между другото, тея странични ефекти ама така да НЕ бяха нищо страшно !!!!

# 140
  • In transit
Досега се страхувах от страничните ефекти , сега се плаша от това колко ли ще чакам, за да ми дойде , а после съм убедена , че ще бъда под стрес дали пак няма да се образува киста и дали ще успея бързо да забременея... голямо съм КУКУ   Joy Joy Joy

не си само ти...аз всеки месец ходя при докторката да съм спокойна, че няма нещо излишно там долу. Даже предния месец имах О и от двата яйчника с еднакви размери, че като ми дойде ходих да види да не е останал някой от двата.  Mr. Green

# 141
Споко,значи всички в тази тема сме КУКУ Simple Smile  и все пак не забравяйте крайната цел ,тя опрявдява всичко  Hug

# 142
Лейди,и аз ядох ананас в дните около трансфера ми.И незнам дали благодарение на него забременях,но пък е много вкусен. Flutter

# 143
  • In transit
Лейди,и аз ядох ананас в дните около трансфера ми.И незнам дали благодарение на него забременях,но пък е много вкусен. Flutter
ананасът е пълен с бромелаин, който има доста полезни свойства  Hug

# 144
А аз не вярвах  Shocked
може ли на диета с ананас Grinning
Е,момичета да се залавяме за ананаса ДО 3ят ДЕН,нали! Hug

# 145
Ей, ще се запася и аз с ананас  Peace
Мисс, да споделиш как ти е Ц ,дали е дошъл на датата , колко дни и болезнен ли е .
За болката и аз имам болка от страната на кистата, обаче док твърди че не е от нея  newsm78

# 146
Лейди,ананас ядох до 3 ден след трансфер,което ще рече до 7 след пункция(или овулация),общо 4 дни.После съм чувала,че се препоръчва,защото може да предизвика контракции.И с хубавите неща не бива да се прекалява. Wink

# 147
  • Варна
Ей, ще се запася и аз с ананас  Peace
Мисс, да споделиш как ти е Ц ,дали е дошъл на датата , колко дни и болезнен ли е .
За болката и аз имам болка от страната на кистата, обаче док твърди че не е от нея  newsm78

Ама то на коя дата трябва да ми дойде ? На датата на която са ми поставили последната инжекция ?

# 148
Лейди,ананас ядох до 3 ден след трансфер,което ще рече до 7 след пункция(или овулация),общо 4 дни.После съм чувала,че се препоръчва,защото може да предизвика контракции.И с хубавите неща не бива да се прекалява. Wink
http://www.fertipronutrition.com/?p=77
ЕТО, ТУК ПИШЕ Simple Smile НЕ ППРЕДИ О. И НЕ СЛЕД 3-4ДЕН СЛЕД О. chef Laughing

# 149
Прочетох.Ами пише същото което казвам и аз.Или до 3-4 дни след трансфер пише,а трансфер се прави на 3 или 5 ден след пункция(овулация). Wink

Общи условия

Активация на акаунт