Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 622
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 745
Франческа, много хубава абитуриентка имаш!

# 2 746
  • София
от линка на Г-ца  Hug  http://i.imgur.com/1hvWtJX.jpg

много смел младеж  Mr. Green

Blush мързи ме да отварям всеки поотделно  Blush
Аз само това виждам.
Цитат
Достъпът до i.imgur.com бе отказан
Нямате пълномощия за преглед на тази страница.

# 2 747
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Снимки качени в игмур не се виждат във форума  Peace

# 2 748
  • Gotham City
Даваш дясно копче върху счупената иконка Open image in a new tab след това рефрешваш новия таб

Цитирам си поста, относно снимките в imgur.

Ако питате за последния младеж, който аз публикувах, актьор е, вътрешен хумор помежду ни с Лисичката

# 2 749
Ужасно е дразнещо да се трият снимки от темата. Не че съм толкова любопитна, но или снимки се качват и се оставят или въобще не се качват. Сега прочетох последните 25 страници, като над 5 от тях бяха с коментари и дискусии за несъществуващи вече снимки, за което не са виновни коментиращите (да не се разбира погрешно bouquet), имащи "късмета" да се в точното време в темата Tired...

# 2 750
Извинявам се , но трябваше да я изтрия моята снимка  Peace

# 2 751
Аз нищо не виждам публикувано през този сайт и нямам време да копирам линкове и т.н.
Като пускате снимки, правете го така че да се вижда от всички.

А който пък не иска да му се гледат снимките, хич и да не ги качва тук.
Който реши, ще я свали за секунда и после пак може да я качи и да я остави достъпна през цялото време.

# 2 752
  • Gotham City
  hahaha

Сайта на Прикачи не работи за пореден път, а и за качване на много снимки е удобен imgur, защото може да се качват на албуми. Не знам защо ти се налага да копираш линкове.

# 2 753
А който пък не иска да му се гледат снимките, хич и да не ги качва тук.
Който реши, ще я свали за секунда и после пак може да я качи и да я остави достъпна през цялото време.

Че чак има и молби отново да се публикуват "безценните" снимки, детската градина ряпа да яде (справка последните 20 страници) Sick

# 2 754
Разгледах албума в  imgur, харесах си доста абитуриентки. И снимките са хубави с ухилени лица, носещи настроение.  Heart Eyes

От мен едни лъчезарни абсолвентки
Скрит текст:

# 2 755
Много ми харесаха двете пълни момичета. Всичко им е по мярка. Няма прекалено разголване.

Скрит текст:
Роклята на дъщеря ми за абитуриентския бал е същата като на момичето в розово,само ,че нашата е в цвят минт.В горната част ажурите са цвят блестящ антрацит и съответно купихме такива сандали и клъч.
Каква марка е? Много ми харесва! Може ли снимка и на Вашата дъщеря?

# 2 756
  • Down south
Това момиче, участничка в конкурса, изглежда е искала да изглежда, като мулатка в тялото, в противен случай, какво ли би било обяснението

http://gallery.dir.bg/public_image.php?ord=0&offset=0&ki … mp;cat=0&fa=0

обяснение за кое?
за цвета на кожата?
той е еднакъв навсякъде  Peace и очевидно не е от солариум  Blush
Не е от солариум и момичето е бяло, дантелата/мрежата  е доста по-тъмна от цвета на кожата и. Прио другите момичета мрежата се слива с кожата и изглежда добре, тук има силен контраст, който поне на мен ми направи впечатление с негативен знак.

# 2 757
  • Gotham City
Може и от некадърни шивачки да е, на мен роклята на бала ми се разпадаше, въпреки, че беше една торба пари за онова време (повечето вървяха по около може би 200, 200 и малко, моята отиде над 600  ooooh! ), банели излизаха, карфици намирах...та може и момичето да няма вина Peace

# 2 758
Разгледах албума в  imgur, харесах си доста абитуриентки. И снимките са хубави с ухилени лица, носещи настроение.  Heart Eyes

От мен едни лъчезарни абсолвентки
Скрит текст:

Прекрасни са и на майтап, на майтап, но изглеждат по - млади от доста абитуриентки.

# 2 759
Обувките на Дара коментирахте ли ги newsm78

https://www.instagram.com/p/BUpBqGiBPgT/

Общи условия

Активация на акаунт