Абитуриентски страсти 2017 - красоти и изцепки в снимки

• 453 627
  • 3 522
  •   1
Отговори
# 2 760
На мен пък тези диадемки някак ми бодът очите! Като руски/украински девочки са ми. Тази мода пък от къде дойде?!  Както и по-назад в темата бях коментирала - на Дара НИЩО не ми хареса. Хубаво момиче, което много успешно се е загрозило. Вапмирска визия. Гери-Никол същата работа.

# 2 761
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На мен пък тези диадемки някак ми бодът очите! Като руски/украински девочки са ми. Тази мода пък от къде дойде?!  ...

БодЪт, бодЪт, колко да бодЪт?!  Wink

Събират непокорните къдри. и не са оная арт инсталация от първите снимки все пак  Peace

# 2 762
Абсовентите са много красиви.
Изглеждат прекрасно и на възрастта си (и определено по-млади от абитуриентите) вероятно защото не са изсипали купища грим по лицето си.

# 2 763
Използвам поредната подобна снимка, за да коментирам. От къде дойде модата да си снимат задниците? Гледам, че масово се практикуват подобни пози от абитуриентите  Sick

# 2 764
  • София
И аз това се канех да питам. Защо се снимат така?

# 2 765
Имаш чувството, че ще ти седне на лицето... Sick

# 2 766
  • Някъде там
Мода е ,същата като тази с изплезения език. Rolling Eyes Grinning Тръгва от Гери-Никол,Дара и други звезди и много момичета  им подражават.
Това момиче е сгрешило с горната част на роклята.Полата и самото момиче ми харесват много,горната част е развалила цялостната красива картина.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 767
Предполагам главната идея е да покажат гърбът на роклята, а другия ефект идва от ъгъла на снимане и това, че повечето рокли са прилепнали.

Нови участнички в Дир
http://life.dir.bg/gallery.php?id=25832113&page=0#topnav

Други абитуриентки
Скрит текст:

# 2 768
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

миналогодишната рокля, два пъти  Blush

# 2 769
  • Gotham City
Модата със сигурност не идва от Гери Никол, Дара и така нататък, тъй като много преди тях са позирали по подобен начин  Peace

# 2 770
Чупки и кривки, маймунщини и джуки има от доста години.
Просто тия повтарят традицията на неособено оригинална и доста некрасива идея.
Понеже който има акъл, си се води по акъла. Койно няма - по модата /или по традицията/.
...
Не знам дали е пак мода, но не ми допада официален костюм на мъж с къс панталон над глезена и боси крака. От никъде не се връзва с горната официална част на риза и сако. Това, че е различно, въобще не значи, че е естетично.
Предполагам главната идея е да покажат гърбът на роклята, а другия ефект идва от ъгъла на снимане и това, че повечето рокли са прилепнали.

Нови участнички в Дир
http://life.dir.bg/gallery.php?id=25832113&page=0#topnav

Други абитуриентки
Скрит текст:
Лицето на синьото момиче от дира е красиво. Частта от роклята, доколкото виждам, не.

# 2 771
Модата идва от световно известни личности. Една изискана дама трябва да е с прилепнала рокля Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 772
  • София
Тази година дантелата ми идва в повече.Аз почти не видях рокли без дантела и телесен тюл.Първите няколко рокли харесах, но следващите вече ми  изглеждаха еднакви, само различни цветове.

# 2 773
Според мен тази мода идва от Ким Кардашиан и нейните ужасяващо грозни, но затова пък винаги подчертани задни части. Animal Pig2Animal Pig2Astonished (ако някой направи забележка, че не са грозни, има снимки от този месец, без фотошоп и по бански).

Хареса ми тази рокля, но чантата изглежда старомодна: http://life.dir.bg/gallery.php?id=25832113&page=18#topnav  (днес галерията ми се отваря, но изглежда различно - не мога да гласувам...)

# 2 774
На мен дира тоооооолкова ми забива, че на втората, третата снимка вече се изнервям.
Явно няма да гледам конкурса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт